Brzo citanje
-
kelinjo
#1 Brzo citanje
Evo vec neko vrijeme trazim po Bosni i Hercegovini kur za brzo citanje, pa me zanima da li neko zna imali igdje to kod nas i imali neko da zna o tome nesto pa da mi pojasni . Citao sam Toni Buzana ali ne moze se tako nauciti treba prakticno pokazati . Unaprijed hvala
. 
- Kemal Malovčić
#2 Re: Brzo citanje
Ja toliko brzo čitam da čim uzmem knjigu odmah je i ostavim!
-
zlajapravaraja
#3 Re: Brzo citanje
Uzimao sam ja to jednom
Poenta je uglavnom da se tekst prati kaziprstom cime citalac sam sebi namece tempo citanja. Eh sad, koliko ces materijala razumijeti zavisi od mnogo faktora...
Poenta je uglavnom da se tekst prati kaziprstom cime citalac sam sebi namece tempo citanja. Eh sad, koliko ces materijala razumijeti zavisi od mnogo faktora...
- anaksunamun
#4 Re: Brzo citanje
a ja sam tvoj najveći fanKemal Malovčić wrote:Ja toliko brzo čitam da čim uzmem knjigu odmah je i ostavim!
- Kemal Malovčić
#5 Re: Brzo citanje
Javi se na pp, da dogovorimo detalje oko autograma itd.anaksunamun wrote:a ja sam tvoj najveći fanKemal Malovčić wrote:Ja toliko brzo čitam da čim uzmem knjigu odmah je i ostavim!![]()
![]()
- anaksunamun
#6 Re: Brzo citanje
Hocu, evo samo da se saberem, trema je to, biti na pragu privatne komunikacije sa THE KemomKemal Malovčić wrote:Javi se na pp, da dogovorimo detalje oko autograma itd.anaksunamun wrote:a ja sam tvoj najveći fanKemal Malovčić wrote:Ja toliko brzo čitam da čim uzmem knjigu odmah je i ostavim!![]()
![]()
-
gerberica
#7 Re: Brzo citanje
Uh kako ja brzo citam a nisam nigdje isla na kurs
ko zna zna
ko zna zna
- Kemal Malovčić
#8 Re: Brzo citanje
I ja ponekad ustuknem sam pred sobom Kemom.anaksunamun wrote:Hocu, evo samo da se saberem, trema je to, biti na pragu privatne komunikacije sa THE KemomKemal Malovčić wrote:Javi se na pp, da dogovorimo detalje oko autograma itd.anaksunamun wrote:a ja sam tvoj najveći fan![]()
![]()
-
memx
#9 Re: Brzo citanje
Bilo je negdje kod Katedrale u Sarajevu nekad je neka organizacija organizovala tečajeve ali ne znam tačno kako se zove, pokušaj na internetu naćikelinjo wrote:Evo vec neko vrijeme trazim po Bosni i Hercegovini kur za brzo citanje, pa me zanima da li neko zna imali igdje to kod nas i imali neko da zna o tome nesto pa da mi pojasni . Citao sam Toni Buzana ali ne moze se tako nauciti treba prakticno pokazati . Unaprijed hvala.
- dusa_raskopuša
#10 Re: Brzo citanje
Dje si nas'o tu knjigu 'Brzo citanje' od T.B.? Ja nasla u biblioteci i nisu mi dali da iznesem.
A bas se bijah istripovala s onim testovima, skoro pa se zatreskala u knjigu. 
-
GriFoN
#11 Re: Brzo citanje
dusa_raskopuša wrote:Dje si nas'o tu knjigu 'Brzo citanje' od T.B.? Ja nasla u biblioteci i nisu mi dali da iznesem.A bas se bijah istripovala s onim testovima, skoro pa se zatreskala u knjigu.
- dusa_raskopuša
#12 Re: Brzo citanje
E, bas ti HVALA.