ovako, auto mogu zakljucati i gepek otvoriti preko privjeska uvijek... bez problema.... a otkljucavanje mi ponekad radi, a ponekad nece pa moram rucno otkljucati.... evo prije 3 sata sve super funkcionise... maloprije otiso da parkiram...i probo opet .....nece.... nekad radi cijeli dan, pa onda 2 dana ne moze...ili 3 dana mozes otkljucati pa onda ne mozes..... ne vjerujem da je baterija u pitanju jer bi onda zakljucavanje i gepek kocio.... fakat ne znam sta je...
jeli ko imo ovakav problem? nisam jos probo rezervni kljuc...
C. Brava...problem s otkljucavanjem
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- dingosp0
- CharlesBukowski
#2 Re: C. Brava...problem s otkljucavanjem
Koje je auto u pitanju?dingosp0 wrote:ovako, auto mogu zakljucati i gepek otvoriti preko privjeska uvijek... bez problema.... a otkljucavanje mi ponekad radi, a ponekad nece pa moram rucno otkljucati.... evo prije 3 sata sve super funkcionise... maloprije otiso da parkiram...i probo opet .....nece.... nekad radi cijeli dan, pa onda 2 dana ne moze...ili 3 dana mozes otkljucati pa onda ne mozes..... ne vjerujem da je baterija u pitanju jer bi onda zakljucavanje i gepek kocio.... fakat ne znam sta je...
jeli ko imo ovakav problem? nisam jos probo rezervni kljuc...
- dingosp0
-
ldzi
#4 Re: C. Brava...problem s otkljucavanjem
možda imaš slab kntakt na daljinskom <8pdlabo prekidač. Onda brave se trebaju i podmazivati ponekad i to samo mehanizmi na vratima, a ne gdje se stavlja ključ, zatim ponekad ključem otovriti brave Daljinski ih ulijeni, možda ti je neko skidao tapecirung na vratima i nije dobro uklobio pa žučkja ou žici koja je povezana sa bravom.