ja preferiram ovo drugo, prije sam volio brzu voznju, vozio sam golf keca pa sam volio zvuk te kante na 130 da cujem al danas vise volim polako vozit, ne zbog opreznosti neg djeluje onako opustajuce
Brza voza il chilanje
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
drina_light
#1 Brza voza il chilanje
Zanima me kako volite voziti, brzina, preticanje, Boga mi zuto je bilo, gas do daske il vise ono chilanje i spora voznja ono chillanje muzika
ja preferiram ovo drugo, prije sam volio brzu voznju, vozio sam golf keca pa sam volio zvuk te kante na 130 da cujem al danas vise volim polako vozit, ne zbog opreznosti neg djeluje onako opustajuce
- corolla02
- Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
- Horoskop: Gemini
#2 Re: Brza voza il chilanje
Ako mene pitas onda ja sam jedan od ovih tvojih prvih, tj. ja prvi na cesti a ostali iza
. Imam autic sa 125ks, te polovina na tabli ispred mene je na oko 100kmh i da najcesce mi je kazaljka na drugoj polovini, pa eto i danas sam isao nekih 140kmh (85mph).
Eto to sam ti ja u kratkim crtama!

Eto to sam ti ja u kratkim crtama!
-
whow
#3 Re: Brza voza il chilanje
Ja sam se naplacao tih kazni i foto radara pa sam se malo opametio. Mislim kad se dva puta u roku nekoliko mjeseci izvalis po 250 dollara pocnes malo razmisljati. Sada jurim samo ne rutama gdje pouzdano znam da nema photo radara.
-
shadow
#4 Re: Brza voza il chilanje
ouu mnogo je kume, smanji malo da te moze radar uhvatiti, prebrz sicorolla02 wrote: pa eto i danas sam isao nekih 140kmh (85mph).
- slavkoimamodilera
#5 Re: Brza voza il chilanje
Jooooj jarane dobro si se odrz'o na tockovima na stoceteres'!

-
ins
#6 Re: Brza voza il chilanje
Da sam i ja vozio golfa keca stotriest, i ja bi sad zafaljivo bogu s'o sam ziv... al haj, mladost, ludost...drina_light wrote:Zanima me kako volite voziti, brzina, preticanje, Boga mi zuto je bilo, gas do daske il vise ono chilanje i spora voznja ono chillanje muzika
-
drina_light
#7 Re: Brza voza il chilanje
sha ti je kume? nisi kafu dobio?Her Flick wrote:sjoooooo ocam si faca alamidrina_light wrote:Zanima me kako volite voziti, brzina, preticanje, Boga mi zuto je bilo, gas do daske il vise ono chilanje i spora voznja ono chillanje muzika
a sta mislis da normalno vozis, npr gdje je ogranicenje 40 ti vozis 35, ili gdje je ogranicenje 60 ti vozis jedno 55 ili cak i 60
cisto onako da ne zadrzavas saobracaj, jer ima vas papndopulosa koji vozite 30 i kulirate a ima nas koji bi neku normalniju voznju, da bi mogli da nastavimo sa svojim zivotima, znas ima nas koji radimo pa hocemo da odemo po dijete u skolu pa kuci da malo odmorimo, ima nas kojma nije cilj sate i dane provoditi u autu ili nasuti za cavju i kulirati uz bubreznoodvaljivajuci bas naucno provjereno je da od preglasne muzike u autu odumiru mozdane celije, tj., postajes retard
neam ja para da ugradim bas jak u auto
- dadoka84
#8 Re: Brza voza il chilanje
Kod mene obicno polako. Do 10 preko ogranicenja max. Naravno kad zurim na posao il nesto onda je to dosta brze. Inace duge ture vozim onoliko brzo koliko mi cesta i automobil dozvoljavaju, ali bez trzanja i nervoze.
-
Monsignor
#9 Re: Brza voza il chilanje
Ne znam za vas al' ja pichim praavooo.... 
-
za_sada_bez_dobrog_nicka
#10 Re: Brza voza il chilanje
Uvijek sam u toleranciji, a ni vozilo mi nije za neke jurnjave...
-
A-ZO
#11 Re: Brza voza il chilanje
u dojclandu ga nikad ne spustam ispod dvije ipo glave 
- sinus
#12 Re: Brza voza il chilanje
Po gradu nikad ne jurim, vozim normalno. U stvari pridržavam se ograničenja. U Sarajevu posebno se pridržavam ograničenja jer nemam pojma gdje se koji radar nalazi
Na autoputu Kakanj - Sarajevo zavisi u kakvom sam raspoloženju za vožnju, nekad ne skidam nogu s gasa pa i po 200 km/h idem ali iz jednog jedinog razloga jer je jednosmjerna cesta pa se ne bojim da će neko izletiti mi u susret, a nekada maximalna brzina kojom vozim je do 140 km/h ono laganini što bi rekli...
Na magistralnom putu Kakanj - Zenica zbog loše ceste, a i zbog toga što se ne isplati preticati vozim normala 100-120 km/h, jedino ako je neki tušioničar koji ide 60 normala da ću da ga preteknem...Na ovom dijelu puta jedino na onom pravcu u Bilješevu nekih kilometar, nekada samo da me želja mine pritisnem ga i do 180 km/h, ali to je samo ukoliko nema vozila...U biti na putu Kakanj-Zenica nema koristi preticati jer uspiješ da stigneš do Zenice prije onoga što si ga pretekao sa razlikom maksimalno 3-5 minuta
Od Lašve prema vitezu mislim da ne prelazim 90 km/h
jer je puno krivina, a i ne isplati se voziti brže...
Eto otprilike meni najbliže relacije...
U glavnom volim brzu vožnju, ali nikada ne rizikujem, niti vršim opasna preticanja i vozim brzo samo ako nema gužve na cesti, i ako cesta nije mokra. Hvala bogu nikada nikoga nisam ugrozio, dok su mene drugi vozači par puta...A jednom sam vozeči prema Vitezu, tačnije u Kaoniku i s ceste sletio. Čovjeku u dvorište uletio, imao sreće da je bila kapija otvorena tako da sam imao izbor ili direktno u CRNI RENAULT MEGAN koji je u krivini preticao kolonu ili sletiti s ceste u dvorište, ja sam u toj brzini od nekih 90 km/h odabrao ovo drugo
Sreća pa nisam brzo vozio, jer smo se u sekundi mimoišli, on mojom trakom proletio, a ja s ceste...Eto u glavom to je to ukratko 
Na autoputu Kakanj - Sarajevo zavisi u kakvom sam raspoloženju za vožnju, nekad ne skidam nogu s gasa pa i po 200 km/h idem ali iz jednog jedinog razloga jer je jednosmjerna cesta pa se ne bojim da će neko izletiti mi u susret, a nekada maximalna brzina kojom vozim je do 140 km/h ono laganini što bi rekli...
Na magistralnom putu Kakanj - Zenica zbog loše ceste, a i zbog toga što se ne isplati preticati vozim normala 100-120 km/h, jedino ako je neki tušioničar koji ide 60 normala da ću da ga preteknem...Na ovom dijelu puta jedino na onom pravcu u Bilješevu nekih kilometar, nekada samo da me želja mine pritisnem ga i do 180 km/h, ali to je samo ukoliko nema vozila...U biti na putu Kakanj-Zenica nema koristi preticati jer uspiješ da stigneš do Zenice prije onoga što si ga pretekao sa razlikom maksimalno 3-5 minuta
Od Lašve prema vitezu mislim da ne prelazim 90 km/h
Eto otprilike meni najbliže relacije...
U glavnom volim brzu vožnju, ali nikada ne rizikujem, niti vršim opasna preticanja i vozim brzo samo ako nema gužve na cesti, i ako cesta nije mokra. Hvala bogu nikada nikoga nisam ugrozio, dok su mene drugi vozači par puta...A jednom sam vozeči prema Vitezu, tačnije u Kaoniku i s ceste sletio. Čovjeku u dvorište uletio, imao sreće da je bila kapija otvorena tako da sam imao izbor ili direktno u CRNI RENAULT MEGAN koji je u krivini preticao kolonu ili sletiti s ceste u dvorište, ja sam u toj brzini od nekih 90 km/h odabrao ovo drugo
- corolla02
- Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
- Horoskop: Gemini
#13 Re: Brza voza il chilanje
Naravno, rijec je o otvorenom auto putu tamo gdje je ogranicenje 65 ili 70 mph (110kmh).shadow wrote:ouu mnogo je kume, smanji malo da te moze radar uhvatiti, prebrz sicorolla02 wrote: pa eto i danas sam isao nekih 140kmh (85mph).
Bas eto jucer gledam neki Jaguar izletio sa ceste, iskupila se raja oko njeg da ga cupaju, ipak svi zivi i zdravi ostali, hvala Bogu!
- citroen
#14 Re: Brza voza il chilanje
ja bih brze vozio,al nemere auto........................... 
-
gigant!
#15 Re: Brza voza il chilanje
cuj izraza chilanje
cojece jutros sam uletio u krivinu i digo se auto na dva tocka da ne zgazim naku baju sto se kretala cestom
-
jefferson
#16 Re: Brza voza il chilanje
Mislim da je pitanje: Zar moze Corolla 140km/h?shadow wrote:ouu mnogo je kume, smanji malo da te moze radar uhvatiti, prebrz sicorolla02 wrote: pa eto i danas sam isao nekih 140kmh (85mph).
-
drina_light
#17 Re: Brza voza il chilanje
kad vec sinus pomenu, gdje su radari i kamere u sarajevu? znam za onu preko puta mup-a, ona na dobrinji i onu kod televizije, samo sam cuo da su to sad samo prazne kutije
al ne da se meni provjeravat
inace sam peh sho se tice tih radara i sranja, npr prodjem pored ekonomije 62 na sat dodjem kuci i nadjem jucerasnje novine pise postavljena kamera, nakon par mjeseci kazna na vrata...
kolko znam sklonili su je al sad svi 40-50 tamo prolaze
btw, ne vjerujem da neko voli sporo vozit i chillat magistralnim putevima, pitanje se vise odnosilo na grad
inace sam peh sho se tice tih radara i sranja, npr prodjem pored ekonomije 62 na sat dodjem kuci i nadjem jucerasnje novine pise postavljena kamera, nakon par mjeseci kazna na vrata...
btw, ne vjerujem da neko voli sporo vozit i chillat magistralnim putevima, pitanje se vise odnosilo na grad
-
sLLayer
#18 Re: Brza voza il chilanje
na magistralnom putu, kad je ogranicenje 60 vozim 65, kad nema ogranicenja vozim 120-130 
-
emko1234
#19 Re: Brza voza il chilanje
hahahaahah,joj komentara
ugl vise volim brzu voznju od neke lagane i chilanja dakle kad imam sansu i kad je put dozvoljava uglavnom preticem i vozim brze..al sad ne volim riskantne situacije i budalestine po cesti sto mnogi izvode..mada mislim da te neke stvari dodju s godinama i kad vidis sta se sve desava..al recimo kad negdje bas zurim onda prekrsim 300pravila
iz krajnje lijeve u krajnju desnu nema zmigavaca uvijek brzo i cesto kroz crvena
na otvorenem kad se moze i preko 180 nije problem

- Neelix
#20 Re: Brza voza il chilanje
ja bih policiji dao zolje i jel uhvate nekog da voze kao ovi mamlazi sa teme, gadjaj direktno.
- sinus
#21 Re: Brza voza il chilanje
Neelix wrote:ja bih policiji dao zolje i jel uhvate nekog da voze kao ovi mamlazi sa teme, gadjaj direktno.
I ja isto...
- Romeo 80
- Grijem se na: Džemper
- Vozim: Azijsku nakazu
#22 Re: Brza voza il chilanje
Komentar mjeseca!Neelix wrote:ja bih policiji dao zolje i jel uhvate nekog da voze kao ovi mamlazi sa teme, gadjaj direktno.
-
emko1234
#23 Re: Brza voza il chilanje
opasan si nema sta,da si ljudi i neke institucije i pravila prave prema tebi i slicnim tebi mi bi jos jahali magarce s krampom na ledjima i krompir okopavali negdje na necijem feudalnom imanju..moj savjet izadji iz pecine cesce a ne samo kad fatas wireless i probaj da shvatis da nismo svi isti tj da ne bi vozili za traktorom do mora..ne kazem da treba divljat al nekad imas priliku da malo divljas,kad si sam na cesti i imas auto koje je ispravno i to divljanje nece ugrozit niciji zivot..zasto da ne?uglavnom svak za sebe..a ti ako nemas pametniji komentar bolje se suzdrzi komentarisanja..lakse i tebi i namaNeelix wrote:ja bih policiji dao zolje i jel uhvate nekog da voze kao ovi mamlazi sa teme, gadjaj direktno.
- Neelix
#24 Re: Brza voza il chilanje
zato sto nisam retardiran. zato sto sam bez problema i shtele prosao vozacki. zato sto su me roditelji pravilno odgojili, a ne zapustili ko divljaka. dovoljno?emko1234 wrote:opasan si nema sta,da si ljudi i neke institucije i pravila prave prema tebi i slicnim tebi mi bi jos jahali magarce s krampom na ledjima i krompir okopavali negdje na necijem feudalnom imanju..moj savjet izadji iz pecine cesce a ne samo kad fatas wireless i probaj da shvatis da nismo svi isti tj da ne bi vozili za traktorom do mora..ne kazem da treba divljat al nekad imas priliku da malo divljas,kad si sam na cesti i imas auto koje je ispravno i to divljanje nece ugrozit niciji zivot..zasto da ne?uglavnom svak za sebe..a ti ako nemas pametniji komentar bolje se suzdrzi komentarisanja..lakse i tebi i namaNeelix wrote:ja bih policiji dao zolje i jel uhvate nekog da voze kao ovi mamlazi sa teme, gadjaj direktno.
-
emko1234
#25 Re: Brza voza il chilanje
izgleda da ipak jesi retardiran,jer sve sto si rekao sam i ja radio i prosao pa ipak volim s vremena na vrijeme da nagazim gasNeelix wrote:zato sto nisam retardiran. zato sto sam bez problema i shtele prosao vozacki. zato sto su me roditelji pravilno odgojili, a ne zapustili ko divljaka. dovoljno?emko1234 wrote:opasan si nema sta,da si ljudi i neke institucije i pravila prave prema tebi i slicnim tebi mi bi jos jahali magarce s krampom na ledjima i krompir okopavali negdje na necijem feudalnom imanju..moj savjet izadji iz pecine cesce a ne samo kad fatas wireless i probaj da shvatis da nismo svi isti tj da ne bi vozili za traktorom do mora..ne kazem da treba divljat al nekad imas priliku da malo divljas,kad si sam na cesti i imas auto koje je ispravno i to divljanje nece ugrozit niciji zivot..zasto da ne?uglavnom svak za sebe..a ti ako nemas pametniji komentar bolje se suzdrzi komentarisanja..lakse i tebi i namaNeelix wrote:ja bih policiji dao zolje i jel uhvate nekog da voze kao ovi mamlazi sa teme, gadjaj direktno.