Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ma ne mogu da vjerujem da je ovako gusto uopste. Posebno kada pogledas dvije jasne opcije: 1. Nastavak propadanja i srozavanja ugleda Amerike u svijetu pod vodstvom religioznog manijaka 2. Izlazak iz krize i popravljanje svega sto je ovaj usro (a to je jedna velika hrpa govana) u zadnje 4 godine.
Šeha wrote:Meldina idi pricaj penzionerima da nece vise biti hurikana ako Kerry pobjedi... Onda za ruku i vodi ih da glasaju Reci da ces ih slusati i ici im u granap naredne cetiri godine ako Kerry pobjedi
I ja sam obavio tu gradjansku duznost jutros. Arizona je redovno republikanska (zadnji polls pokazuju da je bush ispred nekih 5%) ali se nadam da uz rekordan broj novih glasaca mozda okrene na plavo
I ja sam obavio tu gradjansku duznost jutros. Arizona je redovno republikanska (zadnji polls pokazuju da je bush ispred nekih 5%) ali se nadam da uz rekordan broj novih glasaca mozda okrene na plavo
Ovdje u Floridi se nista nezna jos ni ko vodi niti sta
Ali ipak mislim da Kerry vodi za malo