BRZO CITANJE U SARAJEVU
-
power_reading
#1 BRZO CITANJE U SARAJEVU
Od marta i u Sarajevu, konacno, brzo citanje....
Za one koji nisu nikada culi....kurs traje sedam dana i naucite najmanje 30 stranica u minuti citati...
mozete se svi vec sada prijaviti na (procitaj pravila foruma vezano za reklame)
Za one koji nisu nikada culi....kurs traje sedam dana i naucite najmanje 30 stranica u minuti citati...
- DobroJutroKolumbo
Ustvari to nije citanje...to je brzo preskakanje u citanju
...Svrha je da citas vazne stvari i tako shvatis kontekst teksta...bla bla...Ne mozes citati brze nego sto mozes inace najbrze citati...glupost...!!!
- Kenan-Safvet
Da li ja mogu da se prijavim da procitam knjigu, i ako mogu, koja je najbrza knjiga, posto ja volim brzinu i nesto jos slicno tome...inace sam cito' jednu knjigu, al je ta knjiga bila onako, njie mi se nesto svidjela, nisam je ni cito...
gdje je taj kurs, i gdje se on nalazi, i sta od pribora treba da se ponese, i koliko (pribora)?
gdje je taj kurs, i gdje se on nalazi, i sta od pribora treba da se ponese, i koliko (pribora)?
-
žena zmaj
Ma, kakva je to budalastina? Cuj, brzo citanje... I jos platis da te lafo nauci brzo da citas...
Ako nisi citao dosad, neces sigurno nauciti ni brzo citati. Sta rece? Koji ti pribor treba za citanje?
Tri olovke, naocale, linijar i sestar...

-
kub lajkan
Najbrza je "Trci Tito preko Romanije"...Kenan-Safvet wrote:Da li ja mogu da se prijavim da procitam knjigu, i ako mogu, koja je najbrza knjiga, posto ja volim brzinu i nesto jos slicno tome...
A da razmislis o slikovnicama? Deset obrtaja (listova) u sekundi...Kenan-Safvet wrote:inace sam cito' jednu knjigu, al je ta knjiga bila onako, njie mi se nesto svidjela, nisam je ni cito...
Samo ponesi igle za heklanje. Bice dovoljno za pocetak...Kenan-Safvet wrote:gdje je taj kurs, i gdje se on nalazi, i sta od pribora treba da se ponese, i koliko (pribora)?
-
power_reading
Ovaj kurs nema nikakve veze sa NL PRO GROUP
(procitaj pravila foruma) sada pocinju i u Sarajevu, tamo mozete naci komentare onih koji su zavrsili taj kurs...
KNJIGU OD 200 STRANICA POČITAMO ZA 20 MINUTA!
Da je Brzo čitanje metoda koja znatno pomaže u učenju i čitanju dokazuju rezultati učenika i studenata sustava za razvoj ljudskih potencijala In Optimum. Osim postignutih izvrsnih rezultata na natjecanjima, ono što je najvažnije, ova metoda čitanja i učenja je mnogima od njih promijenila život. Kvaliteta Brzog čitanja nije samo u brzini pročitanog teksta nego i u boljoj koncentraciji te mogućnosti bržeg pamćenja što definitivno pomaže da se školsko ili studensko gradivo brže i lakše usvoji. Brzim čitanjem nam je potrebno samo petnaest do dvadeset minuta za pročitati knjigu te je to optimalno vrijeme koje ulažemo svakodnevno u usavršavanje ove vještine.
BRZO ČITANJE KORISTE SVI OD UČENIKA DO MANAGERA
Iako usavršavanju ove vještine većinom pribjegavaju učenici i studenti, zapravo nema pravila, struktura polaznika je šarolika od učenika do umirovljenika, od managera do profesora. Najviša dobna granica za usvajanje tehnike Brzog čitanja ne postoji, a najniža dobna granica je 12 godina.
(procitaj pravila foruma) sada pocinju i u Sarajevu, tamo mozete naci komentare onih koji su zavrsili taj kurs...
KNJIGU OD 200 STRANICA POČITAMO ZA 20 MINUTA!
Da je Brzo čitanje metoda koja znatno pomaže u učenju i čitanju dokazuju rezultati učenika i studenata sustava za razvoj ljudskih potencijala In Optimum. Osim postignutih izvrsnih rezultata na natjecanjima, ono što je najvažnije, ova metoda čitanja i učenja je mnogima od njih promijenila život. Kvaliteta Brzog čitanja nije samo u brzini pročitanog teksta nego i u boljoj koncentraciji te mogućnosti bržeg pamćenja što definitivno pomaže da se školsko ili studensko gradivo brže i lakše usvoji. Brzim čitanjem nam je potrebno samo petnaest do dvadeset minuta za pročitati knjigu te je to optimalno vrijeme koje ulažemo svakodnevno u usavršavanje ove vještine.
BRZO ČITANJE KORISTE SVI OD UČENIKA DO MANAGERA
Iako usavršavanju ove vještine većinom pribjegavaju učenici i studenti, zapravo nema pravila, struktura polaznika je šarolika od učenika do umirovljenika, od managera do profesora. Najviša dobna granica za usvajanje tehnike Brzog čitanja ne postoji, a najniža dobna granica je 12 godina.
-
power_reading
Nije misterija, zaboravih napisati, oprostite....
cijena je oko 300KM, ali bice i neki popusti, osim toga moci ce se placati i u ratama...
Kurs traje sedam dana i najmanje cete citati 30 stranica u minuti...
cijena je oko 300KM, ali bice i neki popusti, osim toga moci ce se placati i u ratama...
Kurs traje sedam dana i najmanje cete citati 30 stranica u minuti...
-
bih_finest
Dobro je neko gore napisao, to je obično preskakanje teksta i čitanje onoga što je najvažnije. Možda se može tak pročitati neka lektira ili nešto, ali učiti za ispit na taj način teško 
- chuchumbamayumbe
babanovac wrote:Nakon mnogo godina na medicini,naucio sam i to...
Kamo srece da sam naucio vec nakon sedam dana.
Pa onda kada zavrsis sa studijem i postanes doktor, neko dodje kod tebe da mu pomognes, a ti u onom brzom citanju preskocio najvazniji dio i pacijent odapne!? Vi medicinari treba 2 puta da polako i do u detalje procitate gradivo!
-
amarce
#19 Re: BRZO CITANJE U SARAJEVU
30 stranica u minuti....power_reading wrote:Od marta i u Sarajevu, konacno, brzo citanje....
pa nemogu da prelistam 30 stranica u minuti
to jedino da covjek samo cita naslove i podnaslove u tih 30 stranica.
pa kad bi se tako brzo citalo ljudi bi diplomirali za duplo krace vrijeme ako ne i prije.
mislim 30 stranica...haha...fakat smijesno.
- Abu FEED el-Castro
A majku mu, pa imal iko da je probao to čudo od čitanja?!!
Na forumu imamo sve od religije do atomske fizike, likove koji su sve zivo probali i sad nas hrane svojim iskustvima, a evo sad zapelo pa nagadjamo.
Dajte čitači javite se, jel iko isao na ista slično/isto? De nam ideju sta je to, čisto me interesuje. Naravno da je to mamipara ali nije vala da i nema tu nesta
Hocu da pročitam 30str. u minuti, vako ne čitam nista

Na forumu imamo sve od religije do atomske fizike, likove koji su sve zivo probali i sad nas hrane svojim iskustvima, a evo sad zapelo pa nagadjamo.
Dajte čitači javite se, jel iko isao na ista slično/isto? De nam ideju sta je to, čisto me interesuje. Naravno da je to mamipara ali nije vala da i nema tu nesta
Hocu da pročitam 30str. u minuti, vako ne čitam nista
- Abu FEED el-Castro
JAh evo i meni naumpade, jaran mi je kupio knjigu (lafo neki bestseler) na sajmu, bas taj naslov i ta reklama. I sam jaran mi je istu kasnije hvalio, sjecam se...
No evo kolko znam, jos od tad nije dao uslova

No evo kolko znam, jos od tad nije dao uslova
-
power_reading
upisana je bila stranica na kojoj mozete sve procitati, ali je administrator obrisao, s pravom....
upisite u google power reading i naci cete na tone foruma na ovu temu, ljude koji su zavrsili ovaj kurs...
naravno, da svi pljujete po ovome, jer u BiH tek pocinje, novo je i zvuci cudno, ali se moze i to 30 stranica u minuti je malo, vrlo malo koliko mozete postici...
I vrlo bitno....NISTA SE NE PRESKACE
upisite u google power reading i naci cete na tone foruma na ovu temu, ljude koji su zavrsili ovaj kurs...
naravno, da svi pljujete po ovome, jer u BiH tek pocinje, novo je i zvuci cudno, ali se moze i to 30 stranica u minuti je malo, vrlo malo koliko mozete postici...
I vrlo bitno....NISTA SE NE PRESKACE
-
power_reading
stvar je u brzom citanju i ucenju, nikome nije u cilju da nesto zaboravi za pet dana, radi se na mapama uma, pomocu kojih sve procitano ostaje u glavu, mape uma koriste i ljudima koji citaju klasicno, ti i poslije pet dana klasicnog citanja mozes sve zaboraviti, ali sam mapama uma NE!