,jako lijepo ,prostrano,nimalo zagusljivo(kao prije) i onako fina raja i dobra muzika.Bas ostavilo dojam na mene,pa sam morao podjeliti to sa sugradjanima
caffe Gallery
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
xape
#1 caffe Gallery
danas bas pio kafu,i pravo sam iznenadjen kako su je sredili unutra(frisko)
,jako lijepo ,prostrano,nimalo zagusljivo(kao prije) i onako fina raja i dobra muzika.Bas ostavilo dojam na mene,pa sam morao podjeliti to sa sugradjanima
- manijak1
-
_BosanaC
Zato je noc pred pocetak pretproslog ramazana u Galeriji napravljen pivo parti, pa su ujutru na sehur raju na metlama iznosili. Medjutim, sutradan, kaze Amel nejma vise alkohola, jok
Meni se licno Gallery zgadio nakon one kampanje na secerima "Ulica Marsala Tita (jebo Tita)" kao i sam primitivni vlasnik, iako sam poslje toga jos nekoliko puta otisao tamo na pivo, ali nikada vise s istim gustom
Meni se licno Gallery zgadio nakon one kampanje na secerima "Ulica Marsala Tita (jebo Tita)" kao i sam primitivni vlasnik, iako sam poslje toga jos nekoliko puta otisao tamo na pivo, ali nikada vise s istim gustom
-
xape
nisam ni ja gotivio,samo je sada prostrano i onako fino kaficu popitiOcean wrote:Nikada nisam gotivila galeriju, mada smo tu najcesce bili kad bi kidnuli sa casa...jbg..najbliza bila
Ali tocno, uvijek je bila nekako zagusljiva, krcata, mracna nadasve..
gazda - no comment(kao uostalom i kod svih zenickih kafana)
-
dezurni_ucenik
#19 Re:
Chischo wrote:upravo takoze-punk wrote:galerija nije vise sto je nekad bila!!!
Galerija je najbolja bila 2002.,,2003.godine.Jos dok je ona cvjecara bila pored.
-
Mustang1
#20 Re: caffe Gallery
E jesi je izvuko svaka ti cast