[img]http://www.amb-croatie.fr/images/croata_logo.gif[/img] wrote:The History of Ties (by Alan Flusser)
http://www.ricksties.com/historyofties.html[/color]
C R O A T A
- Fair Life
#1 C R O A T A
Last edited by Fair Life on 08/05/2005 10:09, edited 1 time in total.
-
digger
#2 Re: C R O A T A
Meni je najdraza ona koju vise ne treba da nosim.Fair Life wrote:Meni najdraze croate su Trivellato, Bugatti i Tino Cosma.
Viva la liberté!
- Fair Life
Ovu temu si mogao postedjeti politike...DNA0211 wrote:Ahaa...Fair Life wrote:Jesmo li odlucili ne odlaziti u otmjena drustva, na otmjena mjesta...
__
Ako vec insistiras na politici i vodecim likovima nase politicke tragi-komedije trebao si postirati i ovu sliku ispod (mozda po tebi on ne pripada 'otmjenom drustvu').

Croata je izmisljena i prihvacena u svijetu i prije Hitlera, a ne SDS i HDZ i SDA -a.
Tvoje je ipak lupetati..., jer ako su tebi politicari 'otmjeno drustvo' onda si jos uvijek negdje na granici izmedju sume i asfalta.
Veliki je to iskorak za tebe...
Postoje klubovi, hoteli i sl. gdje ne mozes ni priviriti bez tog komada sarene krpice oko vrata.
-
vidi_vidi_vidi
Zdravo Margareta. Samo da te pozdravimalma_sa wrote:Jedini klub u koji se protokolarno treba usetati sa kravatama su - predsjednistvo i mozda kondukteri.
Sta ti bi da uzems nick Alma?
- Fair Life
DNA0211 wrote:Ako po tebi gosp. Izetbegovic pripada gornjoj grupi, onda bi i tvoja krevata bila u skladu sa otmjenim drustvom iz gornje rubrike
U svakom slucaju - DA ! Tema je CROATA, a ne njihovo vjersko i politicko ubjedjenje.
Sta bi razlogom tvojim da pokucas na pogresna vrata sa onolikim albumom uparadjenih vampira ?DNA0211 wrote:Dakle stvar stila i osjecaja za ukus.
Ne trebam ti spominjati da nerijetko dobijem kompliment kako se oblacim
- Fair Life
Dozvoljavas li da primijetim: "Niko se nije sjetio ranije."DNA0211 wrote:Ts ts ts
I ti bi o krevati pisao
A o diskutantima... U prvom svom komentaru si uvezao kravatu, otmjeno drustvo.... i politicare (uglavnom kriminalce) koji su tebi ocito nekakvo mjerilo o "temi".
Mislio sam da sam temu otvorio za one koji nose ukrasnu dugmad u menzetama kosulje...
Zajebah se, jer takvih vise nema... ili barem nema ovdje.
- libertyBiH
Svi smo mi bili na raznju dotore ali nismo vise ni vezani ni sa jabukom..