BRZO!!! Malo mace staro 2 sedmice na poklon!!!

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

Locked
Animal friend

#1 BRZO!!! Malo mace staro 2 sedmice na poklon!!!

Post by Animal friend »

Pronasla sam malo mace staro 2 sedmice pod svojim autom....Tako je malo i bespomocno...Nahranicu ga, vakcinisati, ocistiti, i bice ko novo. Nazalost nemam nikakvih slika....Ako neko hoce da ga udomi neka mi se javi . Radi se o malom sarenom macetu starom 2 sedmice koje je izgubilo majku. Jako je razigrano i veselo, pomalo plasljivo. Mala zenkica narandzasto-bijele boje i zelenih ociju. Jako je umiljato i jos doji, tako da onaj ko hoce da ga udomi, mora da kupi sitnu flasicu za bebe. Nema buhe i cista je. Voli se nositi i maziti. Boji se malog prostora, tako da ga ne stavljate u manju sobu, jer bi se jako prepalo i pocelo da mjauce. Eto ko hoce neka pozuri i neka mi se javi... Pozz Melisa
anjusha
Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim

#2 Re: BRZO!!! Malo mace staro 2 sedmice na poklon!!!

Post by anjusha »

pa zar nisi ti rekla da zelis da usvojis macu?
n.nadija

#3 Re: BRZO!!! Malo mace staro 2 sedmice na poklon!!!

Post by n.nadija »

Super, toliko si zelila macu ili cuku, eto doslo ti je mace samo. Zna ono da ti "obozavas" zivotinje, pa te samo "namirisalo".
Animal friend

#4 Re: BRZO!!! Malo mace staro 2 sedmice na poklon!!!

Post by Animal friend »

Da, ja hocu macu il cuku, i vec imam rezervisanu macu, tako da ovu nemogu prihvatiti...Al tako je slatka....
n.nadija

#5 Re: BRZO!!! Malo mace staro 2 sedmice na poklon!!!

Post by n.nadija »

Javila sam ti se prije dva sata da zelim to tvoje nadjeno mace, ali mi ne odgovaras. Volila bih ga uzeti sto brze, dok mu se kod tebe nije nesto desilo, jer je tako malo i nezasticeno. Javi na koju adresu mogu doci da ga uzmem. HITNO
dalmatinka

#6 Re: BRZO!!! Malo mace staro 2 sedmice na poklon!!!

Post by dalmatinka »

@Animal friend - potpuno si neozbiljna :x
Životinje nisu igračke, svaka od njih zahtijeva 15-tak godina tvog života i kad je sve u redu s njima, ali i kad su bolesne i stare. Čitajući tvoje postove - ne bih ti savjetovala da uzmeš k sebi ni mačku ni psa. Sorry ali ne ulijevaš povjerenje.
Animal friend

#7 Re: BRZO!!! Malo mace staro 2 sedmice na poklon!!!

Post by Animal friend »

Ti "Dalmatinka", ako nemas sta pametno reci, nemoj nista ni govoriti. Ja nisam niodkoga trazila misljenje da li bi trebala drzati zivotinju ili ne. I ako nisi znala, malo mucni glavom i razmisljaj o tome da sam se ja tek prije nekoliko dana registrovala, zato molim te.....A to sto ti mislis da sam neozbiljna, mos zakacit macku o rep. Ja jako volim zivotinje, i uopste se ne ponasam prema njima kao prema igrackama.Ja sam na ovom frumu potrazila ima li neko ko poklanja psa ili macku. Nasla sam temu u kojoj se radi o poklanjanju nekog macica, inja sam se javila i uskoro cu dobiti to mace. Medjutim, ja sam danas slucajno naisl na malo bespomocno mace koje je hitno trebalo pomoc. Nisam ga mogla samo tako ostaviti, pa sam ga odnijela svojoj kuci. Tu sam ga ocistila, ocetkala,nahranila. Posto sam se vec odlucila za ono mace na forumu, morala sam nekome pokloniti ovo pronadjeno. Ja bih rado zadrzala oba maceta, ali nemogu jer ono pronadjeno mace ne podnosi nikakve druge.A ja da se ponasam prema njima kao prema igrackama, sigurno ne bih odvela pronadjeno mace veterinaru, niti bi ga uopste uzela sebi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x Bolje t je pazi sta govoris....a jos vise KOME to govoris... :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x Ja nikome necu dopustiti da mi soli pamet, a pogotovo ne nekoj forumasici koju ni ne poznajem!!!!! I odakle ces mi ti molimte znati da li ja ulijevam povjerenje ili ne???!!! Ti me ni ne poznajes!!! Po ovom jednom jedinom postu bar JA odma vidim kakva si ti osoba.....Mjenjaj tu odvratnu narav dok jos mozes il ces imati gadnih prolema u zivotu...A vecina th problem bice sa ljudima.....Nije meni do toga sta ti mislis, nego zamisli da ja sada svima govorim sta mi se kod njih ne svidja....Pa to bi bilo krajnje NEKULTURNO; NEPRISTOJNO ;GADNO; NEDOLICNO.......U zemlji u kojoj sam ja zivjela,moralo se postovati svako bice, jer svi smo ravnopravni, iako si mozda starija od mene ihihi.....ali ovo sto vidim i cujem u Bosni....To je stvarno katastrofa.....
dalmatinka

#8 Re: BRZO!!! Malo mace staro 2 sedmice na poklon!!!

Post by dalmatinka »

Animal friend wrote:Ti "Dalmatinka", ako nemas sta pametno reci, nemoj nista ni govoriti. Ja nisam niodkoga trazila misljenje da li bi trebala drzati zivotinju ili ne. I ako nisi znala, malo mucni glavom i razmisljaj o tome da sam se ja tek prije nekoliko dana registrovala, zato molim te.....A to sto ti mislis da sam neozbiljna, mos zakacit macku o rep. Ja jako volim zivotinje, i uopste se ne ponasam prema njima kao prema igrackama.Ja sam na ovom frumu potrazila ima li neko ko poklanja psa ili macku. Nasla sam temu u kojoj se radi o poklanjanju nekog macica, inja sam se javila i uskoro cu dobiti to mace. Medjutim, ja sam danas slucajno naisl na malo bespomocno mace koje je hitno trebalo pomoc. Nisam ga mogla samo tako ostaviti, pa sam ga odnijela svojoj kuci. Tu sam ga ocistila, ocetkala,nahranila. Posto sam se vec odlucila za ono mace na forumu, morala sam nekome pokloniti ovo pronadjeno. Ja bih rado zadrzala oba maceta, ali nemogu jer ono pronadjeno mace ne podnosi nikakve druge.A ja da se ponasam prema njima kao prema igrackama, sigurno ne bih odvela pronadjeno mace veterinaru, niti bi ga uopste uzela sebi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x Bolje t je pazi sta govoris....a jos vise KOME to govoris... :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x Ja nikome necu dopustiti da mi soli pamet, a pogotovo ne nekoj forumasici koju ni ne poznajem!!!!! I odakle ces mi ti molimte znati da li ja ulijevam povjerenje ili ne???!!! Ti me ni ne poznajes!!! Po ovom jednom jedinom postu bar JA odma vidim kakva si ti osoba.....Mjenjaj tu odvratnu narav dok jos mozes il ces imati gadnih prolema u zivotu...A vecina th problem bice sa ljudima.....Nije meni do toga sta ti mislis, nego zamisli da ja sada svima govorim sta mi se kod njih ne svidja....Pa to bi bilo krajnje NEKULTURNO; NEPRISTOJNO ;GADNO; NEDOLICNO.......U zemlji u kojoj sam ja zivjela,moralo se postovati svako bice, jer svi smo ravnopravni, iako si mozda starija od mene ihihi.....ali ovo sto vidim i cujem u Bosni....To je stvarno katastrofa.....
Image Hm, narav ... :evil:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#9 Re: BRZO!!! Malo mace staro 2 sedmice na poklon!!!

Post by Chmoljo »

Animal friend wrote:Ti "Dalmatinka", ako nemas sta pametno reci, nemoj nista ni govoriti. Ja nisam niodkoga trazila misljenje da li bi trebala drzati zivotinju ili ne. I ako nisi znala, malo mucni glavom i razmisljaj o tome da sam se ja tek prije nekoliko dana registrovala, zato molim te.....A to sto ti mislis da sam neozbiljna, mos zakacit macku o rep. Ja jako volim zivotinje, i uopste se ne ponasam prema njima kao prema igrackama.Ja sam na ovom frumu potrazila ima li neko ko poklanja psa ili macku. Nasla sam temu u kojoj se radi o poklanjanju nekog macica, inja sam se javila i uskoro cu dobiti to mace. Medjutim, ja sam danas slucajno naisl na malo bespomocno mace koje je hitno trebalo pomoc. Nisam ga mogla samo tako ostaviti, pa sam ga odnijela svojoj kuci. Tu sam ga ocistila, ocetkala,nahranila. Posto sam se vec odlucila za ono mace na forumu, morala sam nekome pokloniti ovo pronadjeno. Ja bih rado zadrzala oba maceta, ali nemogu jer ono pronadjeno mace ne podnosi nikakve druge.A ja da se ponasam prema njima kao prema igrackama, sigurno ne bih odvela pronadjeno mace veterinaru, niti bi ga uopste uzela sebi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x Bolje t je pazi sta govoris....a jos vise KOME to govoris... :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x Ja nikome necu dopustiti da mi soli pamet, a pogotovo ne nekoj forumasici koju ni ne poznajem!!!!! I odakle ces mi ti molimte znati da li ja ulijevam povjerenje ili ne???!!! Ti me ni ne poznajes!!! Po ovom jednom jedinom postu bar JA odma vidim kakva si ti osoba.....Mjenjaj tu odvratnu narav dok jos mozes il ces imati gadnih prolema u zivotu...A vecina th problem bice sa ljudima.....Nije meni do toga sta ti mislis, nego zamisli da ja sada svima govorim sta mi se kod njih ne svidja....Pa to bi bilo krajnje NEKULTURNO; NEPRISTOJNO ;GADNO; NEDOLICNO.......U zemlji u kojoj sam ja zivjela,moralo se postovati svako bice, jer svi smo ravnopravni, iako si mozda starija od mene ihihi.....ali ovo sto vidim i cujem u Bosni....To je stvarno katastrofa.....
:roll: dijete drago... :roll: koja je to zemlja? Neverland? :-?
Locked