Kog li vise voli ?
Zbog toga ni ne juri bin ladena
A ja mislio da se Laden bori za interese palestinskog naroda, a protiv izraelske okupacije i jevrejske dominacije u Svijetu ?????!!!!!!!!!!!!!BosnjakAga wrote:Jestel gledali Fahrenheit 911, Bush dobija od drzave 400 000 dolara godisnje a bin ladenova familija i saudijci mu dali 1.4 milliardu dolara.
Kog li vise voli ?
Fair Life - Poslano: 01/11/2004 19:34, preneseno sa teme "Novi video bin Ladena" wrote:H2SO4 wrote:i ovog prenjelo?![]()
Joj sta sve se ne moze procitati![]()
Blagodarim,rodila majka inteligencijuSjedis za PC-jem, citaj, uci... umjesto da na prazno meljes. Na tu temu se vec citav svijet zajebava i smije, a ti pitas otkud znamo za "zavjere".H2SO4 wrote:Koji argument kada vi znate sve?
Samo neke "teorije zavjera" i jos kada vam se neko nasmije na to vi trazite da se oplemeni diskusija?
http://indymedia.org.uk/images/2001/11/216875.jpg
Izgleda me nisi dobro razumeoFair Life wrote:A ja mislio da se Laden bori za interese palestinskog naroda, a protiv izraelske okupacije i jevrejske dominacije u Svijetu ?????!!!!!!!!!!!!!BosnjakAga wrote:Jestel gledali Fahrenheit 911, Bush dobija od drzave 400 000 dolara godisnje a bin ladenova familija i saudijci mu dali 1.4 milliardu dolara.
Kog li vise voli ?
Dobro jutro Kolumbo !! Topla voda je davno otkrivena.
Prije nekoliko dana sam napisao da je najveci neprijatelj Palestine i ostalih islamskih zemalja Bin Laden i Saudijska Arabija, a "vi" ste se nadigli kao jastrebovi protiv takve mogucnosti.
Bit ce nesto od tebe BosnjakAga, poceo si otvarati oci.
Kad dodjes potpuno "tobe" skontaces ista religija nije dovoljna garancija za medjusobne prijateljske odnose.
Ko ce kome, ako nece svoj svome !! Insalah !!
kraljevska porodica Laden?Fair Life wrote:U toj jurnjavi za Bin Laden ce izgleda jos mnoge zemlje stradati. Po svemu sudeci Bin laden odlazi da se krije u onu zemlju u koju ga Bush posalje, ili jos bolje - koja je slijedeca u Bushovom planu da dobije po tamburi.
Mislis li ti da kraljevska porodica Laden finansira busa da lovi Bin Ladena, da otac finansira lov na rodjenog sina... ?
Trenutno je Islam u rastu, Amerika kao sila u padu, tu Bin Laden i Bush igraju samo malu ulogu.Fair Life wrote:Ne razumijes ti politiku BosnjakAga. Primi se ti neceg drugog.
Dok je Bin Ladena i njemu slicnih Amerika ce biti i trajati. Bin Laden je americki igrac koji zabija golove "islamskim zemljama".
Zasto se ne vratis iz zemlje koja odumire ? Zemlja ne valja, al' joj dolar dobar, pa neces ? Haj', sta ti naprica ne bi kombajn za sezonu preradio.BosnjakAga wrote:Trenutno je Islam u rastu, Amerika kao sila u padu, tu Bin Laden i Bush igraju samo malu ulogu.
Svijetom nemozes da vladas silom, samo idejama, ko sto je reko rahmetli Aljo.
Amerika je bila ideja, sto vise nije. Islam kao ideja sve jaca u svijetu.
Tu su lekciju osjetile mnoge Svjetske sile prije Amerike, i Amerika ce je osjetit i osjeca.
Fair Life wrote:Zasto se ne vratis iz zemlje koja odumire ? Zemlja ne valja, al' joj dolar dobar, pa neces ? Haj', sta ti naprica ne bi kombajn za sezonu preradio.BosnjakAga wrote:Trenutno je Islam u rastu, Amerika kao sila u padu, tu Bin Laden i Bush igraju samo malu ulogu.
Svijetom nemozes da vladas silom, samo idejama, ko sto je reko rahmetli Aljo.
Amerika je bila ideja, sto vise nije. Islam kao ideja sve jaca u svijetu.
Tu su lekciju osjetile mnoge Svjetske sile prije Amerike, i Amerika ce je osjetit i osjeca.
Ne zivi se od islama vec od rada, a njega bas nema previse u islamu. Vise je lezanja, zbog... klimatskih uvjeta.
Vjerovatno sam pogrijesio. Izvini !BosnjakAga wrote:Kad sam ja reko da sam u Americi . Ti me to zamjenio sa nekim, ne nisam u USA, daleko bilo
Nafta je malo starija od Arapa pa makar oni i Saudijci bili.BosnjakAga wrote:Aha, saudijci se drzali samo Islama, nista imali nisu samo pijesak i pustilju, pa im Allah dao da imaju nejvece rezerve nafte na svijetu.
Samo lezali i molili se i eto nagrade.
Sa molitvom ili ne, Saudijci su napravili oaze u sred pustinje gdje kisa nije padala zadnjih 2000 ljeta...Fair Life wrote:Sad nek se malo mole Allahu da im da nekoliko dobrih rijeka... Naftu vec imaju, pa pitka voda bi im dobro dosla. Nadam se da ce istrajati u molitvi.