Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ima ovo takmicenje u prognoziranju rezultata na svjetskom prvenstvu, moze se svako prijaviti. ima nas trenutno 8.
Evo i ja sam se prijavio, ali me napomenite s vremena na vrijeme na ovo takmičenje. Kada se igralo za ovoseznosku BL ja sam potpuno bio zaboravio na ovo.
P.S. Rezultate prognoziram čisto navijački tako da se ne iznenadite ako se pokažem kao loš prognozer.
imaju i pitanja koja se moraju ispuniti.
kod bundeslige mnogi su zabrovaili za ovo pa smo naknadno popunjavali.
ima ovo takmicenje u prognoziranju rezultata na svjetskom prvenstvu, moze se svako prijaviti. ima nas trenutno 8.
Evo i ja sam se prijavio, ali me napomenite s vremena na vrijeme na ovo takmičenje. Kada se igralo za ovoseznosku BL ja sam potpuno bio zaboravio na ovo.
P.S. Rezultate prognoziram čisto navijački tako da se ne iznenadite ako se pokažem kao loš prognozer.
imaju i pitanja koja se moraju ispuniti.
kod bundeslige mnogi su zabrovaili za ovo pa smo naknadno popunjavali.
To ona pitanja ko će osvojiti, ko će biti u polufinalu..?
Ja kad sam odigravao ovo za polufinale nisam pazio da li se reprezentacije ukrštaju u ranijim fazama.
P.S. Za večeras sam odigrao da će Brazil pobijediti 2:0.