Kako komentirate ovo:
http://www.youtube.com/watch?v=_REva8U3 ... re=related
Burkini
-
mojgrad
Iskreno nista gluplje odavno nisam vidjela.
Prvo svaka muslimanka koja drzi do toga da ne 'izaziva' svojim tijelom i odjecom seksualne fantazije kod muskaraca ne bi dozvolila sebi i obukla ovakvo 'odijelo' jer kao sto se moze vidjeti, svaka linija njenog tijela u ovom "kupacem kostimu" ili ti burkiniju se vrlo dobro ocrtava.
A bas pokrivanje zena (religijski gledano) ima za cilj suzbijanje fantazija kod muskog svijeta i da oni ne gledaju na tudje zene 'takvim' ocima.
Ovo sto prodaju je cisto izmamljivanje narodu para..
Nemam stvarno nista protiv pokrivenih zena, ali dajde onda se ophodite i ponasajte po pravilima a ne sad izmisljati gluposti zato sto vam ne dozvoljava vjera plivati u bikiniju.. Pa onda ne idi na bazen ili idi tamo gdje su samo zene..
Prvo svaka muslimanka koja drzi do toga da ne 'izaziva' svojim tijelom i odjecom seksualne fantazije kod muskaraca ne bi dozvolila sebi i obukla ovakvo 'odijelo' jer kao sto se moze vidjeti, svaka linija njenog tijela u ovom "kupacem kostimu" ili ti burkiniju se vrlo dobro ocrtava.
A bas pokrivanje zena (religijski gledano) ima za cilj suzbijanje fantazija kod muskog svijeta i da oni ne gledaju na tudje zene 'takvim' ocima.
Ovo sto prodaju je cisto izmamljivanje narodu para..
Nemam stvarno nista protiv pokrivenih zena, ali dajde onda se ophodite i ponasajte po pravilima a ne sad izmisljati gluposti zato sto vam ne dozvoljava vjera plivati u bikiniju.. Pa onda ne idi na bazen ili idi tamo gdje su samo zene..
-
callmethebreeeze
hajd' bar nece pocrveniti
sad cekamo da se pojavi "tangaverzija".

sad cekamo da se pojavi "tangaverzija".
-
basta sljezove boje
#4 Re: Burkini
a kakve veze ovo ima sa dijasporom?
ja sam po naslovu teme mislila da se neko javlja iz Burkine Faso
-
mojgrad
#5 Re: Burkini
Pa vjerovatno zato sto proizvod i dolazi iz dijaspore HAHAHAbasta sljezove boje wrote:a kakve veze ovo ima sa dijasporom?![]()
ja sam po naslovu teme mislila da se neko javlja iz Burkine Faso