Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Better Man wrote:Mene nezanimaju ni Bingo ni Konzum, već onaj ko će mi ponuditi kvalitetniju i ekskluzivniju robu po povoljnim cijenama. ja neke stvari kupujem u granapu kod svog školskog druga i malo je kazati da on ima neke proizvode koje ni pod razno ne možeš nači u Konzumu i Bingu i uz to je cijenom povoljniji kod dosta stvari. Npr. Njemačka Nutella i da ne nabrajam dalje.
Kod mene mahalski granap sve male milke 2km velike 5.5km. Ima kakva nova za koji dan se nabavi bar meni jedna da probam. Konzum i bingo preko 6km velike i preko 2km male
suspect_zero wrote:što se mene tiče ne mora lidl ....samo muller .....fakat ne kontam što ga ovdje ne otvore
otvorit će dok skontaju da je DM u 58 trgovina napravio prometa 115 miliona KM. Doduše koncept je malo drugačiji, ponuda Mullere je šira i trgovine veće tako da bi mogla proći po jedna trgovina u centrima kantona a dvije u Sarajevu,.. možda desetak trgovina na cijelu BiH.
Last edited by Ci-Nick on 05/11/2016 10:44, edited 1 time in total.
suspect_zero wrote:što se mene tiče ne mora lidl ....samo muller .....fakat ne kontam što ga ovdje ne otvore
otvorit će dok skontaju da je DM u 58 trgovina napravio prometa 115 miliona KM. Doduše koncept je malo drugačiji, ponuda Mullere je šira i trgovine veće tako da bi mogla proći po jedna trgovina u centrima kantona a dvije u Sarajevu,.. možda desetak trgovina na cijelu BiH.
Da, to bi bila direktna konkurencija DM-u CM im i nije neka
dovoljno bi bilo da otvore makar dva ....haj' Bog te čuo pa da i to bude
Danas bio u Merkatoru u Ložioničkoj sada Konzum i vidim pola marketa je pregrađeno i zatvoreno. Radnica mi je potvrdila ono što mi je frizerka rekla da planiraju 10 decembra otvorenje i rekla mi je da je u zatvorenoj polovici marketa veloiki dio posla završen, jer rade i dan i noć.
Better Man wrote:Danas bio u Merkatoru u Ložioničkoj sada Konzum i vidim pola marketa je pregrađeno i zatvoreno. Radnica mi je potvrdila ono što mi je frizerka rekla da planiraju 10 decembra otvorenje i rekla mi je da je u zatvorenoj polovici marketa veloiki dio posla završen, jer rade i dan i noć.
Better Man wrote:Danas bio u Merkatoru u Ložioničkoj sada Konzum i vidim pola marketa je pregrađeno i zatvoreno. Radnica mi je potvrdila ono što mi je frizerka rekla da planiraju 10 decembra otvorenje i rekla mi je da je u zatvorenoj polovici marketa veloiki dio posla završen, jer rade i dan i noć.
Sta ce bit tu
Pa vjerovatno šta je i bilo market. samo što će sve to biti renovirano. Frizerski salon je iselio, a ostale radnje još rade.
Ne mogu da vjerujem da nema nikoga iz Konzuma na forumu da podijeli informacije ovdje ili im je to zabranjeno.
Uglavnom, u Lozionickoj se radi Premium Konzum sa istim konceptom kao u Radnickoj u Zagrebu. Ono sto sam ja cuo od pouzdanih ljudi jeste da su ulaganja ogromna i da ce na policama biti proizvodi koji se nece moci kupiti nigdje drugo u BiH. Naravno u skladu sa tim ce ici i veca cijena ali i kompletno uredjen prostor.
Ma nema veze kolike su cijene, samo neka je premium i da nema nigdje drugo to da se kupi meni je to jedino bitno.
Samo sad mi nije bas najjasnije, konzum propada bye bye, ovo ono, dolazi lidl, dolazi walmart sve provjerene informacije a sad velika ulaganja, premium objekti i sl. Je li Konzum tropno ili nije?