BS player , pomoc
Moderator: Benq
-
skyspy
#1 BS player , pomoc
Zdravo , zna li iko kako da nastimam BS player da nastavi reproducirati film odande gdje je stao zadnji put.Svaki put mi krene iz pocetka .Hvala.
- agent_zero
#2 Re: BS player , pomoc
Tipka SPACE za pauzu i onda opet SPACE kad želiš nastaviti gledati gdje si stao.
-
Bolesni Doktor
#3 Re: BS player , pomoc
Kako da namjestim da mi bs player bude zadani player za sve videozapise što imam na kompjuteru?
Znači,dvaput kliknem na video,i ono mi ga otvori u bs playeru a ne onim windows player sranjima...da izvinete.
Znači,dvaput kliknem na video,i ono mi ga otvori u bs playeru a ne onim windows player sranjima...da izvinete.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#4 Re: BS player , pomoc
meni na Win 8.1 stalno izbacuje upozorenje "Choose folder with writing permission"
kako se kutarisati toga?
kako se kutarisati toga?
- malwarebyte
#5 Re: BS player , pomoc
---
Last edited by malwarebyte on 17/10/2021 23:03, edited 1 time in total.
-
Bolesni Doktor
#6 Re: BS player , pomoc
Imam problem,kad god upalim neku datoteku sa bs playerom,pojavi mi se ovo:

Kako da to uklonim?

Kako da to uklonim?
-
kakavdanakneiskustvu
#7 Re: BS player , pomoc
kako nastimati da mi u bs playeru titlovi budu na nasim jezicima,tacnije da skida sa neta prevode na nasim jezicima?
-
djama
#8 Re: BS player , pomoc
pa odes na subtitles , check for subtitles online i onda ti izbaci sve dostupne za taj film i nadjes nase
nisam siguran da mozes limitovati da samo odredjeni jezik trazi
nisam siguran da mozes limitovati da samo odredjeni jezik trazi
- HAL9000
#9 Re: BS player , pomoc
1.kakavdanakneiskustvu wrote:kako nastimati da mi u bs playeru titlovi budu na nasim jezicima,tacnije da skida sa neta prevode na nasim jezicima?

2.

3.

I to je to. Izaberes koje jezike hoces i provjerava samo te titove. Kad nadje titl koji ti odgovara samo kliknes download.
-
l33t
#11 Re: BS player , pomoc
moram samo reci da sam dugo koristio bs player (zbog opcije za skidanje titlova) ali u zadnje vrijeme 1-2god. koristim VLC jer mi je slika puno bolja na VLC-u. Izgleda da su drugaciji codeci na bsplayeru, vjerovatno se to moze i podesiti - koje codece da koristi -
bukvalno blijeda slika mi je bila..
- diablobih
#12 Re: BS player , pomoc
Imas i na VLC skidanje titlova, ides view, i onda download subtitles, izaberes koji jezik hoces i to je to.l33t wrote:moram samo reci da sam dugo koristio bs player (zbog opcije za skidanje titlova) ali u zadnje vrijeme 1-2god. koristim VLC jer mi je slika puno bolja na VLC-u. Izgleda da su drugaciji codeci na bsplayeru, vjerovatno se to moze i podesiti - koje codece da koristi -
-
l33t
#13 Re: BS player , pomoc
znam da ima plugin koji mi nije htio raditi, probacu ovodiablobih wrote:Imas i na VLC skidanje titlova, ides view, i onda download subtitles, izaberes koji jezik hoces i to je to.l33t wrote:moram samo reci da sam dugo koristio bs player (zbog opcije za skidanje titlova) ali u zadnje vrijeme 1-2god. koristim VLC jer mi je slika puno bolja na VLC-u. Izgleda da su drugaciji codeci na bsplayeru, vjerovatno se to moze i podesiti - koje codece da koristi -
ajde baci SS ne vidim to
-
kakavdanakneiskustvu
#14 Re: BS player , pomoc
kako povecati font titlova na bs playeru,sta god sam probao ne ide
p.s. pronašao
p.s. pronašao
-
kakavdanakneiskustvu
#15 Re: BS player , pomoc
imam mali problem,naime,pokrenem film,seriju,pronadjem titlove,ucitam ih,ali se oni ne pojave?
-
CrayOn
#16 Re: BS player , pomoc
Gotov je Bsplayer, ljudi ga skoro nikako ne updejtuju, prebacite se na POT player.
-
kakavdanakneiskustvu
#17 Re: BS player , pomoc
moze li se i ako moze kako u film ubaciti titl kojeg imam na kompu,a player ga ne moze naci na netu?
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#18 Re: BS player , pomoc
Pronadjes titl na Titlovi.com ili slicno, skines titl stavis u isti folder sa filmom. Pazis da film i titl imaju isti naziv, najbolje C/P jedno pa drugo i trebalo bi da ga pokrene player automatski. Ako ga ne povuce onda ga manuelno iz opcija u playeru povuces.
Uglavnom su titlovi kad skidas zipovani, znaci treba da ga otvoris WinZip-om ili sl.
Uglavnom su titlovi kad skidas zipovani, znaci treba da ga otvoris WinZip-om ili sl.
-
kakavdanakneiskustvu
#19 Re: BS player , pomoc
Pitar sa Kariba wrote:Pronadjes titl na Titlovi.com ili slicno, skines titl stavis u isti folder sa filmom. Pazis da film i titl imaju isti naziv, najbolje C/P jedno pa drugo i trebalo bi da ga pokrene player automatski. Ako ga ne povuce onda ga manuelno iz opcija u playeru povuces.
bukvalno isti naziv,znaci ako kod filma piše npr. a bittersweet life 2005.1080p bLuR i sta sve još,bas svako slovo da je isto u nazivu i filma i prevoda?
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#20 Re: BS player , pomoc
Bas tako, kliknes dva puta sporije na film i obiljezit ce ti naziv, kopiras i pejstas u naziv titla. Znaci sve isto osim extenzije (film je .MP4, .AVi i sl a titl je .srt).kakavdanakneiskustvu wrote:bukvalno isti naziv,znaci ako kod filma piše npr. a bittersweet life 2005.1080p bLuR i sta sve još,bas svako slovo da je isto u nazivu i filma i prevoda?
-
kakavdanakneiskustvu
#21 Re: BS player , pomoc
izgleda da radi,hvalaPitar sa Kariba wrote:Bas tako, kliknes dva puta sporije na film i obiljezit ce ti naziv, kopiras i pejstas u naziv titla. Znaci sve isto osim extenzije (film je .MP4, .AVi i sl a titl je .srt).kakavdanakneiskustvu wrote:bukvalno isti naziv,znaci ako kod filma piše npr. a bittersweet life 2005.1080p bLuR i sta sve još,bas svako slovo da je isto u nazivu i filma i prevoda?
-
zippoo87
#22 Re: BS player , pomoc
je li moguce da ljudi ne znaju osnovne funkcije osnovnih programa ?
iscita topic i ne vjerujem pitanjima
-
kakavdanakneiskustvu
#23 Re: BS player , pomoc
moguce je,korisim taj player zadnjih par mjeseci,i to rijetko,i jbg,nisu sve osobe informaticki strucnjaci
- diablobih
#24 Re: BS player , pomoc
Nisam ni vidio da trazis SSl33t wrote:znam da ima plugin koji mi nije htio raditi, probacu ovodiablobih wrote:Imas i na VLC skidanje titlova, ides view, i onda download subtitles, izaberes koji jezik hoces i to je to.l33t wrote:moram samo reci da sam dugo koristio bs player (zbog opcije za skidanje titlova) ali u zadnje vrijeme 1-2god. koristim VLC jer mi je slika puno bolja na VLC-u. Izgleda da su drugaciji codeci na bsplayeru, vjerovatno se to moze i podesiti - koje codece da koristi -
ajde baci SS ne vidim to

- irac300
#25 Re: BS player , pomoc
Zašto ne bi bilo moguće? Meni se javio čovjek koji ima 75 godina na pp da mu pomognem u vezi Kodija. Ne treba ljude ismijavati, nego pomoći ako se može. Da ne misliš da je ovo nešto lično protiv tebe, naprotiv, govorim uopšteno, mnogo ljudi se ne usuđuje javno da pita neke stvari nego pišu na pp, baš zbog toga što ih neko ismijava.zippoo87 wrote:je li moguce da ljudi ne znaju osnovne funkcije osnovnih programa ?