Ma ja kontala da se odmah udam, da ne moram skolu zavrsavatburek_in_space wrote:Napuni 18 godina i prepusti se sudbinskim tokovima!Sunrise00 wrote:Bureceeeeeeeee
kako da nadjem bogatog kandidata za udaju? I zadrzim, ofkors![]()
![]()
![]()
Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Sunrise00
#101 Re: Burekli ljubavni savjeti
- burek_in_space
#102 Re: Burekli ljubavni savjeti
Gluuuuho i daleko bilo pu pu pu!Sunrise00 wrote: Ma ja kontala da se odmah udam, da ne moram skolu zavrsavat![]()
Idi spavat',podochnjaci ce ti doci do izrazhaja!
- Sunrise00
#103 Re: Burekli ljubavni savjeti
Doktore, zasto mi ne zelite pomoci oko rjesavanja ovog krajnje kompleksnog problemaburek_in_space wrote:Gluuuuho i daleko bilo pu pu pu!Sunrise00 wrote: Ma ja kontala da se odmah udam, da ne moram skolu zavrsavat![]()
![]()
Idi spavat',podochnjaci ce ti doci do izrazhaja!
- burek_in_space
#104 Re: Burekli ljubavni savjeti
Ne mogu ti pomoci jer si isuvishe mlada.Sunrise00 wrote: Doktore, zasto mi ne zelite pomoci oko rjesavanja ovog krajnje kompleksnog problema
- Sunrise00
#105 Re: Burekli ljubavni savjeti
Trenutno pricamo o mojoj udajiburek_in_space wrote:Ne mogu ti pomoci jer si isuvishe mlada.Sunrise00 wrote: Doktore, zasto mi ne zelite pomoci oko rjesavanja ovog krajnje kompleksnog problemaJedini nachin na koji bih ti mogao pruzhiti struchnu pomoc je da
chek' imash li ti stariju sestru?!
![]()
- burek_in_space
#106 Re: Burekli ljubavni savjeti
Znam,ali poshto si ti maloljetna,tebe ne smijem pregledati,a stariju sestru bih smio.A poshto je vash DNK materijal dosta slichan,to bi bilo skoro kao da i tebe pregledavam,i onda bih mogao da dam odgovarajuci recept!Sunrise00 wrote: Trenutno pricamo o mojoj udaji
-
king kong
#107 Re: Burekli ljubavni savjeti
burek_in_space wrote:...
KinZHe KonZHE,u tebi vidim potencijal..i budi u stanju pripravnosti,jer se vrlo lako mozhe desiti da mi tvoja pomoc vrlo brzo zatreba!
![]()
uvijek* u pripravnosti dr. bureche...uvijek* u pripravnosti
------------------------------
* - osim u slučajevima kada aktivno pružam pomoć pacijenticama
- seln
#108 Re: Burekli ljubavni savjeti
dr. bureKe, kako da uvjerim hanumu da je FFM (eventualno FFFM) prava kombinacija?
-
halo_ba
#109 Re: Burekli ljubavni savjeti
Jesi li siguran da nije MMF?seln wrote:dr. bureKe, kako da uvjerim hanumu da je FFM (eventualno FFFM) prava kombinacija?
-
callmethebreeeze
#110 Re: Burekli ljubavni savjeti
ovo je vrijedno zasebne teme.halo_ba wrote:Jesi li siguran da nije MMF?seln wrote:dr. bureKe, kako da uvjerim hanumu da je FFM (eventualno FFFM) prava kombinacija?
- kockica_kockica
#115 Re: Burekli ljubavni savjeti
dobili ste ured dr. bureka.. govorite sa telefonskom sekretaricom s obzirom da je dr. zauzet sa pravom sekretaricom
zahvaljujemo na strpljenju

-
*mima*
#116 Re: Burekli ljubavni savjeti
burek_in_space wrote:Drago mi je zbog velikog interesa koji ste iskazali svojim apliciranjem na neraspisani konkurs,i to je samo josh jedan pokazatelj da smo na pravom putu rjeshavanje ljubavnih problema dragih nam forumasha i josh drazhih forumashica!
Ali (uvijek ima neko ali
),za sada nema potrebe za novim osobljem,a kad i ako se ukazhe potreba imacemo vas u vidu.
Samo josh jedna napomena,svi dosadashnji "pacijenti" NE MOGU biti zaposleni kao struchni saradnici,nadzorni organi ili chlanovi Upravnog odbora.To znachi da u startu odbijamo lolitinu aplikaciju,jer je nismo josh uvijek ni izlijechili!
![]()
KinZHe KonZHE,u tebi vidim potencijal..i budi u stanju pripravnosti,jer se vrlo lako mozhe desiti da mi tvoja pomoc vrlo brzo zatreba!
E tako,ajmo sljedeci!!!
![]()
Zahtijevamo da radis sam. To smo i izglasali.
- HAVANA
#118 Re: Burekli ljubavni savjeti
Doktore,opet mi se desilo jutros oko pet sati ono moje.Ne mogu više da izdržim savki dan isto.Hoću da spavam.
U pet me probudilo,oko 6 je prošlo i onda nisam mogao više spavati ali bilo mi je lakše
To možete vidjeti i po mom prvom današnjem postu koji se desio oko 6h na temi šta pjevušite danas
Pomozite,neispavan sam.
U pet me probudilo,oko 6 je prošlo i onda nisam mogao više spavati ali bilo mi je lakše
To možete vidjeti i po mom prvom današnjem postu koji se desio oko 6h na temi šta pjevušite danas
Pomozite,neispavan sam.
- Dori
#120 Re: Burekli ljubavni savjeti
mima wrote:Jebes vakog doktora
- HAVANA
#121 Re: Burekli ljubavni savjeti
mima wrote:Nemoj mi stele.....
Cijenjena forumašice,zamolio bih vas da slijedite primjer vaše kolegice besane(a što ti besana?).
Ipak sam ja ovde od 6h.
I muškarci imaju probleme kojim se treba obzirno pristupiti.
-
*mima*
#122 Re: Burekli ljubavni savjeti
Haloooo.....papcino......donio si pola teleta i tries litara rakije i mislis da mores prekoreda.......sjedi ko i mi cekaj..... 
- HAVANA
#123 Re: Burekli ljubavni savjeti
mima wrote:Haloooo.....papcino......donio si pola teleta i tries litara rakije i mislis da mores prekoreda.......sjedi ko i mi cekaj.....
Odnos sa muškarcima na ovaj način nije poželjan
-
zelenashica
#124 Re: Burekli ljubavni savjeti
jutroooo svima
......de samo malo da prođem,valja i meni predati knjižicu
....

-
*mima*
#125 Re: Burekli ljubavni savjeti
besana wrote:Znala sam da ćete se svađati u čekaonicipolaHko ba
saće doktor