Budite pravi seljak

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

gavrilo

Post by gavrilo »

... zdarva prehrana. gdje tu problem? :)
gavrilo

#2 Re: Budite pravi seljak

Post by gavrilo »

stochar wrote:Image
Prvi srpski poljoprivredni internet casopis
Puko ko kondom

#3 Re: Budite pravi seljak

Post by Puko ko kondom »

stochar wrote:Image
Budite pravi seljak-Oficir... :-)
Nenadv24

Post by Nenadv24 »

Kao što sam već negdje napomenuo i bio u pravu od banalnih i bezazlenih tema kao što je srpski online poljoprivredni časopis preći će se na nacionalnu osnovu. Živi bili pa vidjeli.
savjest

Post by savjest »

Biti seljak nema nista pogrdno, cak je prema meni nesta i plemenito.

http://www.seljaktasa.org
Nenadv24

Post by Nenadv24 »

savjest wrote:Biti seljak nema nista pogrdno, cak je prema meni nesta i plemenito.

Golemo da čovjek i iz tvojih usta čuje konačno nešto pametno nakon dosadašnjih tvojih postova. :o :o :o
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

Nenadv24 wrote:
savjest wrote:Biti seljak nema nista pogrdno, cak je prema meni nesta i plemenito.

Golemo da čovjek i iz tvojih usta čuje konačno nešto pametno nakon dosadašnjih tvojih postova. :o :o :o
zar ne vidiš da je bio sarkastičan :D :?
aris_angelis

Post by aris_angelis »

komi wrote:
Nenadv24 wrote:

:D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

vidim da je nenad naivčina i da ne zna s kime ima posla :D:D:D
Nenadv24

Post by Nenadv24 »

komi wrote:
Nenadv24 wrote:

Nisam primijetio mora da mi je preletilo jer sam ga na brzinu i pročitao.
Nenadv24

Post by Nenadv24 »

komi wrote:vidim da je nenad naivčina i da ne zna s kime ima posla :D:D:D
Znam ja s kim imam posla.
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Image

kljik on da pikcr :lol:
Puko ko kondom

Post by Puko ko kondom »

mIRCerka wrote:

Image

kljik on da pikcr :lol:

Turizam je jedna od najprofitabilnijih privrednih grana u svetu sa izraženim pozitivnim trendom. Drugi trend koji se jasno uočava je promena interesovanja prosečnog turiste. Veliki talas odlaska na topla sredozemna mora polako jenjava, a savremeni turista želi da aktivno provede svoj odmor. Zato su danas u zamahu planinarenje, alpinizam, ekoturizam, paraglajding, verski turizam, snowboard , seoski turizam... Srbija ima osnovne preduslove za razvoj seoskog turizma, ali joj nedostaju državna strategija i finansijska pomoc. Razvoj seoskog turizma treba da postane nacionalni projekat, jer su razlozi više nego ubedljivi:

- ravnomerniji regionalni razvoj,
- zaustavljanje migracije na relaciji selo-grad,
- zaustavljanje "bele kuge",
- mnogo bolji život u selu,
- razvoj poljoprivrede, saobraćaja, prehrambene, gradjevinske, industrije nameštaja...
- reafirmacija BIH u svakom pogledu.

Ma nebih zamjenio moje selo.. za po'carsije... :-)

;)

Svaki put kad sam 'siso' u carsiju...

dobio sam kurje oci na nogama, zbog asfalta... :oops:

:D :D :D
dinash

Post by dinash »

Image

:-)
savjest

Post by savjest »

aris_angelis wrote:
komi wrote:
Nenadv24 wrote: Golemo da čovjek i iz tvojih usta čuje konačno nešto pametno nakon dosadašnjih tvojih postova. :o :o :o
:D
Eh eto ti sad... sto sam na losem glasu....cccccccccc

a ja mislio ono "zaoprave"..... :roll:
digger

Post by digger »

Puko ko kondom wrote: Turizam je jedna od najprofitabilnijih privrednih grana u svetu sa izraženim pozitivnim trendom. .... Zato su danas u zamahu planinarenje, alpinizam, ekoturizam, paraglajding, verski turizam, snowboard , seoski turizam... Srbija ima osnovne preduslove za razvoj seoskog turizma, ali joj nedostaju državna strategija i finansijska pomoc. Razvoj seoskog turizma treba da postane nacionalni projekat, jer su razlozi više nego ubedljivi...
Gdje mogu na brzaka kupiti dionice za ovo? :D
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

Citat: - Pravda

Image
:-) Pravda, ... pardon, .... Savjest, ...... spuca li te nostalgija kad vidis `vako dobro nesta, .... mislim na traktor? :zzzz:
savjest

Post by savjest »

pape wrote:Citat: - Pravda

Image
:-) Pravda, ... pardon, .... Savjest, ...... spuca li te nostalgija kad vidis `vako dobro nesta, .... mislim na traktor? :zzzz:
Joj eto ne znam sta cu sad.... ma provalio si me .... ono pravo... uh kako si ti zajeban(bez ovog za)... ma nema takvi se ne radaju dva put !(sva sreca)
savjest

Post by savjest »

pape wrote:Citat: - Pravda

Image
Joj eto ne znam sta cu sad.... ma provalio si me .... ono pravo... uh kako si ti zajeban(bez ovog za)... ma nema takvi se ne radaju dva put !(sva sreca)

:lol:
pape

Post by pape »

savjest wrote: Joj eto ne znam sta cu sad.... ma provalio si me .... ono pravo... uh kako si ti zajeban(bez ovog za)... ma nema takvi se ne radaju dva put !(sva sreca)
:roll: Yebiga, .... sta mogu. Zato si ti tu da prosipas svoju plemenitost, .... nesta. :zzzz: :zzzz: :zzzz:
savjest

Post by savjest »

pape wrote:
savjest wrote: Joj eto ne znam sta cu sad.... ma provalio si me .... ono pravo... uh kako si ti zajeban(bez ovog za)... ma nema takvi se ne radaju dva put !(sva sreca)
:roll: Yebiga, .... sta mogu. Zato si ti tu da prosipas svoju plemenitost, .... nesta. :zzzz: :zzzz: :zzzz:
Pa cuj, trenutno nemam vremena, no navrati neki drugi put da ti dam koji cas o pravopisu i tako to.

:oops:

priprdak mali :wink:
pape

Post by pape »

savjest wrote:
pape wrote: :roll: Yebiga, .... sta mogu. Zato si ti tu da prosipas svoju plemenitost, .... nesta. :zzzz: :zzzz: :zzzz:
Pa cuj, trenutno nemam vremena, no navrati neki drugi put da ti dam koji cas o pravopisu i tako to.
:oops:
priprdak mali :wink:
:lol: :lol: :lol: Prdo veliki, .... i nadasve plemeniti.
Ti i pravopis ste nesta u svadji, ali ..... eto, .... kad uhvatis malo vremena, ...... :zzzz: :zzzz: :zzzz:
Oficir s puzom

Post by Oficir s puzom »

digger wrote:
Puko ko kondom wrote: Turizam je jedna od najprofitabilnijih privrednih grana u svetu sa izraženim pozitivnim trendom. .... Zato su danas u zamahu planinarenje, alpinizam, ekoturizam, paraglajding, verski turizam, snowboard , seoski turizam... Srbija ima osnovne preduslove za razvoj seoskog turizma, ali joj nedostaju državna strategija i finansijska pomoc. Razvoj seoskog turizma treba da postane nacionalni projekat, jer su razlozi više nego ubedljivi...
Imati onako lijepa sela kao sto su nasa u bosni a nemati razvijen seoski turizam cista je glupost svih nas zajedno!
bosan

Post by bosan »

Oficir s puzom wrote:
digger wrote:
Imati onako lijepa sela kao sto su nasa u bosni a nemati razvijen seoski turizam cista je glupost svih nas zajedno!
Ovu ideju treba pod hitno dostaviti ovim nasi glavonjama u parlamentu.
Osim uzivanja u nasoj prelijepoj prirodi zapadnevropskim a bogami i istocnim turistima mogli bi ponudit pravu atrakciju- trazenje mina.Naziv deminiranje ne bi bio bas turisticki.Pravi adrenalin-kick za ove sto guzici traze cepa.Evropa ce biti ponosna na nas. :D :D :D
whow

Post by whow »

mIRCerka wrote:

Image

kljik on da pikcr :lol

Dobar ovaj traktor hebo mater :shock:
Post Reply