BS player , pomoc

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

skyspy

#1 BS player , pomoc

Post by skyspy »

Zdravo , zna li iko kako da nastimam BS player da nastavi reproducirati film odande gdje je stao zadnji put.Svaki put mi krene iz pocetka .Hvala.
agent_zero

#2 Re: BS player , pomoc

Post by agent_zero »

Tipka SPACE za pauzu i onda opet SPACE kad želiš nastaviti gledati gdje si stao.
Bolesni Doktor

#3 Re: BS player , pomoc

Post by Bolesni Doktor »

Kako da namjestim da mi bs player bude zadani player za sve videozapise što imam na kompjuteru?
Znači,dvaput kliknem na video,i ono mi ga otvori u bs playeru a ne onim windows player sranjima...da izvinete.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#4 Re: BS player , pomoc

Post by JoseMujica »

meni na Win 8.1 stalno izbacuje upozorenje "Choose folder with writing permission" :?

kako se kutarisati toga?
malwarebyte

#5 Re: BS player , pomoc

Post by malwarebyte »

---
Last edited by malwarebyte on 17/10/2021 23:03, edited 1 time in total.
Bolesni Doktor

#6 Re: BS player , pomoc

Post by Bolesni Doktor »

Imam problem,kad god upalim neku datoteku sa bs playerom,pojavi mi se ovo:

Image

Kako da to uklonim?
kakavdanakneiskustvu

#7 Re: BS player , pomoc

Post by kakavdanakneiskustvu »

kako nastimati da mi u bs playeru titlovi budu na nasim jezicima,tacnije da skida sa neta prevode na nasim jezicima?
djama

#8 Re: BS player , pomoc

Post by djama »

pa odes na subtitles , check for subtitles online i onda ti izbaci sve dostupne za taj film i nadjes nase
nisam siguran da mozes limitovati da samo odredjeni jezik trazi
HAL9000

#9 Re: BS player , pomoc

Post by HAL9000 »

kakavdanakneiskustvu wrote:kako nastimati da mi u bs playeru titlovi budu na nasim jezicima,tacnije da skida sa neta prevode na nasim jezicima?
1.
Image
2.
Image
3.
Image

I to je to. Izaberes koje jezike hoces i provjerava samo te titove. Kad nadje titl koji ti odgovara samo kliknes download.
kakavdanakneiskustvu

#10 Re: BS player , pomoc

hvala
l33t

#11 Re: BS player , pomoc

Post by l33t »

moram samo reci da sam dugo koristio bs player (zbog opcije za skidanje titlova) ali u zadnje vrijeme 1-2god. koristim VLC jer mi je slika puno bolja na VLC-u. Izgleda da su drugaciji codeci na bsplayeru, vjerovatno se to moze i podesiti - koje codece da koristi -

bukvalno blijeda slika mi je bila.. :run:
diablobih

#12 Re: BS player , pomoc

Post by diablobih »

l33t wrote:moram samo reci da sam dugo koristio bs player (zbog opcije za skidanje titlova) ali u zadnje vrijeme 1-2god. koristim VLC jer mi je slika puno bolja na VLC-u. Izgleda da su drugaciji codeci na bsplayeru, vjerovatno se to moze i podesiti - koje codece da koristi -

Imas i na VLC skidanje titlova, ides view, i onda download subtitles, izaberes koji jezik hoces i to je to.
l33t

#13 Re: BS player , pomoc

Post by l33t »

diablobih wrote:
l33t wrote:moram samo reci da sam dugo koristio bs player (zbog opcije za skidanje titlova) ali u zadnje vrijeme 1-2god. koristim VLC jer mi je slika puno bolja na VLC-u. Izgleda da su drugaciji codeci na bsplayeru, vjerovatno se to moze i podesiti - koje codece da koristi -

Imas i na VLC skidanje titlova, ides view, i onda download subtitles, izaberes koji jezik hoces i to je to.
znam da ima plugin koji mi nije htio raditi, probacu ovo :thumbup:
ajde baci SS ne vidim to
kakavdanakneiskustvu

#14 Re: BS player , pomoc

kako povecati font titlova na bs playeru,sta god sam probao ne ide

p.s. pronašao
kakavdanakneiskustvu

#15 Re: BS player , pomoc

imam mali problem,naime,pokrenem film,seriju,pronadjem titlove,ucitam ih,ali se oni ne pojave?
CrayOn

#16 Re: BS player , pomoc

Post by CrayOn »

Gotov je Bsplayer, ljudi ga skoro nikako ne updejtuju, prebacite se na POT player.
kakavdanakneiskustvu

#17 Re: BS player , pomoc

moze li se i ako moze kako u film ubaciti titl kojeg imam na kompu,a player ga ne moze naci na netu?
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#18 Re: BS player , pomoc

Post by Pitar sa Kariba »

Pronadjes titl na Titlovi.com ili slicno, skines titl stavis u isti folder sa filmom. Pazis da film i titl imaju isti naziv, najbolje C/P jedno pa drugo i trebalo bi da ga pokrene player automatski. Ako ga ne povuce onda ga manuelno iz opcija u playeru povuces.
Uglavnom su titlovi kad skidas zipovani, znaci treba da ga otvoris WinZip-om ili sl.
kakavdanakneiskustvu

#19 Re: BS player , pomoc

Pitar sa Kariba wrote:Pronadjes titl na Titlovi.com ili slicno, skines titl stavis u isti folder sa filmom. Pazis da film i titl imaju isti naziv, najbolje C/P jedno pa drugo i trebalo bi da ga pokrene player automatski. Ako ga ne povuce onda ga manuelno iz opcija u playeru povuces.
Uglavnom su titlovi kad skidas zipovani, znaci treba da ga otvoris WinZip-om ili sl.

bukvalno isti naziv,znaci ako kod filma piše npr. a bittersweet life 2005.1080p bLuR i sta sve još,bas svako slovo da je isto u nazivu i filma i prevoda?
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#20 Re: BS player , pomoc

Post by Pitar sa Kariba »

kakavdanakneiskustvu wrote:bukvalno isti naziv,znaci ako kod filma piše npr. a bittersweet life 2005.1080p bLuR i sta sve još,bas svako slovo da je isto u nazivu i filma i prevoda?
Bas tako, kliknes dva puta sporije na film i obiljezit ce ti naziv, kopiras i pejstas u naziv titla. Znaci sve isto osim extenzije (film je .MP4, .AVi i sl a titl je .srt).
kakavdanakneiskustvu

#21 Re: BS player , pomoc

Pitar sa Kariba wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:bukvalno isti naziv,znaci ako kod filma piše npr. a bittersweet life 2005.1080p bLuR i sta sve još,bas svako slovo da je isto u nazivu i filma i prevoda?
Bas tako, kliknes dva puta sporije na film i obiljezit ce ti naziv, kopiras i pejstas u naziv titla. Znaci sve isto osim extenzije (film je .MP4, .AVi i sl a titl je .srt).
izgleda da radi,hvala
zippoo87

#22 Re: BS player , pomoc

Post by zippoo87 »

je li moguce da ljudi ne znaju osnovne funkcije osnovnih programa ?
iscita topic i ne vjerujem pitanjima :D
kakavdanakneiskustvu

#23 Re: BS player , pomoc

moguce je,korisim taj player zadnjih par mjeseci,i to rijetko,i jbg,nisu sve osobe informaticki strucnjaci
diablobih

#24 Re: BS player , pomoc

Post by diablobih »

l33t wrote:
diablobih wrote:

znam da ima plugin koji mi nije htio raditi, probacu ovo :thumbup:
ajde baci SS ne vidim to
Nisam ni vidio da trazis SS :D

Image
irac300

#25 Re: BS player , pomoc

Post by irac300 »

zippoo87 wrote:je li moguce da ljudi ne znaju osnovne funkcije osnovnih programa ?
iscita topic i ne vjerujem pitanjima :D
Zašto ne bi bilo moguće? Meni se javio čovjek koji ima 75 godina na pp da mu pomognem u vezi Kodija. Ne treba ljude ismijavati, nego pomoći ako se može. Da ne misliš da je ovo nešto lično protiv tebe, naprotiv, govorim uopšteno, mnogo ljudi se ne usuđuje javno da pita neke stvari nego pišu na pp, baš zbog toga što ih neko ismijava.
Post Reply