Ma nisu žohari, ovi koje sam uslikao su najveći primjerci.
bube poznatije u narodu kao "Rusi".....najcesci stanovnici alipasinog polja, kojeg sam, na zalost bio i ja godinu dana
oni su ti svuda...uticnice, bojler, masina za sude, instalacioni slic....gdje im je toplo i vlazno tu najvole...vole se prislonit toplim guzovima:D
jednostavno...u citavoj su zgradi
neces ih se rijesiti pojedinacnim akcijama sa kojekakvim ljepenkama...pips chips ili nekim drugim preparatima koji djeluju trenutno. s "rusima" moras takticki da igras
nezalost, zaboravio sam kako se zove, ali jedino sredstvo koje je meni pomoglo od milion upotrebljenih

je neki sprej na bazi vode i jos necega. time poprskas coskove i sva mjesta odakle bi mogli da izadu. to sredstvo ih ne ubija odmah nego nakon odredenog vremena...to im daje mogucnost da se vrate u leglo sa otrovom koji si poprskao i tako se unistava leglo. cilj je unistiti lego, a ne lupat ih papucom. kad poprskas i ako ih vidis nemoj ih ubijat....ukratko
ima taj sprej u svim vecim shopping centrima...ako ne, probaj u OBI-u
joooooj uzasa tog...samo kad sjetim...jurnjava preko cijelog stana
lagano pogledom ispratim "rusa" kako trci po dijagonali preko dnevnog boravka
nazaslost, ako imas "ruse" ne mozes si priustiti luksuz ostavljanja prljavih tanjira na sred kuhinje ili ostataka meze nakog derneka