Bushu ukrali sat u Albaniji

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Dori

#1 Bushu ukrali sat u Albaniji

Post by Dori »

ALBANIJA

VIDEO: Kako su Bushu ukrali sat s ruke

Dok se Bush rukovao s masom, lopov mu je skinuo sat s ruke nepoznati Albanac ukrao je sat s ruke najčuvanijeg čovjeka na svijetu, američkog predsjednika Georgea W. Busha

Naime, Bush je prilikom posjeta Albaniji u selu Fushe-Kruje izašao iz svog uobičajenog protokola te se rukovao s razdraganom masom. Zato nije ni primjetio da mu je nestao sat s lijeve ruke. Mora se priznati da je lopov bio vrlo vješt, ali i ludo hrabar. Kako je čitava "akcija" izgledala možete vidjeti na video zapisu malo niže. Oko 3:15 počinje njegovo rukovanje sa masom, a deset sekundi kasnije Bush više nema sata na ruci. O kojem se satu radi i koliko vrijedi nije poznato.

Albanija je jedna od rijetkih država na svijetu gdje je George Bush dočekan sa simpatijama, pa mu vjerovatno ni gubitak ručnog sata neće teško pasti.

http://www.nacional.hr/articles/view/35265/

:lol: :lol: :lol:
karanana

Post by karanana »

Nisu mu ukrali sat nego mu je u onoj guzvi ispao. podigao ga je njegov tjelohranitelj i kasnije mu ga vratio. Medjutim italijanski mediji su prvi objavili vijest o albanskim lopovima i to je naljutilo Albance.

trenutno se visoko albansko vijece sastaje da odluci kakav ce odgovor biti prema Italiji. dvije su opcije, ili ce velika Albanska vojska poslati 2 nosaca aviona sa popratnim flotama do obala Italije, ili ce napravitidodatne splavove i male camcice i poslati svoje diverzante lopove na talijansko tlo pa da im pokazu sta su pravi lopovi.
Maraschino

Post by Maraschino »

Sreca njegova pa je imao samo jedan sat :lol: :lol:

Bijela kuca je demantovala.Navodno kako oni kazu, on je stao ,skinuo sat i stavio ga u dzep. :-)
pirmin

Post by pirmin »

karanana wrote: Medjutim italijanski mediji su prvi objavili vijest o albanskim lopovima i to je naljutilo Albance.
Nije da gotivim shiptare ali da se prvi nadju najveci svjetski cigani i shaneri koji ce to objaviti :-) ...e pa stvarno nema smisla . :D
van Basten

Post by van Basten »

Maraschino wrote:Sreca njegova pa je imao samo jedan sat :lol: :lol:

Bijela kuca je demantovala.Navodno kako oni kazu, on je stao ,skinuo sat i stavio ga u dzep. :-)
to je oina čuvena dilema - da li više vjerujete meni ili svojim očima? :lol: :lol:
Bambi_na_kofeinu

Post by Bambi_na_kofeinu »

Bush zna koristiti sat?

Odbijam vjerovati.
hame

Post by hame »

Kad sam gledao prvi put snimak fakat sam bio ubijedjen da mu je ukraden sat, medjutim na snimci koja je iz drugogo ugla fino se vidi kako je skinuo sat.
@van Basten
haman treba vjerovat njima vise nego svojim ocima

a taman se fino raspucali po albancima..... :) :) :)
Ahmmed

Post by Ahmmed »

pirmin wrote:
karanana wrote: Medjutim italijanski mediji su prvi objavili vijest o albanskim lopovima i to je naljutilo Albance.
Nije da gotivim shiptare ali da se prvi nadju najveci svjetski cigani i shaneri koji ce to objaviti :-) ...e pa stvarno nema smisla . :D
Da umjesto boldiranog stoji Srbi, mislim da bi već pjevao: "Gledam Banat, Srem i Bačkuuuu" :D
hammerhead

Post by hammerhead »

odvalio sam se od smijeha,u svakom slucaju :lol: :-)
Post Reply