Ali jbg nije do mene
Buducnost bosnjaka?
- _Sarajevka_
#126 Re: Buducnost bosnjaka?
Nazalost nisam nadlezna jer ja bih iskreno sve vas koji se opterecujete BiH umjesto svojom bolestinom od drzave otjerala sa foruma.
Ali jbg nije do mene
Ali jbg nije do mene
-
Hasanbegović
#127 Re: Buducnost bosnjaka?
Nije bitna viktimizacija niti sažaljevanja samog sebe....
Nije problem ni kada Silajdžić na engleskom jeziku teatralno priča o 200.000 pobijenih Bošnjaka. To je njegov kompleks i njegov problem što misli da ako kaže npr "...60.000 poginulih Bošnjaka...." će biti manje cijenjen od strane diplomata i medija...
On ne shvaća da je zločin raznjeti granatom samo jedno dijete u parku, i da nema potrebe za pretjerivanjem.
Dok god se Bošnjaci bave samim sobom meni to ne smeta...
Problem je kada vitalni interes u Bošnajka postane želja da hrvatskom narodu biraju predstavnike.
E to je već opasni problem
Milošević je isto tako u višenacionalnoj zajednici imao strateški cilj da drugim narodima nametne svoju političku opciju.
I to je tada postao veliki problem koji je prerastao u bunt malobrojnih Slovenaca.
Pogledajte link kako Slovenci reagiraju na Srpsko preglasavanje i nametanje amadmana http://www.youtube.com/watch?v=5baA5GCUT8Y
Nije problem ni kada Silajdžić na engleskom jeziku teatralno priča o 200.000 pobijenih Bošnjaka. To je njegov kompleks i njegov problem što misli da ako kaže npr "...60.000 poginulih Bošnjaka...." će biti manje cijenjen od strane diplomata i medija...
On ne shvaća da je zločin raznjeti granatom samo jedno dijete u parku, i da nema potrebe za pretjerivanjem.
Dok god se Bošnjaci bave samim sobom meni to ne smeta...
Problem je kada vitalni interes u Bošnajka postane želja da hrvatskom narodu biraju predstavnike.
E to je već opasni problem
Milošević je isto tako u višenacionalnoj zajednici imao strateški cilj da drugim narodima nametne svoju političku opciju.
I to je tada postao veliki problem koji je prerastao u bunt malobrojnih Slovenaca.
Pogledajte link kako Slovenci reagiraju na Srpsko preglasavanje i nametanje amadmana http://www.youtube.com/watch?v=5baA5GCUT8Y
Last edited by Hasanbegović on 27/07/2013 19:00, edited 4 times in total.
-
RATM56
#128 Re: Buducnost bosnjaka?
I ja bi vas koji bi da proterujete._Sarajevka_ wrote:Nazalost nisam nadlezna jer ja bih iskreno sve vas koji se opterecujete BiH umjesto svojom bolestinom od drzave otjerala sa foruma.
Ali jbg nije do mene
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#129 Re: Buducnost bosnjaka?
Ja se ponosim sa ovih 200-tinjak Handžarovaca što dadoše svoje živote u jedinoj oružanoj pobuni u Evropi za slobodu velikog francuskog naroda:MuaDib wrote:Samo se idiot ponosi fašističkom prošlošću!!NAOPAK2323 wrote:Nadajmo se da ce nam buducnost biti slavna kao proslost:

Samo što je SFRJ odbila počast da ulica bude u čast jugoslovenskih vojnika. Pošto je Handžar divizija nosila naziv i 1. hrvatska, dobiŠe počast Hrvati, Ulica hrvatskih vojnika.
Ove godine, 17. i 18. septembra uz misu za nekoliko Hrvata-katolika, klanjaće se i dženaza za većinu ostalih koji su nakon oružane pobune poubijani u gradu Villefranche-de-Rouergue na jugu Francuske. O ovoj pobuni i 3-dnevnoj slobodi Francuza dojavio je i Radio-London 1943.g.
PRVA SLOBODNA TERITORIJA U ZAPADNOJ EVROPI TOKOM WWII.
Uporediti francusku pogan Mitteranda, Morillona, Žanvijea kako su uzvratili Bošnjacima tokom nedavnog rata u Bosni.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#130 Re: Buducnost bosnjaka?
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “kršenje pravila foruma”
» hrustic, NAOPAK2323, slazemse_neslazemse, Casteneda
@_Sarajevka_ - prva i zadnja opomena - komentariši temu, a ne forumaše. to isto važi i za ostale, koji od tema prave kafansko prepucavanje.
» hrustic, NAOPAK2323, slazemse_neslazemse, Casteneda
@_Sarajevka_ - prva i zadnja opomena - komentariši temu, a ne forumaše. to isto važi i za ostale, koji od tema prave kafansko prepucavanje.