caffe kogo, nevjerovatno!

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

olijali_vuk

#101 Re: caffe kogo, nevjerovatno!

Post by olijali_vuk »

"sarajevskog asfalta" ...vise mi se svidja "raja iz sarajevskih haustora" ... ili "jalijasi iz sarajevskih mahala "...
Robyn

#102 Re: caffe kogo, nevjerovatno!

Post by Robyn »

pape wrote:
Edin H. wrote:
bjelave wrote: Gazda i vlasnik Koga je Sejo Bukvic koji je istu kafanu klepio u ratu. Prije toga je bio prvo piljar a onda sitni kafedzija na Bistriku.

Dio arogancije potice iz cinjenice da mu je zena Emela sudija, ne znam na kojoj instanci, a najveci problem je da je tip primitivac pa mu je bezobrazluk prirodni impuls.
Ma da mislio sam i ja na Seju sto je drzao As (i svojevremeno se sam marisao sa pet frajera pred mojim ocima), ne znam odakle As zamijenih sa Bugatijem :roll:
@Edine, ... Sejo Bukvic je capi koja nema damu da se pobije ni sa jednim, a kamo li sa petoricom. Taj Sejo sto si ga ti svojim ocima gledao je neki drugi tip.
Sve sto je @bjelave napisao je stoprocentno tacno. Lik je paksu, ... bio i ostao.
To smrdiste od kafica su drzali ona dvojica brace "nazovi specijalaca" u ratu sto su klepili taj prostor.
Tu sam sjedio prije dosta godina zadnji put i rekao sam vise nikada, da je zadnja kafana u Sarajevu. Koji su to primitivci, pogotovo onaj mladji, konj.
Prokleo sam to mjesto i ABd nikada nece ni imati gostiju. Takav seljober i primitivac neka ide u svoje selo pa nek tamo otvori kafanu ako moze, a i odatle bi ga izbacili. :x

Nije za primitivca da drzi kafanu, definitivno. Primitivac bugger off :lol: :dance:
limun_junior

#103 Re: caffe kogo, nevjerovatno!

Post by limun_junior »

Urban B. wrote:
smoki_choko wrote:hajmo sutra na kafu u Kogo, imam ja 30 KMova po 5 feninga, ja castim :D
hajmo
imam i ja nekih 70 km sve po 5 i 10 Kf :D
mogul ja doci sa pratnjom?
zovite me znam bit bas odvratan prema odvratnim konobarima :D
i zbavite nam broj inspekcije za svaki slucaj :dance: :dance:
Chisum

#104 Re: caffe kogo, nevjerovatno!

Post by Chisum »

pape wrote:
Edin H. wrote:
bjelave wrote: Gazda i vlasnik Koga je Sejo Bukvic koji je istu kafanu klepio u ratu. Prije toga je bio prvo piljar a onda sitni kafedzija na Bistriku.

Dio arogancije potice iz cinjenice da mu je zena Emela sudija, ne znam na kojoj instanci, a najveci problem je da je tip primitivac pa mu je bezobrazluk prirodni impuls.
Ma da mislio sam i ja na Seju sto je drzao As (i svojevremeno se sam marisao sa pet frajera pred mojim ocima), ne znam odakle As zamijenih sa Bugatijem :roll:
@Edine, ... Sejo Bukvic je capi koja nema damu da se pobije ni sa jednim, a kamo li sa petoricom. Taj Sejo sto si ga ti svojim ocima gledao je neki drugi tip.
Sve sto je @bjelave napisao je stoprocentno tacno. Lik je paksu, ... bio i ostao.
Evo, posto sam tek sada vidio ovu temu, a Edin je imao dobar prijedlog... prebacio sam ove postove na temu "Momci sa sarajevskog asfalta" i dao svoj sud o ovoj prici, o gazdi itd... Mislim da ce na toj temi biti zanimljivije.

Sto se samog Koga tice, i na sta je spao, te kako ga lik vodi, dovoljno govori uvodni post i opis kafica... :roll: Kogo, onaj kafic pored Brazila
Urban B.

#105 Re: caffe kogo, nevjerovatno!

Post by Urban B. »

Dobro ce biti ako konobarica, ali sta cete ako vam gazda vrisne :shock: :cry:]

samo ostavimo pare na stolu pa nek se snadju :D
Edin H.

#106 Re: caffe kogo, nevjerovatno!

Post by Edin H. »

Urban B. wrote:
Dobro ce biti ako konobarica, ali sta cete ako vam gazda vrisne :shock: :cry:]

samo ostavimo pare na stolu pa nek se snadju :D

Samo budite brzi, inace :roll: