Buducnost bosnjaka?

_Sarajevka_

#126 Re: Buducnost bosnjaka?

Post by _Sarajevka_ »

Nazalost nisam nadlezna jer ja bih iskreno sve vas koji se opterecujete BiH umjesto svojom bolestinom od drzave otjerala sa foruma.

Ali jbg nije do mene :)
Hasanbegović

#127 Re: Buducnost bosnjaka?

Post by Hasanbegović »

Nije bitna viktimizacija niti sažaljevanja samog sebe....
Nije problem ni kada Silajdžić na engleskom jeziku teatralno priča o 200.000 pobijenih Bošnjaka. To je njegov kompleks i njegov problem što misli da ako kaže npr "...60.000 poginulih Bošnjaka...." će biti manje cijenjen od strane diplomata i medija...
On ne shvaća da je zločin raznjeti granatom samo jedno dijete u parku, i da nema potrebe za pretjerivanjem.
Dok god se Bošnjaci bave samim sobom meni to ne smeta...

Problem je kada vitalni interes u Bošnajka postane želja da hrvatskom narodu biraju predstavnike.
E to je već opasni problem

Milošević je isto tako u višenacionalnoj zajednici imao strateški cilj da drugim narodima nametne svoju političku opciju.
I to je tada postao veliki problem koji je prerastao u bunt malobrojnih Slovenaca.
Pogledajte link kako Slovenci reagiraju na Srpsko preglasavanje i nametanje amadmana http://www.youtube.com/watch?v=5baA5GCUT8Y
Last edited by Hasanbegović on 27/07/2013 19:00, edited 4 times in total.
RATM56

#128 Re: Buducnost bosnjaka?

Post by RATM56 »

_Sarajevka_ wrote:Nazalost nisam nadlezna jer ja bih iskreno sve vas koji se opterecujete BiH umjesto svojom bolestinom od drzave otjerala sa foruma.

Ali jbg nije do mene :)
I ja bi vas koji bi da proterujete. :zjev:
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#129 Re: Buducnost bosnjaka?

Post by PipiDugaDevetka »

MuaDib wrote:
NAOPAK2323 wrote:Nadajmo se da ce nam buducnost biti slavna kao proslost:
Samo se idiot ponosi fašističkom prošlošću!!
Ja se ponosim sa ovih 200-tinjak Handžarovaca što dadoše svoje živote u jedinoj oružanoj pobuni u Evropi za slobodu velikog francuskog naroda:
Image
Samo što je SFRJ odbila počast da ulica bude u čast jugoslovenskih vojnika. Pošto je Handžar divizija nosila naziv i 1. hrvatska, dobiŠe počast Hrvati, Ulica hrvatskih vojnika.

Ove godine, 17. i 18. septembra uz misu za nekoliko Hrvata-katolika, klanjaće se i dženaza za većinu ostalih koji su nakon oružane pobune poubijani u gradu Villefranche-de-Rouergue na jugu Francuske. O ovoj pobuni i 3-dnevnoj slobodi Francuza dojavio je i Radio-London 1943.g.

PRVA SLOBODNA TERITORIJA U ZAPADNOJ EVROPI TOKOM WWII.

Uporediti francusku pogan Mitteranda, Morillona, Žanvijea kako su uzvratili Bošnjacima tokom nedavnog rata u Bosni.
:(
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#130 Re: Buducnost bosnjaka?

Post by Chmoljo »

Isključen/a korisnik/ca iz razloga “kršenje pravila foruma”
» hrustic, NAOPAK2323, slazemse_neslazemse, Casteneda

@_Sarajevka_ - prva i zadnja opomena - komentariši temu, a ne forumaše. to isto važi i za ostale, koji od tema prave kafansko prepucavanje.
Locked