šugav mi neki period u životu naišao
ali bi mi svakako bili korisni savjeti dragih
bonsai wrote:Sta te interesuje? Ono sto je bitno to ti je veliki plac u centru ,bazilika,atomium,palata pravde,stari objekti uglavnom po centru oko velikog placa i sve ostalo je manje vise isto.Brisel je dosta star grad i to je ono sto je je intresantno za vidjeti a sve ti se to nalazi u centru. Kada dolazis,gdje ces boraviti,koliko ostajes ,mozda bi se moglo nesto organizovati.
javit ću se,hvala ti.upravo krećem na put prema jednom manje udaljenom odredištubonsai wrote:Pogledao sam ovu adresu sto si je postavila i taj hotel mi ne izgleda lose a i na dobrom je mjestu.Avenija Louize kojom se spustas prema centru je vrlo atraktivna puna raznih prodavnica ,restorana i dosta starih i vrlo lijepih gradzevina i dobar je pocetak obilaska Brisela.Ja ti vise ne tipko,ako imas "skype" adresu javi pa cu ti sve ljepo opricati.
Ako budes imala volje skoknuti do Holandije, da te malo vjetar raspuse na kakvoj od vjetrenjaca!mala-i wrote:javit ću se,hvala ti.upravo krećem na put prema jednom manje udaljenom odredištubonsai wrote:Pogledao sam ovu adresu sto si je postavila i taj hotel mi ne izgleda lose a i na dobrom je mjestu.Avenija Louize kojom se spustas prema centru je vrlo atraktivna puna raznih prodavnica ,restorana i dosta starih i vrlo lijepih gradzevina i dobar je pocetak obilaska Brisela.Ja ti vise ne tipko,ako imas "skype" adresu javi pa cu ti sve ljepo opricati.
tempora wrote:Ako budes imala volje skoknuti do Holandije, da te malo vjetar raspuse na kakvoj od vjetrenjaca!mala-i wrote:javit ću se,hvala ti.upravo krećem na put prema jednom manje udaljenom odredištubonsai wrote:Pogledao sam ovu adresu sto si je postavila i taj hotel mi ne izgleda lose a i na dobrom je mjestu.Avenija Louize kojom se spustas prema centru je vrlo atraktivna puna raznih prodavnica ,restorana i dosta starih i vrlo lijepih gradzevina i dobar je pocetak obilaska Brisela.Ja ti vise ne tipko,ako imas "skype" adresu javi pa cu ti sve ljepo opricati.![]()
Ima se i ovdje ponesto vidjeti, ako nista JA.
Sobzirom da ces ostati dvije sedmice, dan/dva u Rotterdamu ti nije puno?
Bujrum!