Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije
- Corto Maltese
#101 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije
Slobodno možeš prekrižiti sve osim Magazinovića i Bečirevića, jer će jedini, od predloženih kandidata, biti živi i radno sposobni kada sadašnji predsjednik napusti dužnost.
Last edited by Corto Maltese on 21/02/2011 12:27, edited 1 time in total.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#102 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije
e pa da mi je vidjeti ko ce dobiti apsolutnu pobjedu..kmirsad wrote:plain vanilla wrote: Zasto bi Zlaja sjahao? Ostvarili su najbolji izborni rezultat dosad.
Iz ovih porazenih stranaka ne cujem da je iko ostavku dao, zasto bi onda Zlaja?
Da se razumijemo, imam puno drazih SDPovaca od Zlaje, al zasto da Zlaja ode?
Da bi im rezultat bio bolji, mnogo bolji... mogli su imati apsolutnu večinu i vladati bez koalicija... ali ko zna... možda im i nije odgovaralo tako... valja snosit i odgovornost... vako se ne zna ko je otac djeteta...
- kmirsad
#103 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije
Ovi izbori su im bili životna šansa za to... ne zato što su toliko dobri, nego što su ostali toliko loši...plain vanilla wrote:e pa da mi je vidjeti ko ce dobiti apsolutnu pobjedu..kmirsad wrote:plain vanilla wrote: Zasto bi Zlaja sjahao? Ostvarili su najbolji izborni rezultat dosad.
Iz ovih porazenih stranaka ne cujem da je iko ostavku dao, zasto bi onda Zlaja?
Da se razumijemo, imam puno drazih SDPovaca od Zlaje, al zasto da Zlaja ode?
Da bi im rezultat bio bolji, mnogo bolji... mogli su imati apsolutnu večinu i vladati bez koalicija... ali ko zna... možda im i nije odgovaralo tako... valja snosit i odgovornost... vako se ne zna ko je otac djeteta...
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#104 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije
Jesu, ali glasao narod za FahrA, pa za one neke marginalne stranke..ali zato su sad oni glavni pljuvaci zbog ove koalicijekmirsad wrote:Ovi izbori su im bili životna šansa za to... ne zato što su toliko dobri, nego što su ostali toliko loši...plain vanilla wrote:e pa da mi je vidjeti ko ce dobiti apsolutnu pobjedu..kmirsad wrote:
a za to dijete, znas kako kazu, dijete je tu, valja ga ninat'
- Corto Maltese
#105 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije
Riđi, nisu oni s neba pali. Kad rastjeraš skoro sve što valja, čankolizi klijaju k'o gljive na vlažnom zidu. I šire sličan miris.Ridjobrki wrote:Ma problem SDP-a je generalno manjak muda i višak palamuđenja. Nije Zlaja ni toliki autokrat koliko je okružen limitiranim snishodljivim beskralježnjacima.
- kmirsad
#106 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije
Jednom davno je... na Dobro jutro Beograde... Duško Radović rekao... Nema kolektivne odgovornosti... i kurva zna ko je otac deteta... 
-
Paper
#107 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije
A ovo "Riđi" mi je slično kao ono "državniče, svaka ti čast"Corto Maltese wrote:Riđi, nisu oni s neba pali. Kad rastjeraš skoro sve što valja, čankolizi klijaju k'o gljive na vlažnom zidu. I šire sličan miris.Ridjobrki wrote:Ma problem SDP-a je generalno manjak muda i višak palamuđenja. Nije Zlaja ni toliki autokrat koliko je okružen limitiranim snishodljivim beskralježnjacima.
Ja mislim da bi se "Riđi" uglavnom složio s tobom oko svega. A tek šta bi bilo da mu protepaš kao Riđica, ili tako nešto
Čak bi Riđobrki glaso za tebe da budeš preCenik Socijaldemonske partije namah
-
VjecitiStudent
#108 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije
Jel' ti ovdje dolazis zbog same teme ili da se divis kolegama?Paper wrote: A ovo "Riđi" mi je slično kao ono "državniče, svaka ti čast"![]()
Ja mislim da bi se "Riđi" uglavnom složio s tobom oko svega. A tek šta bi bilo da mu protepaš kao Riđica, ili tako nešto![]()
-
Paper
#109 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije
Dolazim da vam se divim. Što pitaš?VjecitiStudent wrote:Jel' ti ovdje dolazis zbog same teme ili da se divis kolegama?Paper wrote: A ovo "Riđi" mi je slično kao ono "državniče, svaka ti čast"![]()
Ja mislim da bi se "Riđi" uglavnom složio s tobom oko svega. A tek šta bi bilo da mu protepaš kao Riđica, ili tako nešto![]()
Ja sam novi na forumu, treba mi par dana za aklimatizaciju, ne zamjeri. Samo mi malo ofirno gledati Corta kako se uzajamno citira i tapše po ramenima sa nekim likovima koji otvoreno kažu kako BiH nije moguća kao država. I onda klikne na drugu temu i morališe i pametuje o principjelnosti, poštenju i ostalom.
I ti si isti
Last edited by Paper on 21/02/2011 12:47, edited 1 time in total.
- Ridjobrki
#110 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije
Slažem se sa Mirsom: nek naprave rezultat pa neće biti koalicija. Koliko nesposoban trebaš biti da nakon 20 katastrofalnih godina SDA nisi ih kadar pobijediti i još se dovedeš u situaciju da ne možeš bez njih!?
O SDA možemo misliti šta hoćemo ali su izmislili politiku za SDP. Za četiri godine SBB će ispuhati, SBiH nestati, SDP će se okaljati ili kao dio loše vlasti ili kao vječiti gubitnik i ovčice kakve jesu - narod se vraća izvornom stadu. Tim prije što će SDA izgledati faking dobro iz više razloga: biologija miče mladomuslimanski dio koji je nespojiv sa europskom demokratijom, Brankovića i sličnih nema već neko vrijeme ili su otišli Radončiću ili u ASDA ili slično, SIPA sa još par Kastela odstrani još par tumora...
SDP se zavarava opijen dobrim rezultatom koji to nije: samo su svojim najboljim rezultatom izjednačili najgori rezultat SDA otkad ova postoji. Ako to ne skontaju ne piše im se dobro.
O SDA možemo misliti šta hoćemo ali su izmislili politiku za SDP. Za četiri godine SBB će ispuhati, SBiH nestati, SDP će se okaljati ili kao dio loše vlasti ili kao vječiti gubitnik i ovčice kakve jesu - narod se vraća izvornom stadu. Tim prije što će SDA izgledati faking dobro iz više razloga: biologija miče mladomuslimanski dio koji je nespojiv sa europskom demokratijom, Brankovića i sličnih nema već neko vrijeme ili su otišli Radončiću ili u ASDA ili slično, SIPA sa još par Kastela odstrani još par tumora...
SDP se zavarava opijen dobrim rezultatom koji to nije: samo su svojim najboljim rezultatom izjednačili najgori rezultat SDA otkad ova postoji. Ako to ne skontaju ne piše im se dobro.
-
VjecitiStudent
#111 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije
Steta sto nema Nosare, bili bi izvanredan par, dva nicka, jedna dusha.Paper wrote: Dolazim da vam se divim. Što pitaš?
A sad nazad na temu.
- Ridjobrki
#112 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije
Btw, Riđi i Corto su (koliko god se tu i tamo razilazili u nekim mišljenjima) stara raja sa blogger.ba i sarajevskih protesta. Onih koji su pomogli SDP-u više od djelovanja forumskih ezdepeovaca.
-
klixober
#113 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije
Ovo je tipičan oblik manipulacije/dezinformiranja. Navedena trojica su se kandidovala u različitim izbornim jedinicama i porediti njihov broj glasova može samo neko zlonamjeran. Ja se nadam da ti to nisi i da si brzopleto izvukao zaključak, koji god da je.stochar wrote: napravljena je takva atmosfera da su ljudi poodustajali od kandidatura pod sumnjivim okolnostima, a ja bih rekao iz straha.
vidi ovo, glasovi za Parlament BiH na izborima:
BEĆIROVIĆ DENIS 45747
LAGUMDŽIJA ZLATKO 28451
LIPOVAČA HAMDIJA 24582
pa, poder'o ga je Denis, poder'o ga je i Lipovaca (ciji je postotak 75), a da ne govorim o Komsicu! i, da se ni jedan od njih ne kandiduje? de ba, price za malu djecu...
-
klixober
#114 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije
Corto Maltese wrote:Riđi, nisu oni s neba pali. Kad rastjeraš skoro sve što valja, čankolizi klijaju k'o gljive na vlažnom zidu. I šire sličan miris.Ridjobrki wrote:Ma problem SDP-a je generalno manjak muda i višak palamuđenja. Nije Zlaja ni toliki autokrat koliko je okružen limitiranim snishodljivim beskralježnjacima.
Đe si ratjerani...
-
Paper
#115 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije
Ne bih sad da ispadne kao, nešto, ovo, ono, i ja isti, ulizancija, taj rad, ali khm... ti Riđobrki ni pod razno ne možeš u istu rečenicu sa Cortom, izvini.
Tvoja kritika SDP-a za razliku od njegove ipak ima neku težinu. To je ogromna razlika.
Ja nisam SDP-ovac. Bog Sefer, Halilović, pa ja ..

Tvoja kritika SDP-a za razliku od njegove ipak ima neku težinu. To je ogromna razlika.
Ja nisam SDP-ovac. Bog Sefer, Halilović, pa ja ..
- kmirsad
#116 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije
edit... koji će klinac meni ovo... 
Last edited by kmirsad on 21/02/2011 12:56, edited 1 time in total.
- stochar
#117 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije
upravo. ali ne mogu neki ljudi shvatiti da se neko ne mora u svemu slagati, ali da istovremeno moze biti u OK odnosima. valjda je to ta skola: ako nisi s nama, onda si protiv nas. fakat, gledam kako 'neki novi klinci' pljuju ovdje i neke stare forumashe koje i ja znam sa protesta, ali koji nisu protestovali za SDP nego ucestvovali kao gradjani protiv lose vlasti i ovih koji su nas doveli u situaciju u kakvoj jesmo. gledam kako se svi koji imaju drugacije misljenje prozivaju dodikovcima, fahrovcima, ustashama i cime sve ne, i to mi pravo lici na spiku da je onaj ko kaze nesto protiv pedofila iz gluhe bukovice odmah islamofob, kao i onaj ko kaze da u vrijeme opce besparice nije moralno praviti zlatne dvore na kovacima.Ridjobrki wrote:Btw, Riđi i Corto su (koliko god se tu i tamo razilazili u nekim mišljenjima) stara raja sa blogger.ba i sarajevskih protesta. Onih koji su pomogli SDP-u više od djelovanja forumskih ezdepeovaca.
zao mi je sto vidim da gradjanska opcija opet gubi, i da se jedno jednoumlje mijenja drugim...
-
Paper
#118 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije
Fahreta Jahić ponovo jaše, držžž se fahrooooo 
- Banksy
#119 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije
šta dva? tri, četiri, ako trebaVjecitiStudent wrote:Steta sto nema Nosare, bili bi izvanredan par, dva nicka, jedna dusha.Paper wrote: Dolazim da vam se divim. Što pitaš?
A sad nazad na temu.
-
Paper
#120 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije
stochar wrote:upravo. ali ne mogu neki ljudi shvatiti da se neko ne mora u svemu slagati, ali da istovremeno moze biti u OK odnosima. valjda je to ta skola: ako nisi s nama, onda si protiv nas. fakat, gledam kako 'neki novi klinci' pljuju ovdje i neke stare forumashe koje i ja znam sa protesta, ali koji nisu protestovali za SDP nego ucestvovali kao gradjani protiv lose vlasti i ovih koji su nas doveli u situaciju u kakvoj jesmo. gledam kako se svi koji imaju drugacije misljenje prozivaju dodikovcima, fahrovcima, ustashama i cime sve ne, i to mi pravo lici na spiku da je onaj ko kaze nesto protiv pedofila iz gluhe bukovice odmah islamofob, kao i onaj ko kaze da u vrijeme opce besparice nije moralno praviti zlatne dvore na kovacima.Ridjobrki wrote:Btw, Riđi i Corto su (koliko god se tu i tamo razilazili u nekim mišljenjima) stara raja sa blogger.ba i sarajevskih protesta. Onih koji su pomogli SDP-u više od djelovanja forumskih ezdepeovaca.
zao mi je sto vidim da gradjanska opcija opet gubi, i da se jedno jednoumlje mijenja drugim...
Nekad su demagozi barem nečemu vrijedili, ovi danas - sve go kurac!
- stochar
#121 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije
hocemo porediti postotke u odnosu na broj biraca?komeba wrote:Ovo je tipičan oblik manipulacije/dezinformiranja. Navedena trojica su se kandidovala u različitim izbornim jedinicama i porediti njihov broj glasova može samo neko zlonamjeran. Ja se nadam da ti to nisi i da si brzopleto izvukao zaključak, koji god da je.stochar wrote: napravljena je takva atmosfera da su ljudi poodustajali od kandidatura pod sumnjivim okolnostima, a ja bih rekao iz straha.
vidi ovo, glasovi za Parlament BiH na izborima:
BEĆIROVIĆ DENIS 45747
LAGUMDŽIJA ZLATKO 28451
LIPOVAČA HAMDIJA 24582
pa, poder'o ga je Denis, poder'o ga je i Lipovaca (ciji je postotak 75), a da ne govorim o Komsicu! i, da se ni jedan od njih ne kandiduje? de ba, price za malu djecu...
lipovaca - 75 posto, becirovic 52,42, lagumdzija 45,62. i po ovome njih dvojica imaju u narodu vecu podrsku od lagumdzije!
p
- Banksy
#122 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije
Nema više hodže pedofila, nema reisovih zlatnih dvora, nema Arzije. To su sad koalicioni partneri.stochar wrote:
i to mi pravo lici na spiku da je onaj ko kaze nesto protiv pedofila iz gluhe bukovice odmah islamofob, kao i onaj ko kaze da u vrijeme opce besparice nije moralno praviti zlatne dvore na kovacima...
-
VjecitiStudent
#123 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije
LIPOVAČA HAMDIJA 1 24582 75.04komeba wrote: Ovo je tipičan oblik manipulacije/dezinformiranja. Navedena trojica su se kandidovala u različitim izbornim jedinicama i porediti njihov broj glasova može samo neko zlonamjeran. Ja se nadam da ti to nisi i da si brzopleto izvukao zaključak, koji god da je.
BEĆIROVIĆ DENIS 1 45747 52.42
LAGUMDŽIJA ZLATKO 1 28451 45.62
-
Paper
#124 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije
I, šta nam je Dodik jutros doručkovao? Jesi pomagao pri serviranju ili pripravljanju objeda voljenom šefuBanksy wrote:
šta dva? tri, četiri, ako treba
- madner
#125 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije
Arzije fakat nema, dobila nogu odmah.