Kupila supruga "čaj od brusnice", kad tamo...
3% brusnica, 8% aroma brusnice...+ostalo.
Ovo je prije čaj od hibiskusa, šipka...nego čaj od brusnice.
Čaj jeste OK, pakovanje extra, ali brate, brusnice nije vidjelo.
Moderator: anex

Jašta ću, znaš li ti ko je SEFO?!stachu wrote:Obrati se SEFI, i kazi mu pokoju....
Ja mislim da je i kamilica ok, a ovo ostalo, niđe veze.Ma.Le.Na wrote:hahaha
tako sam i ja gledala sastav cajeva
ma nidjeveze
caj od lupam maline ima samo UMJETNU AROMU MALINE...sve ostalo je jaaaabukaaaa hibiskus itd.
maline prave ni zrno
ni u tragovima
prevare su ovi cajevi
samo caj od nane ima 100% nanu...ostalo
Veze nemam ocam', žena mi ne pokazuje račune!mima wrote:A pošto košta taj čaj?
pametna zena...bezze, samo jos da gastritis dobijeschuchumbamayumbe wrote:Veze nemam ocam', žena mi ne pokazuje račune!mima wrote:A pošto košta taj čaj?
Majke mi, nedavno s djevojkom pricam o tome, pa da poludis vise od te brusnice... yebala ih brusnica da ih yebalaatko wrote:ja tamo kad pekmez![]()
![]()
![]()
Ta brusnica mi bas ide na zivac ... bila popularna i soja ... pa aloja ... sad brusnica ... mislim biljka za neke boljke cudotvorna kao i svaka biljka ... al to marketinsko napumpavanje ... sve ocekujem da se pojavi i mis od brusnice koji lijeci bol u zglobu sake
hehehe ovaj je i dobar, ima 3% brusnice..pogledaj čaj od borovnice, to je mješavina domaćeg čaja s okusom borovnice hehehechuchumbamayumbe wrote:
Kupila supruga "čaj od brusnice", kad tamo...
3% brusnica, 8% aroma brusnice...+ostalo.
Ovo je prije čaj od hibiskusa, šipka...nego čaj od brusnice.
Čaj jeste OK, pakovanje extra, ali brate, brusnice nije vidjelo.
E pa vidis to sam se i ja pitao, kamo srece procitati sastav al covjek ide na ono pise pa je valjda to to al na greskama se i uci.Amazonka27 wrote:sad sam pricala direkno sa vlasnikomkaze to je mjesavina, imate kupiti cistu brusnicu
pa reko sto niste napisali da je mjesavina nego opucate naziv i sliku brusnice...kaze imate stastav citajte...zahvalio mi se na sugestiji
elem..ako mi jos neko kaze da moram kupvati domace proizvode, poslacu ga u tri lijepe materine
Ja evo svaki dan cekam naslov u novinama u kojem ce stajati "brusnica covjeka vratila iz mrtvih" ili "Pijte brusnicu da bi ste se spasili od smrti"atko wrote:ja tamo kad pekmez![]()
![]()
![]()
Ta brusnica mi bas ide na zivac ... bila popularna i soja ... pa aloja ... sad brusnica ... mislim biljka za neke boljke cudotvorna kao i svaka biljka ... al to marketinsko napumpavanje ... sve ocekujem da se pojavi i mis od brusnice koji lijeci bol u zglobu sake
Amazonka27 wrote:pa sta bi se desilo npr da na konzervi na kojoj pise KOKOSIJA PASTETA pise sljedeci stastav:
20% bravetine
15% konjevine
3% kokosijih jaja
2 pretrcana kruga horoza oko konzerve
15% juneceg mesa
2% svinjetine
pstalo umjetne arome