Znachi neki Djuzepe je zaplatio u medjuvremenubesana wrote:
Ijo sono komo si djeci .... vracena
Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- burek_in_space
#1151 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
- Sunrise00
#1152 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
nemoj meni tih ofucanih fazonaburek_in_space wrote:Sunrise00 wrote:![]()
Sve ce to narod pozlatiti.
![]()
- burek_in_space
#1153 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
Dobro, onda nishta vishe nece biti isto, jer je tvoj mladi zhivot pretrpio ogroman udarac od kojeg cesh se mozhda, ali samo mozhda oporaviti nekad u 45-oj.Sunrise00 wrote:
nemoj meni tih ofucanih fazona![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Sunrise00
#1154 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
vidis sta si mi pocinioburek_in_space wrote:Dobro, onda nishta vishe nece biti isto, jer je tvoj mladi zhivot pretrpio ogroman udarac od kojeg cesh se mozhda, ali samo mozhda oporaviti nekad u 45-oj.Sunrise00 wrote:
nemoj meni tih ofucanih fazona![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ti si za sve kriv
-
zelenashica
#1155 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
Buureče dokTure pomagaj......ja bi spavala a žao mi 
- burek_in_space
#1156 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
Nikako da nauchish da ovo nije ordinacija za te probleme.zelenashica wrote:Buureče dokTure pomagaj......ja bi spavala a žao mi
Pinokio se povukao sa trzhishta, otkako je otkrio chari shmirgl papira.besana wrote:
hahahahaaaa e pa stvarno .... nije ba, nego Pinokio, zbog nosa, hehhe
-
zelenashica
#1157 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
Kakav je to moj problem kad je tako nerješivburek_in_space wrote:Nikako da nauchish da ovo nije ordinacija za te probleme.zelenashica wrote:Buureče dokTure pomagaj......ja bi spavala a žao mi![]()
![]()
- burek_in_space
#1158 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
Zagondzija.zelenashica wrote: Kakav je to moj problem kad je tako nerješiv![]()
ama ko ga moRe riješiti
![]()
Joj, puche tepsija bureka kod mene prije 45 minuta.besana wrote:cuj zao joj spavati, a shta cu ja jadna gladna, imal smisla jesti u ova doba?da mi je zvrk bureka, ma i sirnice
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#1159 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
Guma solufe čuva, a gel ih kvari!burek_in_space wrote:I zapamti, guma glavu chuva, a shubara je krasi.![]()
Dr. akuš. bab. @bureče,
Kao što sam rekao igrajući kurom...., pardon, rukomet sa ženskom momčadi ja sam pivotkinju ( to je ona što je leđima okrenuta našem golu) obgrlio na 6 metara, a ona čuč, pa laktom u međunožje. Padnem ja u šesterac i nezgodno povrijedim koljeno. Kaže klupski dr. da moram operisati menziskus.
Šta je to menziskus?
- Mis mekinjas
#1160 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
To je ono kad te ona uzjaše, a ima krvi među nogama. Jednostavno operi, mada je to težak slučaj da se slije do koljena....PipiDugaDevetka wrote:Guma solufe čuva, a gel ih kvari!burek_in_space wrote:I zapamti, guma glavu chuva, a shubara je krasi.![]()
Dr. akuš. bab. @bureče,
Kao što sam rekao igrajući kurom...., pardon, rukomet sa ženskom momčadi ja sam pivotkinju ( to je ona što je leđima okrenuta našem golu) obgrlio na 6 metara, a ona čuč, pa laktom u međunožje. Padnem ja u šesterac i nezgodno povrijedim koljeno. Kaže klupski dr. da moram operisati menziskus.
Šta je to menziskus?
- Dedo Hikmet
#1162 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
Hvala doktoru Bureku i svim dobronamjernim savjetima.burek_in_space wrote:Sunrise00 wrote:![]()
Sve ce to narod pozlatiti.
![]()
Dedo, prije svega lamse i moje poshtovanje.Dedo Hikmet wrote:Živim u Beču, 65 g., dva puta se ženio i dva puta razvodio.
Sada hoću da oženim jednu dosta mlađu ženu iz Vijetnama a djeca mi ne daju.
Šta da radim?
A shto se tiche tvog problema, vidim da su neki za a neki protiv.
Ali poshto si ti ukazao povjerenje dr. Bureku, moj ti je savjet zheni se i pravac Bosna.
Kada vide kone Vijetnamku, bice priche i ogovaranja, ali shta tebe briga jer je ljubav jacha od svega.
Kao prvu bazu u domovini predlazhem Jablanicu, da se prisjetish mirisa i ukusa domovine (Gojko i dalje ima finu janjentinu), a onda pravac Kladanj, da ugasish zhedj muskom vodom.
Nakon toga, fataj se kuce i svoje male Vijetnamke.
I zapamti, guma glavu chuva, a shubara je krasi.
![]()
Rodom sam od Jablanice i imam i kucu u blizini, kod Gojka sam u ljeto redovan gost,
tako da ću terapiju bez problema primjeniti.
Inace mladoj je tek 37 g, medutim u Austriji je vec jako dugo.
Ovom prilikom bih volio da podržim sve muškarce u slicnoj
situaciji. Treba se boriti za ljubav i protiv predrasuda.
- HAVANA
#1163 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
Sexom za boljitak. 
- burek_in_space
#1164 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
Poshtovani gos'n Pipi, kuro...pardon rukomet spada u red najgrubljih sportova, u kojem se ne zna ko kome zabi...pardon Jopet, ko koga bije.PipiDugaDevetka wrote: Guma solufe čuva, a gel ih kvari!
Dr. akuš. bab. @bureče,
Šta je to menziskus?
A vidim da vam je gdja/gdjica Rashchupana probala odgovoriti, i na taj nachin istakla kandidaturu za mjesto glavne sestre u ovoj ordinaciji.
A shto se tiche menziskusa, po Klaicu to je povreda meniskusa izazvana djelovanjem fizichki jake rukometashice, u dobroj formi, za vrijeme menstrualnog ciklusa.
- Mis mekinjas
#1165 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
Eno ga de, a meni rek'o da ne žurim tek sam stigla, a ja već kandidujem za GLAVNU SESTRU?burek_in_space wrote:Poshtovani gos'n Pipi, kuro...pardon rukomet spada u red najgrubljih sportova, u kojem se ne zna ko kome zabi...pardon Jopet, ko koga bije.PipiDugaDevetka wrote: Guma solufe čuva, a gel ih kvari!
Dr. akuš. bab. @bureče,
Šta je to menziskus?
A vidim da vam je gdja/gdjica Rashchupana probala odgovoriti, i na taj nachin istakla kandidaturu za mjesto glavne sestre u ovoj ordinaciji.
A shto se tiche menziskusa, po Klaicu to je povreda meniskusa izazvana djelovanjem fizichki jake rukometashice, u dobroj formi, za vrijeme menstrualnog ciklusa.
Doktore, jel' se smije u medicinskim korzetima dolaziti na posao, njih posebno volim, u noćnu dolazim sa bičem, ako je dozvoljeno?
- burek_in_space
#1166 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
Ja sam rekao da ne zhurish, ali vidim da ne dash doktoru da dodje do izrazhaja.Raščupana wrote: Eno ga de, a meni rek'o da ne žurim tek sam stigla, a ja već kandidujem za GLAVNU SESTRU?
Doktore, jel' se smije u medicinskim korzetima dolaziti na posao, njih posebno volim, u noćnu dolazim sa bičem, ako je dozvoljeno?
Za pochetak, trebala bi se pocheshljati.
-
*mima*
#1167 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
I mogla bi nam rec ciji si klon.
- Mis mekinjas
#1168 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
JOK, NEMA ŠANSE, JA BAŠ VOLIM ŠTO SAM FRĆKAVA.......burek_in_space wrote:Ja sam rekao da ne zhurish, ali vidim da ne dash doktoru da dodje do izrazhaja.Raščupana wrote: Eno ga de, a meni rek'o da ne žurim tek sam stigla, a ja već kandidujem za GLAVNU SESTRU?
Doktore, jel' se smije u medicinskim korzetima dolaziti na posao, njih posebno volim, u noćnu dolazim sa bičem, ako je dozvoljeno?![]()
![]()
Za pochetak, trebala bi se pocheshljati.![]()
- Mis mekinjas
#1169 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
Žao mi je ako ću te razočarati, ali nisam ničiji KLON.... Jbga, davno se prijavih, ali nisam se baš tu igrala. Ali od sad hoću....mima wrote:I mogla bi nam rec ciji si klon.
- burek_in_space
#1170 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
Prvo, ne deri se na doktoraRaščupana wrote: JOK, NEMA ŠANSE, JA BAŠ VOLIM ŠTO SAM FRĆKAVA.......
Drugo, haj nam malo o sebi, ko si, shta si, odakle si, koliko ljeta, kol'ko imash od shkole
- Mis mekinjas
#1171 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
Nije pristojno, hvaliti se javno....... Oprostite doktore, ostala upaljena slova velika, od onog posla, kojeg radim za pare.....burek_in_space wrote:Prvo, ne deri se na doktoraRaščupana wrote: JOK, NEMA ŠANSE, JA BAŠ VOLIM ŠTO SAM FRĆKAVA.......![]()
Drugo, haj nam malo o sebi, ko si, shta si, odakle si, koliko ljeta, kol'ko imash od shkole, shta si sve spremna raditi...pa da vidimo shta cemo s tobom?!
-
*mima*
#1172 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
Raščupana wrote:Žao mi je ako ću te razočarati, ali nisam ničiji KLON.... Jbga, davno se prijavih, ali nisam se baš tu igrala. Ali od sad hoću....mima wrote:I mogla bi nam rec ciji si klon.
Haj dobro...kad ti kazes.
- burek_in_space
#1173 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
Chuj nije pristojno?!Raščupana wrote: Nije pristojno, hvaliti se javno....... Oprostite doktore, ostala upaljena slova velika, od onog posla, kojeg radim za pare.....
Pa kako drugachije prezentovati kvalitete kojima raspolazhe neko, nego ovako javno?!
- burek_in_space
#1174 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
Seko, jel ona drugarica zrela za moje ordinacije?!seka wrote:samo da vidim, ordinira li burek![]()
- Mis mekinjas
#1175 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
Ko sam: raščupana, šta sam: žemska sa izvrsnim kvalitetama, radim za dobre pare, odakle sam: izdaleka, koliko mi je godina: 10-to sam godišteburek_in_space wrote:Chuj nije pristojno?!Raščupana wrote: Nije pristojno, hvaliti se javno....... Oprostite doktore, ostala upaljena slova velika, od onog posla, kojeg radim za pare.....![]()
Pa kako drugachije prezentovati kvalitete kojima raspolazhe neko, nego ovako javno?!