Brza pošta za razmjenu

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
arnes_king

#1 Brza pošta za razmjenu

Post by arnes_king »

Pozdrav svima,

Trebam da napravim razmjenu PS4 igara sa jednom osobom sa OLX-a. Da li postoji neka firma kod koje je to moguče? Da oni uzmu moj "paket", odnesu na odredište, tamo preuzmu njegovo i vrate meni?
Zvao sam neke ali hoce 18KM, racunaju kao normalne 2 posiljke....
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#2 Re: Brza pošta za razmjenu

Post by un1ted »

Moraju ici dvije posiljke, jer ustvari i jesu dvije dostave. Ne postoji drugacij nacin.

Druga opcija je da se ide na povjerenje, pa da on, ili ti, posaljete obicnom postom 4-5KM, pa kada dodje tebi, ti posaljes njemu drugu igru.

Kako god, moraju dvije dostave. Preko drzavne ne mozes otvoriti paket, preko privatne mozes.
lajkujMe

#3 Re: Brza pošta za razmjenu

Post by lajkujMe »

un1ted wrote:Moraju ici dvije posiljke, jer ustvari i jesu dvije dostave. Ne postoji drugacij nacin.

Druga opcija je da se ide na povjerenje, pa da on, ili ti, posaljete obicnom postom 4-5KM, pa kada dodje tebi, ti posaljes njemu drugu igru.

Kako god, moraju dvije dostave. Preko drzavne ne mozes otvoriti paket, preko privatne mozes.

:lol: :lol: posto radim komercijalu pa sam cesto u raznim magacinima pa mi je sega kad dodje drzavna posta s dostavom i veli postar nemre se otvoriti uzmi ili ostavi. Ne moram vam govoriti kako svi kazu haj ti razguli tako da vecina firmi vrlo brzo prestanu koristiti drzavne jer su staromodne i nisu fleksibilni. Bukvalno sebe samo prcaju s takvom politikom i bukvalno milione gube tako sto rado daju privatnim postama da to rade koji su mnogo fleksibilniji.
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#4 Re: Brza pošta za razmjenu

Post by un1ted »

Ne zele da napreduju, pa onda drugi to koriste :) Jednostavno, ubiru njima dovoljno i nema potrebe da se radi vise posla nego sto je potrebno.
Post Reply