Busha finansira Bin Laden?

BosnjakAga

#1 Busha finansira Bin Laden?

Post by BosnjakAga »

Jestel gledali Fahrenheit 911, Bush dobija od drzave 400 000 dolara godisnje a bin ladenova familija i saudijci mu dali 1.4 milliardu dolara.

Kog li vise voli ?

Zbog toga ni ne juri bin ladena

Image :D
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Ma ja mu od srca cestitam :D
H2SO4

Post by H2SO4 »

Busha finansira Bin Laden?

glupost totalna,nema veze sa logikom.Mozda mislis da Bush dijeli sa kraljem Fahdom?
BosnjakAga

Post by BosnjakAga »

H2SO4 ti izgleda nisi gledo Fahrenheit911 :D
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Decko je ambiciozan - mora mu se priznati :D :D
Lupoglav

Post by Lupoglav »

Samo kada se skinu sadasnji predsjednici sa vlasti u arapskim zemljamam
tek ce onda svanuti muslimanima, jer svi ovi pederi lizu dupe amerikancima.
Fair Life

#7 Re: Busha finansira Bin Laden?

Post by Fair Life »

BosnjakAga wrote:Jestel gledali Fahrenheit 911, Bush dobija od drzave 400 000 dolara godisnje a bin ladenova familija i saudijci mu dali 1.4 milliardu dolara.
Kog li vise voli ?
A ja mislio da se Laden bori za interese palestinskog naroda, a protiv izraelske okupacije i jevrejske dominacije u Svijetu ?????!!!!!!!!!!!!!

Dobro jutro Kolumbo !! Topla voda je davno otkrivena.

Prije nekoliko dana sam napisao da je najveci neprijatelj Palestine i ostalih islamskih zemalja Bin Laden i Saudijska Arabija, a "vi" ste se nadigli kao jastrebovi protiv takve mogucnosti.

Bit ce nesto od tebe BosnjakAga, poceo si otvarati oci.
Kad dodjes potpuno "tobe" skontaces da pripadati istoj religiji nije dovoljna garancija za medjusobne prijateljske odnose.

Ko ce kome, ako nece svoj svome !! Insalah !!
Fair Life - Poslano: 01/11/2004 19:34, preneseno sa teme "Novi video bin Ladena" wrote:
H2SO4 wrote:i ovog prenjelo? :lol:
Joj sta sve se ne moze procitati :D
Blagodarim,rodila majka inteligenciju :lol:
H2SO4 wrote:Koji argument kada vi znate sve?
Samo neke "teorije zavjera" i jos kada vam se neko nasmije na to vi trazite da se oplemeni diskusija? :lol:
Sjedis za PC-jem, citaj, uci... umjesto da na prazno meljes. Na tu temu se vec citav svijet zajebava i smije, a ti pitas otkud znamo za "zavjere".

http://indymedia.org.uk/images/2001/11/216875.jpg

ImageImage
Image
Last edited by Fair Life on 03/11/2004 20:03, edited 2 times in total.
BosnjakAga

#8 Re: Busha finansira Bin Laden?

Post by BosnjakAga »

Fair Life wrote:
BosnjakAga wrote:Jestel gledali Fahrenheit 911, Bush dobija od drzave 400 000 dolara godisnje a bin ladenova familija i saudijci mu dali 1.4 milliardu dolara.
Kog li vise voli ?
A ja mislio da se Laden bori za interese palestinskog naroda, a protiv izraelske okupacije i jevrejske dominacije u Svijetu ?????!!!!!!!!!!!!!

Dobro jutro Kolumbo !! Topla voda je davno otkrivena.

Prije nekoliko dana sam napisao da je najveci neprijatelj Palestine i ostalih islamskih zemalja Bin Laden i Saudijska Arabija, a "vi" ste se nadigli kao jastrebovi protiv takve mogucnosti.

Bit ce nesto od tebe BosnjakAga, poceo si otvarati oci.
Kad dodjes potpuno "tobe" skontaces ista religija nije dovoljna garancija za medjusobne prijateljske odnose.

Ko ce kome, ako nece svoj svome !! Insalah !!
Izgleda me nisi dobro razumeo :D

Bin Ladenovi finansirali Busha od njegove mladosti, ne Usama Bin Laden nego njegova familija, njih ima puno, najbogatsija familija u Arapske zemlje.

Zato sad Bush ne juri Bin Ladena, nego napao Irak.

Sa kojom je ucinio uslugu Bin Ladenu i muslimanima, jer se sad Muslimanski svijet budi.

A potom Bush i unistava Ameriku (najmrznija zemlja na svijetu sad) tako da se placanje Bushu isplatilo, ojacao El Kaidu i Bin Ladena a unistio ugled Amerike u svijetu:D

Go Bush Go :D
Fair Life

Post by Fair Life »

U toj jurnjavi za Bin Ladenom ce izgleda jos mnoge zemlje stradati. Po svemu sudeci Bin Laden odlazi da se krije u onu zemlju u koju ga Bush posalje, ili jos bolje - u onu koja je slijedeca u Bushovom planu da dobije po tamburi. Terorizam Bin Ladena je valjan razlog za jos poneku akciju (agresiju) na neku od islamskih zemalja.

Mislis li ti da kraljevska porodica Laden finansira Busha da lovi Bin Ladena, mislis li ti da otac finansira lov na rodjenog sina... ? M, hajde...

Kraljevska porodica finansira politiku US agresije na Irak, ali vjerovatno tu se nece zaustaviti.
BosnjakAga

Post by BosnjakAga »

Fair Life wrote:U toj jurnjavi za Bin Laden ce izgleda jos mnoge zemlje stradati. Po svemu sudeci Bin laden odlazi da se krije u onu zemlju u koju ga Bush posalje, ili jos bolje - koja je slijedeca u Bushovom planu da dobije po tamburi.

Mislis li ti da kraljevska porodica Laden finansira busa da lovi Bin Ladena, da otac finansira lov na rodjenog sina... ?
kraljevska porodica Laden?

Ko ga lovi?

Da je hteo Bush da uhvati Bin Ladena uhvatio bi ga davno.
Pogleda Fahrenheit 911.

Busha briga amerika i bin laden , interesuju ga samo pare i profit iz nafte.

Amerika napadajuci druge zemlje ima da zavrsi ko Sovjetski savez u Afganistan.

Vodu rat dok ne postanu bankrot, onda kraj svjetskoj sili.

Bin Laden je Sovjetski savez nadziveo (koji je bio jaci nego USA sad) izgleda ce docekat i propast Amerike ko Svetske sile.
Fair Life

Post by Fair Life »

Ne razumijes ti politiku BosnjakAga. Primi se ti neceg drugog.

Dok je Bin Ladena i njemu slicnih Amerika ce biti i trajati. Bin Laden je americki igrac koji zabija golove "islamskim zemljama".
BosnjakAga

Post by BosnjakAga »

Fair Life wrote:Ne razumijes ti politiku BosnjakAga. Primi se ti neceg drugog.

Dok je Bin Ladena i njemu slicnih Amerika ce biti i trajati. Bin Laden je americki igrac koji zabija golove "islamskim zemljama".
Trenutno je Islam u rastu, Amerika kao sila u padu, tu Bin Laden i Bush igraju samo malu ulogu.

Svijetom nemozes da vladas silom, samo idejama, ko sto je reko rahmetli Aljo.

Amerika je bila ideja, sto vise nije. Islam kao ideja sve jaca u svijetu.

Tu su lekciju osjetile mnoge Svjetske sile prije Amerike, i Amerika ce je osjetit i osjeca.
dinash

Post by dinash »

FUCK EAST! FUCK WEST! GO SOUTH!

- grafit na berlinskom zidu
Fair Life

Post by Fair Life »

BosnjakAga wrote:Trenutno je Islam u rastu, Amerika kao sila u padu, tu Bin Laden i Bush igraju samo malu ulogu.

Tu su lekciju osjetile mnoge Svjetske sile prije Amerike, i Amerika ce je osjetit i osjeca.
Zasto se ne vratis iz zemlje koja odumire ? Zemlja ne valja, al' joj dolar dobar, pa neces ? Haj', sta ti naprica ne bi kombajn za sezonu preradio.

Ne zivi se od islama vec od rada, a njega bas nema previse u islamu. Vise je lezanja, zbog... klimatskih uvjeta.
no sikiriki

Post by no sikiriki »

svasta u bozijoj basti
BosnjakAga

Post by BosnjakAga »

Fair Life wrote:
BosnjakAga wrote:Trenutno je Islam u rastu, Amerika kao sila u padu, tu Bin Laden i Bush igraju samo malu ulogu.

Zasto se ne vratis iz zemlje koja odumire ? Zemlja ne valja, al' joj dolar dobar, pa neces ? Haj', sta ti naprica ne bi kombajn za sezonu preradio.

Ne zivi se od islama vec od rada, a njega bas nema previse u islamu. Vise je lezanja, zbog... klimatskih uvjeta.

Kad sam ja reko da sam u Americi . Ti me to zamjenio sa nekim, ne nisam u USA, daleko bilo :D

Aha, saudijci se drzali samo Islama, nista imali nisu samo pijesak i pustilju, pa im Allah dao da imaju nejvece rezerve nafte na svijetu.

Samo lezali i molili se i eto nagrade. :)
margareta

Post by margareta »

nista imali nisu samo pijesak i pustilju, pa im Allah dao da imaju nejvece rezerve nafte na svijetu.
Nafta za Americko - Arapske transakcije.
Fair Life

Post by Fair Life »

BosnjakAga wrote:Kad sam ja reko da sam u Americi . Ti me to zamjenio sa nekim, ne nisam u USA, daleko bilo :D
Vjerovatno sam pogrijesio. Izvini !
BosnjakAga wrote:Aha, saudijci se drzali samo Islama, nista imali nisu samo pijesak i pustilju, pa im Allah dao da imaju nejvece rezerve nafte na svijetu.

Samo lezali i molili se i eto nagrade. :)
Nafta je malo starija od Arapa pa makar oni i Saudijci bili.

Sad nek se malo mole Allahu da im da nekoliko dobrih rijeka... Naftu vec imaju, pa pitka voda bi im dobro dosla. Nadam se da ce istrajati u molitvi.
ahuseino

Post by ahuseino »

:sad: Jos kad bi Saudijski narod imao kakve kristi od NJIHOVE?! nafte... eh...

Zna li ko imovinsku statistiku stanovnistva u S. Arabiji?

:shock:
Engram::X

Post by Engram::X »

Fair Life wrote:Sad nek se malo mole Allahu da im da nekoliko dobrih rijeka... Naftu vec imaju, pa pitka voda bi im dobro dosla. Nadam se da ce istrajati u molitvi.
Sa molitvom ili ne, Saudijci su napravili oaze u sred pustinje gdje kisa nije padala zadnjih 2000 ljeta...

Hvala Allahu Fair... ;)
livadic

Post by livadic »

Sa molitvom ili ne, Saudijci su napravili oaze u sred pustinje gdje kisa nije padala zadnjih 2000 ljeta...

---------------

plasticne ... :shock: ... ???!!!

:D

;)
H2SO4

Post by H2SO4 »

gledao sam na Discovery,prije par godina emisiju o nacinu pronalaska vode u pustinji.Ima vode ali duboko ispod pijeska pa ispod stijene,izbusi se i potece omanja rijeka.Tip,nekakav dr. nauka,"mudzahid" :D leti avionom i posmatra teren i kaze:"tu treba busiti ":D

Emisiju zavrsavaju citatom Muhameda a.s :D

ne znam doslovce tacno citat ali nesto u smislu procice dosta vremena a pustinjom ce opet teci rijeke....
H2SO4

Post by H2SO4 »

Fair, :D

imas li mozda osjecaj da si pametniji kada sutis? :D
livadic

Post by livadic »

gospodo ... :shock:

fundamentalno pitanje je ... :oops: ::

koliko bi islam vrijedio ... :cry:

bez nafte za ledjima ... :roll: ... ???

sumnjam da bi bez nafte *doktori* letjeli cafirskim avionima ... ;)

... i pravili plasticne oaze ... :roll:

;)
H2SO4

Post by H2SO4 »

samo ti sumnjaj i dalje :lol:
Post Reply