Cao Darvine : Bosanke vs Srbijanke
Moderator: anex
-
Maja_XXX
#1 Cao Darvine : Bosanke vs Srbijanke
Da li je iko gledao sinoc ovu emisiju?Moram priznati da mi je ovo jedna od najboljih emisija sto sam ikada gledala,voditelji i sama ideja i koncept su super a scenografija odlicna...
Sinoc je bio dvoboj izmedju srbijanki i bosanki,takmicile su se u raznim stvarima:od pjevanja,plesa itd...Srbijanke su pobjedile sa 40 bodova razlike...
i bas me je zacudilo,juce nije bilo ni jedne emine,azre medju bosankama(osim rabije,voditeljice sa Pink-a)..Sve cure iz Bjeljine,Banja Luke...Ispadose sad oni iz RS-a veci bosanci od nas..HAHAHAH
ja cudne zemlje...
Sinoc je bio dvoboj izmedju srbijanki i bosanki,takmicile su se u raznim stvarima:od pjevanja,plesa itd...Srbijanke su pobjedile sa 40 bodova razlike...
i bas me je zacudilo,juce nije bilo ni jedne emine,azre medju bosankama(osim rabije,voditeljice sa Pink-a)..Sve cure iz Bjeljine,Banja Luke...Ispadose sad oni iz RS-a veci bosanci od nas..HAHAHAH
ja cudne zemlje...
-
basta sljezove boje
a na kojoj TV se prikazuju ovakve, hm, emisije?
-
Maja_XXX
Meni je bas ovo jedna od rijetkih emisija koja ima i dobre voditelje i scenografiju i koncept emisije...Gledam koliko su samo novca ulozili u kostimografiju u jednoj epizodi(kao povratak u prolost ili neka bajka,nisam sigurna) pa toliko sve nasi kvizovi i reality -shoui ne potrose za sezonu...
i jeste vidjeli sto su srbi glasali za nase bosanke??Sta im bi?
Mora da su im nasi kadaifi i baklavice pomutile mozak...
i jeste vidjeli sto su srbi glasali za nase bosanke??Sta im bi?
Mora da su im nasi kadaifi i baklavice pomutile mozak...
-
Maja_XXX
Pa cuj,naravno da su bosanci i ja ne vidim zasto bi to automatski iskljucivalo da su oni srbi...Nije mi jasno zasto im je problem reci da su bosanci srbi??
Uostalom,ova primjer od preksinoc pokazuje da odredjeni broj ljudi nema problema s tim..
Uostalom,ova primjer od preksinoc pokazuje da odredjeni broj ljudi nema problema s tim..
-
basta sljezove boje
ali kad bi Dodik vidio Turkinje koje su cesto jako zgodne i rasne vjerojatno bi promjenio misljenje. Ipak je on muskoProzor wrote:Dodik bi navijao za Banjalucanke samo kad bi se takmicile protiv Turkinja!vedderedi wrote:Nadam se da Dodik nije gledao, strefilo bi ga srce jadnog.
- chuchumbamayumbe
Ja navijam za banjalucanke, kako god!basta sljezove boje wrote:ali kad bi Dodik vidio Turkinje koje su cesto jako zgodne i rasne vjerojatno bi promjenio misljenje. Ipak je on muskoProzor wrote:Dodik bi navijao za Banjalucanke samo kad bi se takmicile protiv Turkinja!vedderedi wrote:Nadam se da Dodik nije gledao, strefilo bi ga srce jadnog.![]()
Ljepsijeh zena u bivsoj YU (uz Split) ja vidjeo niJesam, bogumi!
- Prozor
Ali je prvo patriota republike srpskebasta sljezove boje wrote:ali kad bi Dodik vidio Turkinje koje su cesto jako zgodne i rasne vjerojatno bi promjenio misljenje. Ipak je on muskoProzor wrote:Dodik bi navijao za Banjalucanke samo kad bi se takmicile protiv Turkinja!vedderedi wrote:Nadam se da Dodik nije gledao, strefilo bi ga srce jadnog.![]()
- spreca
basta sljezove boje wrote:ali kad bi Dodik vidio Turkinje koje su cesto jako zgodne i rasne vjerojatno bi promjenio misljenje. Ipak je on muskoProzor wrote:Dodik bi navijao za Banjalucanke samo kad bi se takmicile protiv Turkinja!vedderedi wrote:Nadam se da Dodik nije gledao, strefilo bi ga srce jadnog.![]()
Oooon muuuuuusko
Basto gdje su ti okice