odabrao sam podforumu dijaspora zato sto sumnjam da je ova tema aktuelna u bih. za razliku, u americi se i poslije predsjednickih izbora vode ratovi putem naljepnica na autu. to ukljucuje mnostvo tema. ono sto priljepis na dupe auta je dio tvoga identiteta koliko i tvoj stil oblacenja. bumper stickers su postali, barem ovdje, neka vrsta znaka za lakse prepoznavanje prijatelja i neprijatelja.
kako vi gledate na to? sta vi imate na autu? sta ste vidjeli kod drugih, da vas je nasmijalo ili naljutilo?
Bumper Stickers
- repeater
-
shadow
Slazem se, ima pravo dobrih, ja najvise volim procitati one koji ismijavaju Busha. Kao npr. "more trees, less bush"
Inace, ne volim nikakve zajebancije lijepiti po autu, bez dzidza-midza i seljakluka, jedino unutra na retrovizoru imam zastavicu FK Sarajeva naravno
Inace, ne volim nikakve zajebancije lijepiti po autu, bez dzidza-midza i seljakluka, jedino unutra na retrovizoru imam zastavicu FK Sarajeva naravno
-
nineac
Joj pa znas sta bi ti se desilo kod nas? Prvo, razbio bi ti neko sajbu, a drugo nije iskljuceno da to bude i policija zavisi koliko istocno ides!
Pa sad kada neko iz sarajeva dodje u zenicu i obratno odma skida bilo kakva obiljezja voljenog kluba, a da negovorimo o politickim bumper stickers-ima!
Pa sad kada neko iz sarajeva dodje u zenicu i obratno odma skida bilo kakva obiljezja voljenog kluba, a da negovorimo o politickim bumper stickers-ima!