Bice kandidata vagon...mozda i ti onda glasas za SDP?NightSkyWalker wrote:Jos samo da partija nije drustvo jednog lica i da uvedu demokratiju u svoje redove, mozda nesto i bude. Sve dok bude samo jedan kandidat za izbor predsjednika partije kao prosli puta, lose se pise.Socijalista wrote:
Naravno ovo je samo jos jedan pokazatelj da SDP ima jako dobrih kadrova u svojim redovima koji mogu voditi politiku socijaldemokratije.
Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije
- Socijalista
#26 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije
-
gurabija78
#27 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije
Salko-Zlatko, cim napuni 18!Socijalista wrote:Evo malo da pricamo i o ovoj temi, mislim da je potrebno da vidimo ko to moze na najbolji nacin da vodi SDP. Ko je najkvalitetnije kandidat za ovu funkciju i zbog cega...itd.
Bice vrlo intresting![]()
Idemo...
- NightSkyWalker
#28 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije
Bilo je i prosli puta pretendenata, ali su svi misteriozno isparili pred same izbore.Socijalista wrote:Bice kandidata vagon...mozda i ti onda glasas za SDP?NightSkyWalker wrote:Jos samo da partija nije drustvo jednog lica i da uvedu demokratiju u svoje redove, mozda nesto i bude. Sve dok bude samo jedan kandidat za izbor predsjednika partije kao prosli puta, lose se pise.Socijalista wrote:
Naravno ovo je samo jos jedan pokazatelj da SDP ima jako dobrih kadrova u svojim redovima koji mogu voditi politiku socijaldemokratije.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#29 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije
Valjda ovi iz SDA nece majorizirati anketu
Ja sam glasala za Jasmina..nije on los covjek, za jednog politicara cak odlican
Za Denisa nikad ne bih glasala, on je Lagumdzijin klon
-
Nass
#30 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije
Treba doci neko kvalitetniji od svih navedenih.
- Alfons Kauders
#31 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije
eto ja sam pudarica zaokruzio i drago mi je da nisam jedini... lik je gospodin i tacka... moj jedini problem s njim je sto mu struka bas i nije za politiku, kamo srece da je pravnik, ekonomista i sl.
imamovic me duuuboko razocarao, jednom sam glasao za njeg i nikad vise... zgadio mi je cijelu stranku...
lipovaca... nako, iz principa necu da glasam za lika koji kao nacelnik opstine ima platu od skoro 5000 mjesecno... (nije ni jasmin daleko, milja manje)
hadzic nije taj kalibar, barem ne po mom misljenju... opstina, kanton i to je to...
sucur... patriota, nema mu se sta zamjeriti, ali nisam siguran da covjek uopste ima takve aspiracije, mislim da je sit politike
komsicu fali malo diplomatskih sposobnosti, ters je, ali ga raja voli i mogao bi odraditi dobar posao...
denis definitivno najtanji od svih... nit ga raja voli, nit ima iskustva, nit je plaho pametan...
magazinovica necu da komentarisem jer bas i ne znam puno o covjeku, nisam upratio kakav je pa da ne grijesim dushu...
usput, sljedeci predsjednik ni pod razno ne bi trebao biti bosnjo...
imamovic me duuuboko razocarao, jednom sam glasao za njeg i nikad vise... zgadio mi je cijelu stranku...
lipovaca... nako, iz principa necu da glasam za lika koji kao nacelnik opstine ima platu od skoro 5000 mjesecno... (nije ni jasmin daleko, milja manje)
hadzic nije taj kalibar, barem ne po mom misljenju... opstina, kanton i to je to...
sucur... patriota, nema mu se sta zamjeriti, ali nisam siguran da covjek uopste ima takve aspiracije, mislim da je sit politike
komsicu fali malo diplomatskih sposobnosti, ters je, ali ga raja voli i mogao bi odraditi dobar posao...
denis definitivno najtanji od svih... nit ga raja voli, nit ima iskustva, nit je plaho pametan...
magazinovica necu da komentarisem jer bas i ne znam puno o covjeku, nisam upratio kakav je pa da ne grijesim dushu...
Last edited by Alfons Kauders on 21/02/2011 09:42, edited 1 time in total.
- Tvrtko II Kotromanić
#32 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije
Ma meni je Jasmin mutan malo, neka njega tamo gdje jeste.plain vanilla wrote:Valjda ovi iz SDA nece majorizirati anketu![]()
- Tvrtko II Kotromanić
#33 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije
fino sve obrazlozenoAlfons Kauders wrote:eto ja sam pudarica zaokruzio i drago mi je da nisam jedini... lik je gospodin i tacka...
magazinovica necu da komentarisem jer bas i ne znam puno o covjeku, nisam upratio kakav je pa da ne grijesim dushu...![]()
- plain vanilla
#34 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije
Ne mozeTvrtko II Kotromanić wrote:Ma meni je Jasmin mutan malo, neka njega tamo gdje jeste.plain vanilla wrote:Valjda ovi iz SDA nece majorizirati anketu![]()
Jasminu sad istice drugi mandat, ne moze vise biti nacelnik
Ma sigurna sam da je SDP prepun ljudi koji imaju i potencijal i znanje, samo su u sjeni, pa nikad nismo ni culi za njih..
nije SDP 20 ljudi
- Alfons Kauders
#35 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije
jasmin je mutan da valja...Tvrtko II Kotromanić wrote:Ma meni je Jasmin mutan malo, neka njega tamo gdje jeste.
- plain vanilla
#36 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije
Izbrisat cemo te iz evidencije clanovaAlfons Kauders wrote:jasmin je mutan da valja...Tvrtko II Kotromanić wrote:Ma meni je Jasmin mutan malo, neka njega tamo gdje jeste.na mnogim pitanjima se pokazao kao diletant, kao da je zalutao u politiku...
covjek je elokventan, obrazovan i ponekad ga je milina slusati, ali pada na masi vaznijih stvari...
- Banksy
#37 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije
Bogić Bogićević
- plain vanilla
#38 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije
a moze i Nijaz Durakovic, samo oni nisu clanovi 
- Alfons Kauders
#39 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije
moras me prvo ubaciti u evidenciju...plain vanilla wrote:Izbrisat cemo te iz evidencije clanovaAlfons Kauders wrote:jasmin je mutan da valja...Tvrtko II Kotromanić wrote:Ma meni je Jasmin mutan malo, neka njega tamo gdje jeste.na mnogim pitanjima se pokazao kao diletant, kao da je zalutao u politiku...
covjek je elokventan, obrazovan i ponekad ga je milina slusati, ali pada na masi vaznijih stvari...
![]()
par puta sam glasao za njih, cisto zato jer je falilo bilo kakve ozbiljne alternative, ali mislim da su kao stranka postali krsh... naustrb kvalitetnih kadrova cista obraza gurali su ublehase tipa imamovica, becirevica i jos nekih likova... i lipovaca me pravo razocarao, ne samo radi bezobrazno visoke plate vec nako...
- plain vanilla
#40 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije
Pa zato i kazem, dzabe forum kad nemas "pravo glasa"..Ne znam koliko poznajes Ivu Divkovica iz tz SDP-aAlfons Kauders wrote:moras me prvo ubaciti u evidenciju...plain vanilla wrote:Izbrisat cemo te iz evidencije clanovaAlfons Kauders wrote:
jasmin je mutan da valja...na mnogim pitanjima se pokazao kao diletant, kao da je zalutao u politiku...
![]()
nisam bas ljubitelj sdp-a
![]()
par puta sam glasao za njih, cisto zato jer je falilo bilo kakve ozbiljne alternative, ali mislim da su kao stranka postali krsh... naustrb kvalitetnih kadrova cista obraza gurali su ublehase tipa imamovica, becirevica i jos nekih likova... i lipovaca me pravo razocarao, ne samo radi bezobrazno visoke plate vec nako...
On je meni uvijek bio super lik..sad je vec i on star relativno, ali definitivno moj moj omiljeni politicar iz TZ
- Banksy
#41 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije
Bogić jeste.plain vanilla wrote:a moze i Nijaz Durakovic, samo oni nisu clanovi
On je bio nešto pametniji od ovih koji su otišli ...
Ovi gore pobrojani nemaju ni znanja ni kapaciteta. Bolje da Lagudmžija ostane ...
-
Popara
#42 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije
Neka Kralju Tvrtko, nek bude predsjednik amerike samo ga maknite odavdje, on pare daje za izgradnju spomenika tebi, umjesto za stomatolosku ambulantu... Uzmite ga ko Boga vas molim...Tvrtko II Kotromanić wrote:Ma meni je Jasmin mutan malo, neka njega tamo gdje jeste.plain vanilla wrote:Valjda ovi iz SDA nece majorizirati anketu![]()
- madner
#43 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije
Martin Raguz 
mada bi Nijaz bio bolji
mada bi Nijaz bio bolji
- Tvrtko II Kotromanić
#44 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije
Popara wrote:Neka Kralju Tvrtko, nek bude predsjednik amerike samo ga maknite odavdje, on pare daje za izgradnju spomenika tebi, umjesto za stomatolosku ambulantu... Uzmite ga ko Boga vas molim...Tvrtko II Kotromanić wrote:Ma meni je Jasmin mutan malo, neka njega tamo gdje jeste.plain vanilla wrote:Valjda ovi iz SDA nece majorizirati anketu![]()
- plain vanilla
#45 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije
Pa nece ga na biro poslati, moraju ga uhljebiti, sto bi Dodik rekaoTvrtko II Kotromanić wrote:Popara wrote:Neka Kralju Tvrtko, nek bude predsjednik amerike samo ga maknite odavdje, on pare daje za izgradnju spomenika tebi, umjesto za stomatolosku ambulantu... Uzmite ga ko Boga vas molim...Tvrtko II Kotromanić wrote: Ma meni je Jasmin mutan malo, neka njega tamo gdje jeste.da se ispravim onda, neka njega u Tuzli ali bez funkcije
- madner
#46 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije
Jaka tema, ali bilo bi dobro da se javi svi oni koji su rekli da bi 100% glasali za SDP samo da nije Zlaja 
- Banksy
#47 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije
plain vanilla wrote:Valjda ovi iz SDA nece majorizirati anketu![]()
Zar je to minus? Šta to fali Lagumdžiji?
- Tvrtko II Kotromanić
#48 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije
A znam jbg, nazalost puno je tih likova poput jasmina bez kojih bi SDP puno bolje izgledaoplain vanilla wrote: Pa nece ga na biro poslati, moraju ga uhljebiti, sto bi Dodik rekao
- madner
#49 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije
Tvrtko II Kotromanić wrote:A znam jbg, nazalost puno je tih likova poput jasmina bez kojih bi SDP puno bolje izgledaoplain vanilla wrote: Pa nece ga na biro poslati, moraju ga uhljebiti, sto bi Dodik rekao
Haj nam reci ko ti se svidja
- plain vanilla
#50 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije
Fali mu stosta, ali je svejedno bolji od sulje, fahre, bakira, covica, dodika, bojana i slicnihBanksy wrote:plain vanilla wrote:Valjda ovi iz SDA nece majorizirati anketu![]()
Za Denisa nikad ne bih glasala, on je Lagumdzijin klon![]()
Zar je to minus? Šta to fali Lagumdžiji?