Zanimaju me vasa iskustva sa doticnom firmom, i sta mislite o ovom modelu? cijena je 356 KM
Capriolo bicikla - iskustva?
Moderator: anex
- hakazvaka
#1 Capriolo bicikla - iskustva?
Namjeravam da kupim biciklo u radnji Capriolo na vilsonovom setalistu... svidja mi se ovaj model Capriolo Anaconda 
Zanimaju me vasa iskustva sa doticnom firmom, i sta mislite o ovom modelu? cijena je 356 KM
- mensurbh
#2 Re: Capriolo bicikla - iskustva?
Prije otprilike pola godine kupio sam model Cobra na istom mjestu. Do sada sam jedino mijenjao kočnice, mislim na gumice, ostalo radi perfektno. Mislim da ne trebaš štediti na kvaliteti, vjeruj mi. Oprezno vozi

- anais_nin
#3 Re: Capriolo bicikla - iskustva?
nisi pogrijesio podforum, tema ti je prebacena
vec je bilo vise tema o biciklima na podforumu diskusije, prelistaj malo, ili nastavi temu ovde
vec je bilo vise tema o biciklima na podforumu diskusije, prelistaj malo, ili nastavi temu ovde
-
malizeleni
#4 Re: Capriolo bicikla - iskustva?
Koliko ti kocish ako si u roku pola godine morao mijenjati gumicemensurbh wrote:Prije otprilike pola godine kupio sam model Cobra na istom mjestu. Do sada sam jedino mijenjao kočnice, mislim na gumice, ostalo radi perfektno. Mislim da ne trebaš štediti na kvaliteti, vjeruj mi. Oprezno vozi![]()
-
sabanss
#5 Re: Capriolo bicikla - iskustva?
Navedi opremu tog modela, Capriolo ima modela koji su sasvim OK a ima i skoro pa klasicnih kineza. Za te pare pogledaj mozda jos UNIS, vidio sam neki model u ES Company 318 KM, Shimano Tourney zadnji mjenjac, Alu ram, Duple felge, za po gradu odlican.
- hakazvaka
-
sabanss
#7 Re: Capriolo bicikla - iskustva?
Izgleda fino, samo sto meni licno povjerenje ne uliva prednji amortizer i disk kocnice za tu cijenu.
- munja
#8 Re: Capriolo bicikla - iskustva?
e Zvaka a znas li koja je cijena Capriolo Adrenalina
meni je taj dobar
a mozda uzmem i Anacondu
meni je taj dobar
a mozda uzmem i Anacondu