babo_Atif wrote:Meni buraz rece da je Spaho komentarisuci neku tekmu Arsenala, zaurlao k´o lud na ponovljeni snimak. Lik valjda mislio jos jedan gol(potpuno identican prvom) pao.
Izvn´o se poslije doduse..
ahahahaahhaa,istina ziva,sjecam se toga !!
Moderator: anex
babo_Atif wrote:Meni buraz rece da je Spaho komentarisuci neku tekmu Arsenala, zaurlao k´o lud na ponovljeni snimak. Lik valjda mislio jos jedan gol(potpuno identican prvom) pao.
Davno je Miljan Miljanic ja mislim rekao da je Jugoslavija zemlja sa 22 miliona selektorad2 wrote:nikad_izvini wrote:Rečenica se ne počinje sa ja, za početak![]()
A što se tiče BiH sportskih komentatora, men se čini da griješiš ili ne pratiš fudbal il ih ne slušaš.Što će reći, da se ne trpaš gdje ti nije mjesto
u pravu si, sport mi je dalje od zadnje rupe na svirali, ipak poznam mase sportskih komentatora i pricao sam zadnjih 10 godina cesto sa njima upravo o ovomei ocjena je zajednicka - kod nas je svako komentator i najbolji poznavalac necega.
ako budes izdavao knjigu pocni stavljati space izmedju tacke i prvog slova sljedece recenice, u protivnom ces imati grdne probleme sa prelomom
cico x wrote:babo_Atif wrote:Meni buraz rece da je Spaho komentarisuci neku tekmu Arsenala, zaurlao k´o lud na ponovljeni snimak. Lik valjda mislio jos jedan gol(potpuno identican prvom) pao.
ahahahaahhaa,istina ziva,sjecam se toga !!