Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
besana wrote:a dr. bureče, imam pitanje, ali ne za sebe nego za svoju prijateljicu. Ona se zaljubila u tipa kooji je u vezi 10 godina. S njom se viđa povremeno i uvijek u njegovom stanu. Šta to znači?
Jedino sigurno je to da partnerka tog chovjeka ide chesto na put. Za detaljniji odgovor bih takodje trebao obaviti pregled,u mom sta ordinaciji naravno!
Imam jedan problem. U zadnja dva mjeseca su me startovale 4 djevojke a nisam ih izazivala tita mi , nisam oblizivala jezikom usne, nisam namigivala, nisam upucivala sexy poglede, jednostavno se nalijepe na mene. Sta mi je ciniti? Kako da se izvucem iz ove situacije koja se ponavlja sve cesce.
Zoya wrote:Imam jedan problem. U zadnja dva mjeseca su me startovale 4 djevojke a nisam ih izazivala tita mi , nisam oblizivala jezikom usne, nisam namigivala, nisam upucivala sexy poglede, jednostavno se nalijepe na mene. Sta mi je ciniti? Kako da se izvucem iz ove situacije koja se ponavlja sve cesce.
Fala svjema unaprijed a posebno vama gos'n bureke
1. dokumentovati te "atake" u obliku video zapisa i dostaviti ovdje
2.pocheti oblizivati usne,namigivati i upucivati sexy poglede
3. podijeliti s nama utiske o prvom lezbijskom iskustvu
dragi burece,
ja imam jedan veliki problem. iz nehata i u zelji da ispadnem smijesan napisao sam na forumu da zelim da mi se jave djevojke ( po mogucnosti godina 18-18,5) koje imaju webcam i msn. ni slutio nisam da ce moj inbox biti skroz zatrpan. sad ne znam sta da radim. koje kriterije da primjenim pri izboru msn-sugovornice. molim te, pomozi.
Zoya wrote:Ama gledala ja na filmu ba, sto cu probavati, i eto jednostavno mi se nije svidjelo to kako da ga nazovem "lizanje"
Auuu chuj gledala na filmu!NE mozhe tako Zoya,ne mozhe.Mora se to probati pa tek onda donositi konachne zakljuchke!
I shta fali lizanju?!
@druzhe Madner,odlichna sugestija i moram priznati da mi nije odmah pala na pamet,to za mushkarca u blizini.Ali kada si vec spomenuo,da iskoristim priliku i da napomenem nashu dragu Zoyu da Burek radi i izvan okvira jedine nam BiH,pa ako je neophodno dolazim da pomognem u rjeshavanju ovog problema!
callmethebreeeze wrote:dragi burece,
ja imam jedan veliki problem. iz nehata i u zelji da ispadnem smijesan napisao sam na forumu da zelim da mi se jave djevojke ( po mogucnosti godina 18-18,5) koje imaju webcam i msn. ni slutio nisam da ce moj inbox biti skroz zatrpan. sad ne znam sta da radim. koje kriterije da primjenim pri izboru msn-sugovornice. molim te, pomozi.
unaprijed zahvalan.
Vama nema pomoci.Morate ili sa svima prichati ili nikako!
Naravucehenije: S obzirom da sam upoznat sa tim vashim nehotichnim ispadom,ubuduce ne pokushavajte ispasti smijeshnim na ozbiljnim temama!