Car 300 Blaupunkt Astra Radio - dekodiranje

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
bersK

#1 Car 300 Blaupunkt Astra Radio - dekodiranje

Post by bersK »

Pozdrav ljudi,

da li je neko se susretao sa ovim problemom da mu je radio na Opelu Astri blokiran, te traži kod da se otključa.

Fazon je sljedeći, ja imam kod, ali ne znam šablon po kojem se otključava radio. Pokušavao sam sa onim AS+Volume, ali ne daje rezultate. Možda sam pogrešan redoslijed koristio.

Svejedno, da li neko zna šablon otključavanja radija, dakle postupci itd itd na Opelu Astri G?
Aurea Mediocritas

#2 Re: Car 300 Blaupunkt Astra Radio - dekodiranje

Post by Aurea Mediocritas »

Nađi na internetu manual za taj radio. U njemu bi trebalo da nađeš detaljno opisan postupak dekodiranja.
Ned071

#3 Re: Car 300 Blaupunkt Astra Radio - dekodiranje

Post by Ned071 »

Dvije su varijannte. Prva. Na opel forumu srbija ili cro nadji redoslijed ukucavanja koda koji imas i dekodiraj.
Druga. Ako ne uspije ponesi 10 maraka i idi kod onog cike na kosevskom brdu sto drzi rtv servis, prekoputa okrugle javne garaze
tempuser

#4 Re: Car 300 Blaupunkt Astra Radio - dekodiranje

Post by tempuser »

bersK wrote:Pozdrav ljudi,

da li je neko se susretao sa ovim problemom da mu je radio na Opelu Astri blokiran, te traži kod da se otključa.

Fazon je sljedeći, ja imam kod, ali ne znam šablon po kojem se otključava radio. Pokušavao sam sa onim AS+Volume, ali ne daje rezultate. Možda sam pogrešan redoslijed koristio.

Svejedno, da li neko zna šablon otključavanja radija, dakle postupci itd itd na Opelu Astri G?
Dati kontakt, ugasiti radio istovremeno pritisnuti AS i Volume dok ne ponudi unos broje sa 4 crtice, brojevi se unose tipkama 1-4, na kraju duze drzati AS.
bersK

#5 Re: Car 300 Blaupunkt Astra Radio - dekodiranje

Post by bersK »

Koristio sam sve ove metode, u bobu iste. Ali opet - NE ČUJE SE BIP. To je problem. Nema nikakvog zvuka, ništa. Držim po minutu dvije, al opet ništa.
Post Reply