Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ti ko da si mi mati.Te nemoj ovo,te ne mozes ono...Jesi ti vidio Zoyine slike sto posta i provocira muski svijet, pa i ja sam ljudsko bice.Salim se ja ,na mladima svijet ostaje.Ja imam svoju dragu i najdrazu i na vama je da rijesavate ove probleme zenske populacije.I ja bi rado pomogao al ne smijem.I vako kaze draga sta ti to stalo tipkas?Ma reko nista ,nesta o politici,titu,poso,kuca,dzamija.
HAVANA wrote:Ti ko da si mi mati.Te nemoj ovo,te ne mozes ono...Jesi ti vidio Zoyine slike sto posta i provocira muski svijet, pa i ja sam ljudsko bice.Salim se ja ,na mladima svijet ostaje.Ja imam svoju dragu i najdrazu i na vama je da rijesavate ove probleme zenske populacije.I ja bi rado pomogao al ne smijem.I vako kaze draga sta ti to stalo tipkas?Ma reko nista ,nesta o politici,titu,poso,kuca,dzamija.
Ma nije bolan.Jest' da si stariji od mene ali ne dam ti da napravish moje greshke,pa ti zato stalno napominjem da ne budesh donji
madner wrote:Analizom problema dosao sam do scenarija: Dakle Zoja nece da pokaze nage slike djevojci, burek bi da vidi nage slike Zoye, Zoya i nema nesto protiv toga, ali bi da se rjesi lezbejke.
Rjesenje je jednostavno. Izmjena slika izmedju bureka i Zoye. Sada bi covjek rekao da Zoya nema nista od toga, ali lezbejka, kad vidi sliku bureka odma ce da svati da nema sanse, zaputi se u Bosnu i zamoli burekovoh mnogo pametnijeg saradnika da je prevede na hetero odnose.
Gos'n madnere, niste vi u toku, dakle nisu nikakve slike u pitanju, nego eto hoce treba da me vidi nagu "za prave" Mislim stvarno, trojica muskaraca ne moze da rijesi jedan naizgled lagan problem
madner wrote:Analizom problema dosao sam do scenarija: Dakle Zoja nece da pokaze nage slike djevojci, burek bi da vidi nage slike Zoye, Zoya i nema nesto protiv toga, ali bi da se rjesi lezbejke.
Rjesenje je jednostavno. Izmjena slika izmedju bureka i Zoye. Sada bi covjek rekao da Zoya nema nista od toga, ali lezbejka, kad vidi sliku bureka odma ce da svati da nema sanse, zaputi se u Bosnu i zamoli burekovoh mnogo pametnijeg saradnika da je prevede na hetero odnose.
Gos'n madnere, niste vi u toku, dakle nisu nikakve slike u pitanju, nego eto hoce treba da me vidi nagu "za prave" Mislim stvarno, trojica muskaraca ne moze da rijesi jedan naizgled lagan problem
Trenutno nemam ideju, osim da pjevusis onu pjesmu:
Da te vidim golu,
Da te vidim golu,
na sjevernom polu
Mi smo realisti, da je odje negdje, lahko bi to rjesili. Ali recesija i daleka Svedska, a tako i tako sve dobre nase.