Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
DZONPI wrote:Jo teme mrak.Ja sam visio u kaktusu.Ko ziv evo ja se jos nedam,trzam ko trzalica.Koja stvarka pa recimo Rijetka Zemlja nesto od njih,pa Ted Nugent to mi pade napamet.Bilo je super dok nije kaktus preso u malu salu e onda je to bila diskoteka svacega a samo ne roka.
Last edited by bpsang on 17/09/2013 08:23, edited 1 time in total.
DZONPI wrote:Jo teme mrak.Ja sam visio u kaktusu.Ko ziv evo ja se jos nedam,trzam ko trzalica.Koja stvarka pa recimo Rijetka Zemlja nesto od njih,pa Ted Nugent to mi pade napamet.Bilo je super dok nije kaktus preso u malu salu e onda je to bila diskoteka svacega a samo ne roka.
Dobri su bili Rare Earth
a volio sam i:
bila je i poneka domaća:
U stvari kad bi nabrajali sve onda bi se tema pretvorila u onu "s naftalinom" ( šta fali? )
Uglavnom ja sam skoro prestao dolaziti kada su se budući "vojvoda" i njegova ekipa nafurali na šutke i Motorhead-e
DZONPI wrote:Jeli onaj Alvin Lee bio u maloj dvorani ili u zetri.Sjecali se ko Visbon Es tako nesto nikad cuo za njih nakon koncerta svi fol traze plocu od njih.
Dobar je Saxon bio ali jebiga 1 sat svirali i noge se ufatili.Smijuem se kladit da je Alvin Lee bio na zetri,sjecam se Brneta i leda a kasnije je dosta raje poletilo na led.Elton Djon je bio promasaj