Buducnost BiH i RS?
-
Vlajko
#1 Buducnost BiH i RS?
Kakva ce biti buducnost BiH i RS ... ,ali ajde realno da vidimo , a ne sta se babi..
-
Vlajko
#2 Re: Buducnost BiH i RS?
ja sam za prvu opciju glasao najrealmnije mi izgleda... 
-
klixober
#3 Re: Buducnost BiH i RS?
Vrlo glupa i tendenciozna anketa.Gdje su opcije da BiH postaje normalna drzava bez entiteta?
- karanana
#4 Re: Buducnost BiH i RS?
meni veliki bosnjacki sultanat najbolje zvuci.
-
Vlajko
#5 Re: Buducnost BiH i RS?
e jbg ima samo 10 opcijakomeba wrote:Vrlo glupa i tendenciozna anketa.Gdje su opcije da BiH postaje normalna drzava bez entiteta?
-
klixober
#6 Re: Buducnost BiH i RS?
Pa mozes komotno da obrises temu i anketu jer ovdje neces naci simpatizere ni za jednu od navedenih opcija.Vlajko wrote:e jbg ima samo 10 opcijakomeba wrote:Vrlo glupa i tendenciozna anketa.Gdje su opcije da BiH postaje normalna drzava bez entiteta?a to je iskreno najmanje verovatna opcija . Mislim verovatno je da ce Bih postati normalna drzava ,ali za entioete nisam siguran da ce neko u to dirati ,ako se dogovori narod, da! brisi entitete ,ali na silu raditi to nije dobro samo ce haos nastati te ti je to ratna opcija...
-
Vlajko
#7 Re: Buducnost BiH i RS?
pa nek promeni moderator bre ako on moze dodaj jos opcija
... Samo lud covek moze da misli da RS moze da se otcepi jednostrano bez rata i samo lud covek moze da misli da RS moze da se ukine jednostrano bez rata! I otcepljenje i ukidanje su opcije koje vode destabilizaciji 100% , naravno osim ako za to ne postoji obostrana -trostrana zelja. ako se narod dogovori prijatelju mozete nazvati drzavu Eskim land ,ali sve jednostrano vodi u haos i stradanje naroda i sirotinje
... Samo lud covek moze da misli da RS moze da se otcepi jednostrano bez rata i samo lud covek moze da misli da RS moze da se ukine jednostrano bez rata! I otcepljenje i ukidanje su opcije koje vode destabilizaciji 100% , naravno osim ako za to ne postoji obostrana -trostrana zelja. ako se narod dogovori prijatelju mozete nazvati drzavu Eskim land ,ali sve jednostrano vodi u haos i stradanje naroda i sirotinje
- Banksy
#8 Re: Buducnost BiH i RS?
Od samog naslova pa dalje ...komeba wrote:Vrlo glupa i tendenciozna anketa.
- SiSaJuMe
#9 Re: Buducnost BiH i RS?
Mirno spavajte rata nece biti. 
-
klixober
#10 Re: Buducnost BiH i RS?
Ali to tebe nije sprijecilo da u anketi stavis opciju da ce se BiH raspasti...i to nekoliko puta,te da ce RS postati nezavisna,ali zato nijednu opciju nisi stavio da ce BiH postati normalna evropska drzava bez nacionalnih torova.Vlajko wrote:pa nek promeni moderator bre ako on moze dodaj jos opcija
- Banksy
#11 Re: Buducnost BiH i RS?
ajmo, Vlajko, na ovu temuVlajko wrote: otcepi
otcepljenje
Vojvođanska Skupština izglasala Statut Vojvodine
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... =3&t=56144
Last edited by Banksy on 15/10/2008 14:45, edited 1 time in total.
- karanana
#12 Re: Buducnost BiH i RS?
Bosnjacki sultanat do Tokija
-
Vlajko
#13 Re: Buducnost BiH i RS?
znam video sam to ,ali oko 76% stanovnistva u Vojvodini su Srbi te ...Banksy wrote:ajmo, Vlajko, na ovu temuVlajko wrote: otcepi
otcepljenje![]()
Vojvođanska Skupština izglasala Statut Vojvodine
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... =3&t=56144
pa sta ti je BiH kao punopravni clan EU , jel to ne bi bila normalna zemlja? to bi bila extra super zemlja ..... nisam nikog hteo da uveredim ,ali i sami blebecete svaki dan na forumu o ratu otcepljenju i slicno te zasto da ne bude u anketi ? Inace meni najrealnije deluje opcija 1 ,ali bi voleo da bude 2 ili 3 ,ali tesko ce to ici , ne bi imao nista ni protiv opcije 4 ili 9 ,ali 4 9 i 10 su nemoguce...komeba wrote:Ali to tebe nije sprijecilo da u anketi stavis opciju da ce se BiH raspasti...i to nekoliko puta,te da ce RS postati nezavisna,ali zato nijednu opciju nisi stavio da ce BiH postati normalna evropska drzava bez nacionalnih torova.
-
klixober
#14 Re: Buducnost BiH i RS?
T si u anketi postavio samo opcije-ili se BiH raspada,ili ostaje sadasnja sa entitetima.Nisi stavio opciju da BiH postaje normalna drzava bez nacionalistickih entiteta nastalih na zlocinima.
-
Vlajko
#15 Re: Buducnost BiH i RS?
komeba wrote:T si u anketi postavio samo opcije-ili se BiH raspada,ili ostaje sadasnja sa entitetima.Nisi stavio opciju da BiH postaje normalna drzava bez nacionalistickih entiteta nastalih na zlocinima.
covece deset opcija nisam ni razmisljao o tome jbt
da li ovo znaci da su oba entiteta nastala na zlocinima? entiteta su mnozina...nacionalistickih entiteta nastalih na zlocinima
inace pusti anketu nego mi reci sta bi ti voleo ?,a sta mislis da ce biti najrealnije? kako ce izgledati BiH za 20 godina ?
-
escobar_
#16 Re: Buducnost BiH i RS?
Raspad, tj. otcjepljenje Srpske.
- Maxwell2008
#17 Re: Buducnost BiH i RS?
A sto tebe bre zanima buducnost BiH i RS-a da neces mozda da se doselis ili se bojis da nece ponovo srpske izbeglice da navale kod vas. Mirno spavaj i resavaj probleme Srbije.Vlajko wrote:Kakva ce biti buducnost BiH i RS ... ,ali ajde realno da vidimo , a ne sta se babi..
A Bosnu bolan pusti nama mi cemo to da rijesimo, Bosne ce biti sa ili bez RS-a svejedno. Jedno je sigurno u njoj ce zivjeti bosanci tj. Hrvati, Srbi, Bosnjaci... i svi koji osjecaju da im bolan ona kroz vene tece.
A uredjena ce biti onoliko i onako kako se mi dogovorimo.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#18 Re: Buducnost BiH i RS?
Glasala sam za opciju dejtonska kao punopravni clan EU. Srbi nece dozvoliti integriranje RS, odnosno bilo sto sto bi je smanjilo. Primjer Bugarske i Rumunije nam pokazuju da sve reforme nisu bitne, ako hoce da te prime. Bugarska je cudo od korupcije bila i ostala, nemaju autoceste, siromasna zemlja, pa su je primili. Sa druge strane Hrvatska se kao ucenik streber spremila za cas, ali nikako da je prozovu. MOje je misljenje da ce zemlje bivse Yu primati zajedno ili jednu po jednu, ali sa bezviznim rezimom.
- cogni
#19 Re: Buducnost BiH i RS?
Imas opciju 10 koja je fakticki to isto.komeba wrote:Vrlo glupa i tendenciozna anketa.Gdje su opcije da BiH postaje normalna drzava bez entiteta?
- Prpa.ba
#20 Re: Buducnost BiH i RS?
Veliki Bosnjacki sultanat, naravno. Sva prava manjinama zagarantovana 
- karanana
#21 Re: Buducnost BiH i RS?
u vlajkovim ocima.cogni wrote:Imas opciju 10 koja je fakticki to isto.komeba wrote:Vrlo glupa i tendenciozna anketa.Gdje su opcije da BiH postaje normalna drzava bez entiteta?