pitanje:
imal neko mjesto u sa gdje se moze nauciti svirati bubn?
bubnjeve
Moderator: _BataZiv_0809
-
P.I.M.P.
#2 Re: bubnjeve
ako si žensko, izgledaš dobro i spremna da naučiš nešto novo (sivke wrote:pitanje:
imal neko mjesto u sa gdje se moze nauciti svirati bubn?
-
sivke
#3 Re: bubnjeve
P.I.M.P. wrote:ako si žensko, izgledaš dobro i spremna da naučiš nešto novo (sivke wrote:pitanje:
imal neko mjesto u sa gdje se moze nauciti svirati bubn?), ja ću veoma rado da te podučim. al moraš imat osjećaj za ritam, dakle ne biti totalno aritmična, pa da te čovjek mora naučit i tome. bubanj je najkompliciraniji instrument od onih klasičnih 4, ali kad jednom naučiš, jednostavno uživaš u svakom pokretu.
-
P.I.M.P.
Da si žensko dobio bi besplatne instrukcije 
ovako ništa od toga, ali ti mogu preporučit Stefana iz Kurska/Silent Kingdoma/Eutanazije; on je izvrstan bubnjar, a i kao instruktor nije loš, iako ja nikad kod njega nisam išao na to, sviramo različitim stilom, ja štedim snagu
ovako ništa od toga, ali ti mogu preporučit Stefana iz Kurska/Silent Kingdoma/Eutanazije; on je izvrstan bubnjar, a i kao instruktor nije loš, iako ja nikad kod njega nisam išao na to, sviramo različitim stilom, ja štedim snagu
-
sivke
hvala jaraneP.I.M.P. wrote:Da si žensko dobio bi besplatne instrukcije