Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
nema sumnje, zele da me se rijese
dvije prijateljice su mi poklonile za rodjendan bungee-jamping i imam tacno 2 nedelje da se pripremim za ovaj dozovljaj
Svaka cast tvojim jaranicama!!! Fakat su i originalne i inovativne. Ne bi bilo s goreg upoznati ih
Nisam ni je to probao JOS, al mi je to jedna od zivotnih zelja.....kad priberem muda alo, pa insallah i uradim
Gdje ces skakati? Koliko puta? Gdje to ima kod nas u bosni?
Sox wrote:Svaka cast tvojim jaranicama!!! Fakat su i originalne i inovativne. Ne bi bilo s goreg upoznati ih
Nisam ni je to probao JOS, al mi je to jedna od zivotnih zelja.....kad priberem muda alo, pa insallah i uradim
Gdje ces skakati? Koliko puta? Gdje to ima kod nas u bosni?
Nemam pojma da li to ima u Bosni, ali ja skacem u München. Koliko puta pitas pa valjda jednom, nedo dragi Bog vise.
Upravo sam citala nekih par iskustava drugih ljudi. Jedan frajer pise, da mu se cura skroz ulitala tokom pada i posle toga je ostavio jer nije vise mogao da zamisli sex sa njom. Ima svasta
Ja skacem sigurno I ako vam se nejavim onda sam se i ja sva ili ulitala, ili jos uvijek visim tamo
Aammra wrote:nema sumnje, zele da me se rijese
dvije prijateljice su mi poklonile za rodjendan bungee-jamping i imam tacno 2 nedelje da se pripremim za ovaj dozovljaj
Happy Birthday Amra
da li ste nesto slicno kao BJ dozivjeli?
jesam
skok iz aviona
ne znam koji me je djavo tjerao ali je bilo super
Ja se bojim visine.....kad pogledam kroz prozor sa svog 14 prode me jeza ......neznam kako bi sebe mogao zamisliti da tako nesto uradim.....ali RESPECT za tvoju odvaznost
skoro sam gledo na ogrish.com jedan pad neznam sada dali je bio bungee ali se fakat razbio jauko je ko hajvan nemam pojma dali je prezivio, ali zestoko!
ja sam napravila par free falling skokova... sa obicnim dinamickim uzetom... a ove godine planiram bungee u paklenici...
amra, go for it!
pisi kako je proslo
iceman ze wrote:Ja se bojim visine.....kad pogledam kroz prozor sa svog 14 prode me jeza ......neznam kako bi sebe mogao zamisliti da tako nesto uradim.....ali RESPECT za tvoju odvaznost
joj ista sam, bojim se visine i da mi plate ne znam koliko, nema sanse da bi skocila..
bosniaque wrote:skoro sam gledo na ogrish.com jedan pad neznam sada dali je bio bungee ali se fakat razbio jauko je ko hajvan nemam pojma dali je prezivio, ali zestoko!
pa bila bi sigurno tragedija, da na takav nacin "svrsim"...