Budite pravi seljak
-
gavrilo
-
Puko ko kondom
-
Nenadv24
Golemo da čovjek i iz tvojih usta čuje konačno nešto pametno nakon dosadašnjih tvojih postova.savjest wrote:Biti seljak nema nista pogrdno, cak je prema meni nesta i plemenito.
http://www.seljaktasa.org
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
zar ne vidiš da je bio sarkastičanNenadv24 wrote:Golemo da čovjek i iz tvojih usta čuje konačno nešto pametno nakon dosadašnjih tvojih postova.savjest wrote:Biti seljak nema nista pogrdno, cak je prema meni nesta i plemenito.
http://www.seljaktasa.org![]()
![]()
-
aris_angelis
komi wrote:zar ne vidiš da je bio sarkastičanNenadv24 wrote:Golemo da čovjek i iz tvojih usta čuje konačno nešto pametno nakon dosadašnjih tvojih postova.savjest wrote:Biti seljak nema nista pogrdno, cak je prema meni nesta i plemenito.
![]()
![]()
-
Nenadv24
Nisam primijetio mora da mi je preletilo jer sam ga na brzinu i pročitao.komi wrote:zar ne vidiš da je bio sarkastičanNenadv24 wrote:Golemo da čovjek i iz tvojih usta čuje konačno nešto pametno nakon dosadašnjih tvojih postova.savjest wrote:Biti seljak nema nista pogrdno, cak je prema meni nesta i plemenito.
![]()
![]()
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
savjest wrote:Biti seljak nema nista pogrdno, cak je prema meni nesta i plemenito.

kljik on da pikcr
-
Puko ko kondom
mIRCerka wrote:savjest wrote:Biti seljak nema nista pogrdno, cak je prema meni nesta i plemenito.
kljik on da pikcr
Turizam je jedna od najprofitabilnijih privrednih grana u svetu sa izraženim pozitivnim trendom. Drugi trend koji se jasno uočava je promena interesovanja prosečnog turiste. Veliki talas odlaska na topla sredozemna mora polako jenjava, a savremeni turista želi da aktivno provede svoj odmor. Zato su danas u zamahu planinarenje, alpinizam, ekoturizam, paraglajding, verski turizam, snowboard , seoski turizam... Srbija ima osnovne preduslove za razvoj seoskog turizma, ali joj nedostaju državna strategija i finansijska pomoc. Razvoj seoskog turizma treba da postane nacionalni projekat, jer su razlozi više nego ubedljivi:
- ravnomerniji regionalni razvoj,
- zaustavljanje migracije na relaciji selo-grad,
- zaustavljanje "bele kuge",
- mnogo bolji život u selu,
- razvoj poljoprivrede, saobraćaja, prehrambene, gradjevinske, industrije nameštaja...
- reafirmacija BIH u svakom pogledu.
Ma nebih zamjenio moje selo.. za po'carsije...
Svaki put kad sam 'siso' u carsiju...
dobio sam kurje oci na nogama, zbog asfalta...
-
savjest
Eh eto ti sad... sto sam na losem glasu....ccccccccccaris_angelis wrote:komi wrote:zar ne vidiš da je bio sarkastičanNenadv24 wrote: Golemo da čovjek i iz tvojih usta čuje konačno nešto pametno nakon dosadašnjih tvojih postova.![]()
![]()
![]()
a ja mislio ono "zaoprave".....
-
digger
Gdje mogu na brzaka kupiti dionice za ovo?Puko ko kondom wrote: Turizam je jedna od najprofitabilnijih privrednih grana u svetu sa izraženim pozitivnim trendom. .... Zato su danas u zamahu planinarenje, alpinizam, ekoturizam, paraglajding, verski turizam, snowboard , seoski turizam... Srbija ima osnovne preduslove za razvoj seoskog turizma, ali joj nedostaju državna strategija i finansijska pomoc. Razvoj seoskog turizma treba da postane nacionalni projekat, jer su razlozi više nego ubedljivi...
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
savjest wrote: Joj eto ne znam sta cu sad.... ma provalio si me .... ono pravo... uh kako si ti zajeban(bez ovog za)... ma nema takvi se ne radaju dva put !(sva sreca)
-
savjest
Pa cuj, trenutno nemam vremena, no navrati neki drugi put da ti dam koji cas o pravopisu i tako to.pape wrote:savjest wrote: Joj eto ne znam sta cu sad.... ma provalio si me .... ono pravo... uh kako si ti zajeban(bez ovog za)... ma nema takvi se ne radaju dva put !(sva sreca)Yebiga, .... sta mogu. Zato si ti tu da prosipas svoju plemenitost, .... nesta.
![]()
![]()
priprdak mali
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
savjest wrote:Pa cuj, trenutno nemam vremena, no navrati neki drugi put da ti dam koji cas o pravopisu i tako to.pape wrote:Yebiga, .... sta mogu. Zato si ti tu da prosipas svoju plemenitost, .... nesta.
![]()
![]()
priprdak mali
Ti i pravopis ste nesta u svadji, ali ..... eto, .... kad uhvatis malo vremena, ......
-
Oficir s puzom
Imati onako lijepa sela kao sto su nasa u bosni a nemati razvijen seoski turizam cista je glupost svih nas zajedno!digger wrote:Gdje mogu na brzaka kupiti dionice za ovo?Puko ko kondom wrote: Turizam je jedna od najprofitabilnijih privrednih grana u svetu sa izraženim pozitivnim trendom. .... Zato su danas u zamahu planinarenje, alpinizam, ekoturizam, paraglajding, verski turizam, snowboard , seoski turizam... Srbija ima osnovne preduslove za razvoj seoskog turizma, ali joj nedostaju državna strategija i finansijska pomoc. Razvoj seoskog turizma treba da postane nacionalni projekat, jer su razlozi više nego ubedljivi...
- bosan
Ovu ideju treba pod hitno dostaviti ovim nasi glavonjama u parlamentu.Oficir s puzom wrote:Imati onako lijepa sela kao sto su nasa u bosni a nemati razvijen seoski turizam cista je glupost svih nas zajedno!digger wrote:Gdje mogu na brzaka kupiti dionice za ovo?Puko ko kondom wrote: Turizam je jedna od najprofitabilnijih privrednih grana u svetu sa izraženim pozitivnim trendom. .... Zato su danas u zamahu planinarenje, alpinizam, ekoturizam, paraglajding, verski turizam, snowboard , seoski turizam... Srbija ima osnovne preduslove za razvoj seoskog turizma, ali joj nedostaju državna strategija i finansijska pomoc. Razvoj seoskog turizma treba da postane nacionalni projekat, jer su razlozi više nego ubedljivi...
Osim uzivanja u nasoj prelijepoj prirodi zapadnevropskim a bogami i istocnim turistima mogli bi ponudit pravu atrakciju- trazenje mina.Naziv deminiranje ne bi bio bas turisticki.Pravi adrenalin-kick za ove sto guzici traze cepa.Evropa ce biti ponosna na nas.
-
whow
mIRCerka wrote:savjest wrote:Biti seljak nema nista pogrdno, cak je prema meni nesta i plemenito.

kljik on da pikcr :lol
Dobar ovaj traktor hebo mater