Čardžići ponovo jašu?
-
mg
#1 Čardžići ponovo jašu?
Hoće li nastaviti da žive na državim jaslama i ne rade ništa? Mislim na Almu i Damira? Oni su mi baš trn u oku svojim mandatima i parazitiranjem.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#2 Re: Čardžići ponovo jašu?
što se tiĆe kantonalne skupštine onaj mali prcvoljak nije prošHo e sad na federalnom parlamentu imaju jedan mandat mislim da propala pjevaljka nebi trebala ući nego neko od lijanovića kad izadju iz prdekanu 
-
Istina boli
#3 Re: Čardžići ponovo jašu?
Ma uspjet ce oni i izvan politike, oboje su veoma kvalitetni muzicari, a nedavno se izenadismo da je Damir "pravnik"??? Na hairpici wrote:što se tiĆe kantonalne skupštine onaj mali prcvoljak nije prošHo e sad na federalnom parlamentu imaju jedan mandat mislim da propala pjevaljka nebi trebala ući nego neko od lijanovića kad izadju iz prdekanu
-
Istina boli
#4 Re: Čardžići ponovo jašu?
Znamo svi da nisu jedini, ali kako kazu od necega treba poceti. Samo mislim da ce Lijanovici dobro razmisliti dali ce pedalirati ovo dvoje. Zna Damir sto-sta o njihovim novcanim tokovima.... More biti i njega SIPA obidje uskoro
- OldMayor
#5 Re: Čardžići ponovo jašu?
Fakat, ako ima odvratnijeg para u javnom zivotu to su ovi...
Spomenuo bih jos i Segmedinu Srnu...
Eto ko nama kroji sudbinu...voditelji, pjevaci, glumci...
Da su imali neke kvalitete, bavili se tim za sta su skolovani...
Jos kad sam vidio onu misicu ili sta je vec u df-u...haha...
- It_is_a_Leclerc
#6 Re: Čardžići ponovo jašu?
Mislim da je Alma prošla.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#7 Re: Čardžići ponovo jašu?
Segmendina je pepeljuga za ovo dvoje:)OldMayor wrote:Fakat, ako ima odvratnijeg para u javnom zivotu to su ovi...
- biske
#8 Re: Čardžići ponovo jašu?
nemoj misliti negoj pogledaj rezultateIt_is_a_Leclerc wrote:Mislim da je Alma prošla.
http://izbori.ba/Rezultati/2014/OpciIzb ... a_407.html
00502 NARODNA STRANKA RADOM ZA BOLJITAK 1315 1.40%
znači nije...
-
crysis
- Location: Kad umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško. Teško je drugima. Isto je i kad si glup.
#9 Re: Čardžići ponovo jašu?
a rile
- uglavnomja
#10 Re: Čardžići ponovo jašu?
Istina boli wrote:Ma uspjet ce oni i izvan politike, oboje su veoma kvalitetni muzicari, a nedavno se izenadismo da je Damir "pravnik"??? Na hairpici wrote:što se tiĆe kantonalne skupštine onaj mali prcvoljak nije prošHo e sad na federalnom parlamentu imaju jedan mandat mislim da propala pjevaljka nebi trebala ući nego neko od lijanovića kad izadju iz prdekanu
ja koliko znam alma je zavrsila ekonomiju, a za njega ne znam
-
hizo ramidovic
#11 Re: Čardžići ponovo jašu?
i alma i damir bi trebali uvijek imati mjesta u federalnom parlamentu a i u kantonu.
dugo su politici, iskusni, obrazovani, nacitani, pametni...- dakle, imaju sve sto treba jednom uspjesnom politicaru.
steta ce biti za ovaj narod i ovu drzavu ako makar jedno od njih dvoje ne bude u vlasti
dugo su politici, iskusni, obrazovani, nacitani, pametni...- dakle, imaju sve sto treba jednom uspjesnom politicaru.
steta ce biti za ovaj narod i ovu drzavu ako makar jedno od njih dvoje ne bude u vlasti
- biske
#12 Re: Čardžići ponovo jašu?
on je kod fahre u ezbebeu, u ovoj istoj izbornoj jedinici za koju sam postavio link u prethodnom postu. iz te jedinice imaju jedno mjesto, sad zavisi da li je dobio najviše preferencijalnih (ličnih) glasova...crysis wrote:a rile
znači možda
- cpu_fan
#13 Re: Čardžići ponovo jašu?
Jesi l' ti ozbiljan ili... ? Pitam ovo jer ne mogu da vidim ni trunku ironije u tvom postu .hizo ramidovic wrote:i alma i damir bi trebali uvijek imati mjesta u federalnom parlamentu a i u kantonu.
- cpu_fan
#14 Re: Čardžići ponovo jašu?
Bilo je glasova za njih dok su jadnim penzionerima obečavali 100 KM za glas pa im nikad nisu isplatili. Sad kako im je šef u ćorci nema ni za kifle.
-
RahatHurmašica
#15 Re: Čardžići ponovo jašu?
u zadnje vrijeme su popularni sportisti. pa uvale jednog ćutuka koji nikad u životu ništa nije pročitao da odlučuje o državnim pitanjima. odron.OldMayor wrote:Fakat, ako ima odvratnijeg para u javnom zivotu to su ovi...
- iPod
#16 Re: Čardžići ponovo jašu?
Damir Čardžić je koliko znam pravni fakultet završio prošle godine u Kiseljaku, a o njegovom kriminalu je suvišno pričati. Ukoliko ima pravde i bilo kakvog sistema, morat ce odgovarati i objasniti neke stvari, počevši od Audi Q5 i vile iznad bistrika, koju uzgred nije dobio u nasljedstvu već je kupio nešto ruševno, s obzirom da je rodom iz Hadžića.
Možda i najveći sljam na politickoj sceni u KS.
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Istina boli
#17 Re: Čardžići ponovo jašu?
Radosna vijest da je Damir Cardzic, inace pravnik dobio 615 glasova, sto znaciiPod wrote:Damir Čardžić je koliko znam pravni fakultet završio prošle godine u Kiseljaku, a o njegovom kriminalu je suvišno pričati. Ukoliko ima pravde i bilo kakvog sistema, morat ce odgovarati i objasniti neke stvari, počevši od Audi Q5 i vile iznad bistrika, koju uzgred nije dobio u nasljedstvu već je kupio nešto ruševno, s obzirom da je rodom iz Hadžića.
-
Istina boli
#18 Re: Čardžići ponovo jašu?
Kako jednom rekoh nadati se da ce Jerko pomenuti ovaj bracni par pogotovu Pravnika iz Kiseljaka, ... pralo se i opralo novca... Nego moj Damire opet ti skontaj kakav koncert more biti dodje ti ovih 615Istina boli wrote:Radosna vijest da je Damir Cardzic, inace pravnik dobio 615 glasova, sto znaciiPod wrote:Damir Čardžić je koliko znam pravni fakultet završio prošle godine u Kiseljaku, a o njegovom kriminalu je suvišno pričati. Ukoliko ima pravde i bilo kakvog sistema, morat ce odgovarati i objasniti neke stvari, počevši od Audi Q5 i vile iznad bistrika, koju uzgred nije dobio u nasljedstvu već je kupio nešto ruševno, s obzirom da je rodom iz Hadžića.
Sent from my iPad using Tapatalk. Avaz objavio ako je vjerovati ali je slika skroz simpa Damir i nas dragi Esso
- Država
#19 Re: Čardžići ponovo jašu?
U poređenju sa Mirom Jurić, Čardžići su mehlem...

-
Istina boli
#20 Re: Čardžići ponovo jašu?
Država wrote:U poređenju sa Mirom Jurić, Čardžići su mehlem...
- McMoy
#21 Re: Čardžići ponovo jašu?
Lijani bi mogli hor osnovati.
Puna stranka kandidata koji bi mogli propjevati.
Puna stranka kandidata koji bi mogli propjevati.
- uglavnomja
#22 Re: Čardžići ponovo jašu?
Država wrote:U poređenju sa Mirom Jurić, Čardžići su mehlem...
Vise od pola kandidata su na nivou " porati posluku"
Ovo dvoje bar nemaju treme kad govore javno. Nisu nepismeni ni glupi.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#23 Re: Čardžići ponovo jašu?
cpu_fan wrote:Jesi l' ti ozbiljan ili... ? Pitam ovo jer ne mogu da vidim ni trunku ironije u tvom postu .hizo ramidovic wrote:i alma i damir bi trebali uvijek imati mjesta u federalnom parlamentu a i u kantonu.
-
Istina boli
#24 Re: Čardžići ponovo jašu?
I znamo li sta bi sa njima, ili su na birou završili
- newlevel
#25 Re: Čardžići ponovo jašu?
Kakav biro, gospodin visoko obrazovan, nesto kiseljak, fazoni..
Sent from my Nokia 3310
Sent from my Nokia 3310