emko1234 wrote:Neelix wrote:emko1234 wrote:
izgleda da ipak jesi retardiran,jer sve sto si rekao sam i ja radio i prosao pa ipak volim s vremena na vrijeme da nagazim gas

dakle prema tebi i tvojim navodima i tvrdnnjama ljudi koji vole brzinu s vremena na vrijeme,koji vjeruju da u tom trenutku svojim postupcima ne ugrozavaju ni sebe i ni druge,koji imaju auto koje moze te njihove postupke da isprati,koji to ne radi previse cesto i koji kad to rade su svjesni svojih pustupaka ti nazivas retardiranim glupim i neodgojenim??ne znam u kojem ti svijetu zivis al u mom svijetu ja mislim da se takvih ljudi na cesti ne treba bojat..puno su opasniji oni koji to rade stalno,koji puse kazne,koji su iskompleksirani sto nemaju nesto sto neku drugi ima pa izadju i na cesti lijece svoje komplekse u autu koje je zadnji pravi servis imalo prije dvocifrenog broja godina..e ti su po meni opasni.[/b].e sad se postavlja pitanje u kojoj si ti skupini?dakle u prvoj nisi to si sam rekao,mislim da nisi ni u drugoj..treca mogucnost je da si ti od onih sto su nakon polaganja uokvirili vozacku i koriste je samo kad treba parkirat u garazu il preparkirat na praznom parkingu.,2put vozio do mora i vikendice i svi te zaobilazili i trubili ti pa te to toliko isfrustriralo da sve i svi koji vozi preko 40km/h te strasno nerviraju..izvini al nije do nas,do tebe je..i mislim da ti nije mjesto na ovom forumu,nadji neki s temom cvijeca i lutkica..

bogati, jedno je sto ti "vjerujes"

da ne ugrozavas nikoga, a realnost je nesto sasvim drugo, dozovi se. svako ko svjesno radi takve stvari nije zdrav u glavi nimalo. postoji razlog zasto je donijet ZOBS, ali tvoja djecija glavica ocito jos nije sazrela dovoljno da to shvati.
ne bi meni nimalo bilo krivo da se ti zabijes u banderu i okoncas taj mizerni zivot, ali mi je bolan zao nevinih koje ces povuc sa sobom. za drugi dio, zahvaljujem kakavdanakneiskustvu, odgovorio je za mene.
naravno da postoji razlog za ZOBS al su ga donijeli takvi ko ti,iz razloga da druge kosto si ti mogu kontrolisat medjutim i nazalost i mi ostali padamo pod pravila i zakone..nisu svi ljudi stvoreni s darom za voznju i osjecajem za neke stvari..medjutim ja znam sta ja mogu i koliko mogu i u skladu s tim i vozim i ponasam se tako..dosad se pokazalo ko dobar recept a vjeruj mi kad bi vecina ljudi vozila ko ja ovaj svijet bi bio puno sigurnije mjesto..a ti a i svi mi ako budemo postivali svako pravilo u zivotu daleko cemo..
i sto se tice te trece skupine vozaca..u kojoj su po meni najcesce zene i svi oni antitalenti za voznju koji vozi mehanicki i koji su u dosta slucajeva krivi za strasne nesrece kao i oni iz druge skupine..za to nemam komentara..moja nana je u toj grupi al ona vise ne vozi
jao jao...
kolko puta sam obisao ovakve teme al eto... sad moram napisat nesto
jbt, meni nije jasno, kako neko moze sebe pravdat, iz krajnje lijeve u krajnju desnu, kroz crveno i td... kao zuri mu se?!
to nikako ne mogu da svarim, ej izvini molim te, a sta tebi daje za pravo da to radis? Audi A4? tata na rukovodecoj funkciji?
to sto mislis da znas vozit? po cemu to ti znas vozit? jel imas neku medalju mozda iz autosporta?
i sto je najgore, ovi ljudi sto normalno voze su za vas nenormalni... pa majka mu stara, hajd 20 preko ogranicenja, hajd moze se dobro auto i sve to, hajd i 30 preko ogranicenja al lola ni manje ni vise nego 180km/h kao moze auto...
druze, moze Audi il bilo koje auto, i pretec i svasta nesta al odnijet ce te djavo kad tad takvim razmisljanjem, ne mozes ti toliko dobro vozit sta se sve moze desit na putu
al sacuvaj nas Boze, ovih vozaca...