glupa i djecija prica, vidi se da si klinjo neki.azdralovic wrote:samo da se razumijemo, prije svega zivim u Bugojnu dovoljno dugo da poznajem svaku ulicu i cosak... drugo klip je napravljen u gluho doba noci gdje imas promet od 5 auta u sat vremena... i taj dio ceste je apsolutno prazan, tj nema kuca, sporednih cesta niti bilo cega sto bi te moglo omesti da tako kazem... meni je bio cejf da ga potegnem 180 tu vecer i to sam uradio, ali znao sam dobro sta radim jer sam prosao tim putem jos 10 000 puta ...emko1234 wrote:e jesi nasao gdje ce bit mangup, ovakav jedan ko ti je sinoc ubio dvoje ljudi na skenderiji.
sta da je iz ovog mraka na cestu ispred tebe skreno neko ko se htio ukljucit u saobracaj, ne znajuci da mu se s ledja priblizava neki nalozeni klinjo koji vozi 180km/h?
jesi razmisljao o tome? sta mislis kako bi ti bilo ostatak zivota provesti noseci na dusi nekog koga si ubio, u cilju postavljanja videa na you tube?
kad takav ko ti pogine, nije ni fatihe zasluzio. fuj.
nije mi bilo bitno da ista ikome dokazujem, pitanje na temi je bilo koliko ste vozili toliko jesam i vozdra... ikad me vec potegnu za jezik evo i video
ovo sve sto pricas bi vazilo da je cijela ta cesta u tvom vlasnistvu i da si siguran da ne postoji niti 1% sanse da ti neko izleti.
posto to nije slucaj, a ti nisi mogao pokrit cijelu cestu niti si u mogucnosti da znas postoji li neko ko stoji sa strane na nekom prosirenje i da li ce se bas u momentu tvog proslaska odlucit da da zmigavac i da izadje na cestu.
sta da ti je zivotinja neka istrcala pred auto? u toj brzini ti niko ne bi mogao pomoci, znam o kojoj se cesti radi, i mozda tacno na prosirenju s kojeg si ti krenuo me ljetos policija zasustavila jer sam vidio da ima tabla s ogranicenjenm brzine.
bolje za tebe da ono ne radis vise na onom tipu ceste.