Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#1 Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
Temu pokrecem radi javnog apela sto merhametli burek uputi meni pred vaskolikim forumom.
BureChe, povedi!!!
BureChe, povedi!!!
- burek_in_space
#2 Re: Burekli ljubavni savjeti
Vidim da imam i prvu mushteriju!
Shta Vas muchi gospodjice,otvorite mi svoju dushu?!
Shta Vas muchi gospodjice,otvorite mi svoju dushu?!
- HAVANA
#3 Re: Burekli ljubavni savjeti
Čekamo,živo zainteresovani.

-
mIRCerka
#5 Re: Burekli ljubavni savjeti
Bureche, strashno sam emotivno vezana za svoje kuglice. Sta nije u redu sa mnom?
-
*mima*
#6 Re: Burekli ljubavni savjeti
Bureke.......on je duplo stariji od mene....i ne smeta mu moj celulit.......Dal da se udam za njega?
- HAVANA
#7 Re: Burekli ljubavni savjeti
Bureche,nekad se probudim po noći i imam čudan osjećaj oko prepona?
Možeš li mi pomoći,molim te.
Šta se to dešava i kako da se nosim sa tim?
Možeš li mi pomoći,molim te.
Šta se to dešava i kako da se nosim sa tim?
- burek_in_space
#8 Re: Burekli ljubavni savjeti
mIRCerka sa tobom je sve u redu.U danashnje doba,vlada otudjenost od svega i svachega,a tvoj primjer emotivne vezanosti je samo pokazatelj pravog vaspitanja i zdrave okoline u kojoj si odrastala.Prema tome,ne brini nishta,problema nema i nastavi sa valjanjem kuglica! 
- HAVANA
#9 Re: Burekli ljubavni savjeti
mima wrote:Bureke.......on je duplo stariji od mene....i ne smeta mu moj celulit.......Dal da se udam za njega?
Primi ga
-
mIRCerka
#10 Re: Burekli ljubavni savjeti
Ti suti ba, ovdje samo burek savjetujeHAVANA wrote:mima wrote:Bureke.......on je duplo stariji od mene....i ne smeta mu moj celulit.......Dal da se udam za njega?
Primi ga
- burek_in_space
#11 Re: Burekli ljubavni savjeti
@ mima,mislim da je rano prichati o udaji.Moj savjet,naravno zasnovan na lichnom iskustvu
,je probati sa njim shto vishe Kama Sutra akrobacija i ako prodje taj test izdrzhljivosti onda se mozhe razmishljati o udaji.
@HAVANA
Vash problem iziskuje angazhovanje vishe experata,pa cete na odgovor morati prichekati dok se kolega Brko ne vrati sa puta,na kojem je istjerivao djavola
,naravno uspjeshno!
Ili,ukoliko vam to dopushtaju radne obaveze,javite se u nashu kliniku od 1:15 -3: 15 svakim radnim danom,pa cemo da vidimo,ali mislim da mozhe da se lechi! 
@HAVANA
Vash problem iziskuje angazhovanje vishe experata,pa cete na odgovor morati prichekati dok se kolega Brko ne vrati sa puta,na kojem je istjerivao djavola
-
mIRCerka
#12 Re: Burekli ljubavni savjeti
Mali savjet:burek_in_space wrote:@ mima,mislim da je rano prichati o udaji.Moj savjet,naravno zasnovan na lichnom iskustvu,je probati sa njim shto vishe Kama Sutra akrobacija i ako prodje taj test izdrzhljivosti onda se mozhe razmishljati o udaji.
![]()
@HAVANA
Vash problem iziskuje angazhovanje vishe experata,pa cete na odgovor morati prichekati dok se kolega Brko ne vrati sa puta,na kojem je istjerivao djavola,naravno uspjeshno!
Ili,ukoliko vam to dopushtaju radne obaveze,javite se u nashu kliniku od 1:15 -3: 15 svakim radnim danom,pa cemo da vidimo,ali mislim da mozhe da se lechi!
Citirajte post sa postavljenim pitanjem i onda stavite svoj odgovor.
Upravo sam citajuci ovu i jos jednu temu skontala da je burek trudan, a ne dia81. Hvala.
-
*mima*
#13 Re: Burekli ljubavni savjeti
Ma mi smo sve probali.......Sta mislis da ja nadjem drugog djecaka? Jel mi to bolje?
- burek_in_space
#14 Re: Burekli ljubavni savjeti
Nazhalost besana,ne mogu ti pomoci dok te ne pregledam.besana wrote:Dakle, ovako: imam problem sa povjerenjem, tačnije ne vjerujem muškarcima, ali Boga mi ni oni meni. Šta da radim?
- burek_in_space
#15 Re: Burekli ljubavni savjeti
Mima,a shta mislish o zhenama?! hmmmmima wrote:Ma mi smo sve probali.......Sta mislis da ja nadjem drugog djecaka? Jel mi to bolje?
-
*mima*
#16 Re: Burekli ljubavni savjeti
burek_in_space wrote:Mima,a shta mislish o zhenama?! hmmmmima wrote:Ma mi smo sve probali.......Sta mislis da ja nadjem drugog djecaka? Jel mi to bolje?
Probala.
- HAVANA
#17 Re: Burekli ljubavni savjeti
burek_in_space wrote:Nazhalost besana,ne mogu ti pomoci dok te ne pregledam.besana wrote:Dakle, ovako: imam problem sa povjerenjem, tačnije ne vjerujem muškarcima, ali Boga mi ni oni meni. Šta da radim?
Tita mi nema ovoga
-
*mima*
#18 Re: Burekli ljubavni savjeti
Ja odoh da mu podarim oprostajni sex. Pricat cu vam sutra doktore kako je bilo.
- burek_in_space
#19 Re: Burekli ljubavni savjeti
I,kakva su iskustva?!Zadovoljna,nezadovoljna,prednosti,mane...?!mima wrote:burek_in_space wrote:Mima,a shta mislish o zhenama?! hmmmmima wrote:Ma mi smo sve probali.......Sta mislis da ja nadjem drugog djecaka? Jel mi to bolje?
Probala.
-
*mima*
#20 Re: Burekli ljubavni savjeti
HAVANA wrote:burek_in_space wrote:Nazhalost besana,ne mogu ti pomoci dok te ne pregledam.besana wrote:Dakle, ovako: imam problem sa povjerenjem, tačnije ne vjerujem muškarcima, ali Boga mi ni oni meni. Šta da radim?
Tita mi nema ovogaProfiter
Sankcionišite ovo
Mani se ljubomore. Doktor je zavrsio sve skole.....donio sve diplome. Otvorio privatnu ordinaciju.
- burek_in_space
#21 Re: Burekli ljubavni savjeti
Radi se o rutinskom pregledu i nema potrebe da se plashish.U rukama si profesionalca!besana wrote:dr. burek ja se malo bojim tog pregleda, hoće li me boljetiI¸kakav je to pregled uopće
-
*mima*
#22 Re: Burekli ljubavni savjeti
burek_in_space wrote:
I,kakva su iskustva?!Zadovoljna,nezadovoljna,prednosti,mane...?!
Pricat cu ti sutra.....al da ne slusaju ostali.
- burek_in_space
#23 Re: Burekli ljubavni savjeti
Uvijek sam govorio da nema bolje reklame,od reklame zadovoljnih korisnika mojih usluga.mima wrote: Mani se ljubomore. Doktor je zavrsio sve skole.....donio sve diplome. Otvorio privatnu ordinaciju.
Hvala @mima,blagodarim i vrata moje ordinacije su shirom otvorena za tebe uvijek!
- HAVANA
#24 Re: Burekli ljubavni savjeti
mima wrote:burek_in_space wrote:
I,kakva su iskustva?!Zadovoljna,nezadovoljna,prednosti,mane...?!
Pricat cu ti sutra.....al da ne slusaju ostali.
Interesuje i mene
-
mIRCerka
#25 Re: Burekli ljubavni savjeti
Bicete zamoljeni da ne chatate na ovako ozbiljnoj temi.
Hvala
Hvala