Ako netko ima radnog iskustva u BSO osiguranju Sarajevo, kakva je to zapravo firma, mislim organizacijski,radna atmosfera, redovnost licnog dohoddka.sestra mi aplicirala za posao, pa ne bih da dozivi razocarenje.
unaprijed hvala
BSO Sarajevo
Moderator: anex
- Tranquilizer
#2 Re: BSO Sarajevo
Ja sam bio osiguran kod njih, i iskreno nešto mi nisu bili nešto ni organizovani ni pedantni...znam da su i nešto peglali prilikom naplate, e sada ne znam koliko sam ti pomogao sa ovim 
- drndalo
#3 Re: BSO Sarajevo
Trebalo bi da su im plate redovne i pristojne, nije da nemaju odakle da ih isplacuju...
Koliko sam cuo, bilo je nekih personalnih promjena pri vrhu u Sarajevu, tako da tu mozda moze biti nekih trzavica jedno vrijeme... Mada, u svakoj firmi imas dobrih ljudi s kojima ti je merak i radit' i kafu popit', ponekad i pivu. Kao i onih kretena zbog kojih ti se ujutro ni ne izlazi ispod jorgana, jer znas da ih ne mozes izbjeci... Od toga ne moze pobjeci...
Zasad je samo aplicirala, ko zna hoce li proci dalje... Nek se ne sekira unaprijed... A na razgovoru moze osjetiti dio atmosfere...
Koliko sam cuo, bilo je nekih personalnih promjena pri vrhu u Sarajevu, tako da tu mozda moze biti nekih trzavica jedno vrijeme... Mada, u svakoj firmi imas dobrih ljudi s kojima ti je merak i radit' i kafu popit', ponekad i pivu. Kao i onih kretena zbog kojih ti se ujutro ni ne izlazi ispod jorgana, jer znas da ih ne mozes izbjeci... Od toga ne moze pobjeci...
Zasad je samo aplicirala, ko zna hoce li proci dalje... Nek se ne sekira unaprijed... A na razgovoru moze osjetiti dio atmosfere...