Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Partijaner wrote:Ko je pogodio tacan rezultat Glabas-Mainz, ko ?
Ako ovako budu igrali u LP bice opet jedna losa sezona za ligu komplet i onda se neko usudi rec da bi liga procvjetala bez Bayerna, bi al cunga lunge moje, da nema Bayerna danas bi bili u rangu francuske lige i koeficijent bi bio katastrofalan.
Steta sto napusta ligu, sad ce vukovi drasticno da opadnu, ovi Englezi znaju pretplatit igraca ko niko, nadam se da ce igrati kvalitetno kod plavaca, ali kad ugledam onog orangutana imam osjecaja da ce ga sjebat.
Partijaner wrote:Steta sto napusta ligu, sad ce vukovi drasticno da opadnu, ovi Englezi znaju pretplatit igraca ko niko, nadam se da ce igrati kvalitetno kod plavaca, ali kad ugledam onog orangutana imam osjecaja da ce ga sjebat.
Steta sto napusta ligu. To znaci steta sto nije u Bayern otisao al treba izvalit 80 mil
Sto se tice Wolfsburga, odlican pos'o su odradili. Mali zuco je dos'o u Wolfburg za 25 milliona eura, a dobili su za njega 80. Jest' da je dobar igrac nema sta, al' vjerujem da uprava Wolfsburga dobro zna sta radi. Nisu ovo amateri k'o ona ubleha Watzke.
Nac' ce oni dobru zamjenu za njega, ne brinem se ja za vukove.