BUDALE UMIRU PJEVAJUCI
- Fair Life
#1 BUDALE UMIRU PJEVAJUCI
"Znanje je nepozeljna stvar, stoga je knjiga nuzno zlo; vlast koja radi na edukaciji gradjana radi protiv sebe, jer sirenjem podrucja gradjaninovog znanja suzava vlastito podrucje za manipulacije."
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. (Andrej Nikolaidis)
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. (Andrej Nikolaidis)
-
Murisno1
niko se ne pridržava ovog ko amerikanac!
a Bogumi vide se i rezultati!
Amer kad počne učit nešto od malih nogu to na kraju i postane i nema da se petlja u politiku, u astronomiju idt!
kad ih pitaš nešto iz opšte kulture veze nemaju a kamoli iz svoje historije koja eto i nije baš obilna!
Eto mi znamo sto i jednu ... u svašta se petljamo ali opet ne znamo ni šta!
Pozdrav domovini!
Amer kad počne učit nešto od malih nogu to na kraju i postane i nema da se petlja u politiku, u astronomiju idt!
kad ih pitaš nešto iz opšte kulture veze nemaju a kamoli iz svoje historije koja eto i nije baš obilna!
Pozdrav domovini!
-
senada
#4 Re: BUDALE UMIRU PJEVAJUCI
O nepozeljnoj pameti i znanju posebno kod BH omladine izvrsno pise Esad Bajtal.Fair Life wrote:"Znanje je nepozeljna stvar, stoga je knjiga nuzno zlo; vlast koja radi na edukaciji gradjana radi protiv sebe, jer sirenjem podrucja gradjaninovog znanja suzava vlastito podrucje za manipulacije."
-
kub lajkan
Ameri bi imali sta uciti od nasih...Murisno1 wrote:niko se ne pridržava ovog ko amerikanac!
- manijak1
Manijak1 Burek 202 ( bez kriticara 1 sam dobrovoljno ostao
By the Way ........dobro Andrej uvali Kusti
- Fair Life
#7 Re: BUDALE UMIRU PJEVAJUCI
Ne nadjoh mane ni Rami Kolaru...senada wrote:O nepozeljnoj pameti i znanju posebno kod BH omladine izvrsno pise Esad Bajtal.
-
senada
#10 Re: BUDALE UMIRU PJEVAJUCI
Pocet ce studenti otkrivati imena profesora i buducih nada "mladih i obrazovanih politicara" koji nemaju pojma ni s' gradivom iz osnovne skole a vec su "stasali" da odmijene oceve, striceve, i dr. u BH parlamentima i npr. bankama.Sidro BH lopovluka je u trezoru Central profit banke.Fair Life wrote:Ne nadjoh mane ni Rami Kolaru...senada wrote:O nepozeljnoj pameti i znanju posebno kod BH omladine izvrsno pise Esad Bajtal.
- Fair Life
#11 Re: BUDALE UMIRU PJEVAJUCI
Ja bih prije rekao... jedra.senada wrote:... Sidro BH lopovluka je u trezoru Central profit banke.
-
1234
U pravu si ali ipak ne zaboravi da je to jedan sloj naroda koji zivi tamo Oni da nisu pametni i da ne znaju ne bi sve najbolje strucnjake svijeta doveli u zemlju. Znam reci ces placaju , imaju pare ali ipak moras znati kako imatiMurisno1 wrote:niko se ne pridržava ovog ko amerikanac!
![]()
Pozdrav domovini!
ZNAJE IMANJE Zar ne
-
senada
#14 Re: BUDALE UMIRU PJEVAJUCI
Koliko znam jedra su razapeta svugdje po svijetu.Prvenstveno duz Dalmacije ali ih ima i u Srbiji, Hrvatskoj a najvise u Sloveniji. O tome i o svemu ce narod htio ili ne imati posljednju rijec.Samo od nasih kamata Svicarska ekonomija moze da cvjeta.Fair Life wrote:Ja bih prije rekao... jedra.senada wrote:... Sidro BH lopovluka je u trezoru Central profit banke.
-
vodolija_33
licimuri i demoni....
-
vodolija_33
.... a kiša nije padala, august mesec....Nesferatu wrote:.....Kad ja pogleda, puna basta vode........vodolija_33 wrote:licimuri i demoni....![]()
![]()
![]()
p.s. A licimur mu dodje licemjer, jel?
Ili je to neki novi Kikindski sleng.
pretpostavljam da je licemjer u pitanju