Jebo me svak ako je i pogledao snimak.
BRUKA U DUBLINU
- bingov buraz
#501 Re: BRUKA U DUBLINU
Smijehuljenje se jasno cuje
- Point.
#502 Re: BRUKA U DUBLINU
Dvojica mortus pijanih kretena se deralo, ubrzo usutkani, poslije jedan od njih popio lijepe batine od nasih navijaca zbog kretenskog ponasanja. I sad zbog te dvojice budaletina neki jedva docekali da popljuju onih 2.498 ostalih navijaca koji zucnuli nisu za vrijeme te minute. A sto neki jedva docekaju da popljuju svoje, to je cudo jedno.
-
kakavdanakneiskustvu
#503 Re: BRUKA U DUBLINU
ElRe wrote:Svi zaboravljamo premlacivanje BH navijaca na utakmici u BG izmedju SiCG - BiH, povike Noz zica Srebrenica i najsjezije Ubij zakolji da siptar ne postoji. Zapadne komsije takodje imaju svojih ispada (kukasti krst). Sve to se odmah zaboravi.
kako ti znas da li je neko to zaboravio,zar ne trebamo spomenuti ovu sramotu zbog ovih desavanja koje si spomenuo?
- beniciodeltoro
#504 Re: BRUKA U DUBLINU
Ironija je kada je baš to najbolji dokaz kakvi smo mi a ne par budala na tribinama jer glupost je univerzalna i internacionalna a pljuvanje po svom i traženje dlake u jajetu može samo BošnjoPoint. wrote:Dvojica mortus pijanih kretena se deralo, ubrzo usutkani, poslije jedan od njih popio lijepe batine od nasih navijaca zbog kretenskog ponasanja. I sad zbog te dvojice budaletina neki jedva docekali da popljuju onih 2.498 ostalih navijaca koji zucnuli nisu za vrijeme te minute. A sto neki jedva docekaju da popljuju svoje, to je cudo jedno.
- cyprus
#505 Re: BRUKA U DUBLINU
Ruku na srce - ovaj ispad se stvarno predimenzionirao... Zaista se radi od djelu jednog ili par kretena... Tako da se o ovome zaista raspravlja više nego što bi trebalo...
Međutim, istina je da su ispadi među BH navijačima sve češći i da kreteni sve češće isplivavaju na površinu...
Međutim, istina je da su ispadi među BH navijačima sve češći i da kreteni sve češće isplivavaju na površinu...
- Danguba
#506 Re: BRUKA U DUBLINU
Point. wrote:Dvojica mortus pijanih kretena se deralo, ubrzo usutkani, poslije jedan od njih popio lijepe batine od nasih navijaca zbog kretenskog ponasanja. I sad zbog te dvojice budaletina neki jedva docekali da popljuju onih 2.498 ostalih navijaca koji zucnuli nisu za vrijeme te minute. A sto neki jedva docekaju da popljuju svoje, to je cudo jedno.
Sinoc sam docekao jednu grupu koja se upravo vracala iz Dublina. Prvo pitanje je bilo ''Sta se desilo, kako i zasto...'' nisam ni zavrsio a oni u glas ''budaletine jedne''. Po izrazima lica vidim da je i njima krivo zbog incidenta tako da nismo vise ni pricali na tu temu nego o casi pive od 7 €.
-
smijesni_ste
#507 Re: BRUKA U DUBLINU
Sada je potpuno nebitno je li 2 ili 200 se deralo. Odličnu sliku smo poslali u svijet u 'najbolje' moguće vrijeme. 
- beniciodeltoro
#508 Re: BRUKA U DUBLINU
Pa i nismo mogli birati bolje vrijeme. Ako je jedna budala urlala "Palestina" pa bolje sada kada čitava Europa razmišlja o ISILu, Parizu i idućim napadima i na TV-u se po čitav dan vrte prilozi o terorizmu, misliš da kraj toliko napetosti još neko misli o jednom majmunu što je prekinuo minut šutnje?smijesni_ste wrote:Sada je potpuno nebitno je li 2 ili 200 se deralo. Odličnu sliku smo poslali u svijet u 'najbolje' moguće vrijeme.
- piupiu
#509 Re: BRUKA U DUBLINU
Pa, što ovako, crni Eskimko.Eskimko wrote:Ma goni se u tri pizde materine nadam se da me dobro razumijes.It_is_a_Leclerc wrote:De se vi malo smirite, pa onda probajte napisati na jedan normalan i razumljiv način šta ste htjeli reći..Eskimko wrote:
Cuj neznam ja ko je zvizdao ....pa nabijem te na kardan sto se onda guras i laktas da to pripises bosanskim navijacima to zvizdanje i smijuljenje kako ti to nazivas....ti koji si bio hiljadama kilometara daleko od mjesta dogadjanja i sad ti se naso nametati nesto. molim te lijepo on cuje zvizdanje i eto kao vrsni expert na tom polju od to pripisuje bosanskim navijacima....koja ste vi govna nedokazno da je to za zalit a sto je najgore dolazi od jednog koji dolazi iz reda naroda koji je mislim najvise puta kaznjavan sto tuca sto zbog fasizma na tribinama i ti imas obraza nekome nesto reci .....
Korisnik isključen zbog kršenja pravila foruma, vrijedjanje, neprimjeren način komunikacije
mjesec
-
Rob_Atl
#510 Re: BRUKA U DUBLINU
Nisam uspio procitati sve samo onako brzinski vidim neki spominju BHF, kao da svi pripadaju BHF-u... Evo vam slika lika koji je urlao palestina , a BHF je skroz na kraju tribine tamo...

Covjek stariji al opet plitak mozak

- Banksy
#511 Re: BRUKA U DUBLINU
Današnji dan nam pokazuje da možda i jeste, sve dio jednog, istog problema.Gojeni H wrote:Slazem se ali bio bih sretan da je ovo najveci problem u zemlji.Banksy wrote: Tačno. Zapad ovakve i slične udalji sa stadiona, zabrani pristup, opali po džepu, sankcionira na bilo koji način, pa sve dok ih kod nas budu tretirali kao incident, a bez uvida u stvarno stanje stvari da ovo postaje pravilo i prešutni koncept, sve dotad ovo će prolaziti, s podsmijehom, simpatijama ili bez njih, ali s porukom svijetu da smo niža, balkanska bića.
U smislu da li ću se dopasti drugom ili ne, ne interesuje ni mene šta drugi misle. Ali nemoj da kmečimo sutra kad nas svijet, i oni o kojima ćemo ovisiti, bude tretirao i gledao u skladu s onim kakvu im sliku šaljemo, i sa stadiona i kao društvo, u cjelini.
- Edin H.
#512 Re: BRUKA U DUBLINU
Nije samo on, bilo ih je jos, jedan je rekao: "Sve se vraca, sve se placa!"Rob_Atl wrote:
- mayab
#513 Re: BRUKA U DUBLINU
Mozete mi prišiti šta god hoćete
, ali meni smeta i kada za vrijeme sviranja oficijelne beha himne, ti tzv patriote "pjevaju" onu neku pjesmu
Bez zagebancije, meni je to nepostivanje države u koju se toliko zaklinju....
- ruud
#514 Re: BRUKA U DUBLINU
Ta po tebi neka pjesma, je bila tekst himne od 1992 do 1998, dok dušmani ne dođoše i ne počeše pametovat i nametat.
- luckylaka
#515 Re: BRUKA U DUBLINU
Ispravka od 1992 pa do danas i nadalje.ruud wrote:Ta po tebi neka pjesma, je bila tekst himne od 1992 do 1998, dok dušmani ne dođoše i ne počeše pametovat i nametat.
- mO k3
#516 Re: BRUKA U DUBLINU
luckylaka wrote:Ispravka od 1992 pa do danas i nadalje.ruud wrote:Ta po tebi neka pjesma, je bila tekst himne od 1992 do 1998, dok dušmani ne dođoše i ne počeše pametovat i nametat.
-
costacurta
#517 Re: BRUKA U DUBLINU
Mislim da bi se trebali izvinuti ostalim BH konstitutivnim narodima,mayab wrote:Mozete mi prišiti šta god hoćete, ali meni smeta i kada za vrijeme sviranja oficijelne beha himne, ti tzv patriote "pjevaju" onu neku pjesmu
![]()
ipak JEDNA SI JEDINA je himna koja nikad nije bila zvanicna himna medjunarodno priznate zemlje, nepriznata, uvredljivog sadrzaja.
Uzvikivati pogrdne i uvredljive stihove:
"Od Drine do Une od Save do mora,
Jedna si jedina Bosna i Hercegovina"
je drska provokacija koja se najoštrije mora sankcionisati od strane FIFAe.
Ja sam takodjer istraumatiziran kad ne mogu da čujem milozvucne taktove te intermezzo izvedbe pored buke tisuća onih koji pjevaju skladbu za koju, izmedju ostalih, izgidose toliki ljudi.
Ne vidim razloga zbog cega bi ti neko nešto prišio? Dapače
Ovo
- ruud
#518 Re: BRUKA U DUBLINU
Službenu do 98-99 dok nam je na ukinuše, i ubaciše ovu žalopoljku, hvala Bogu ima nas koji je i danas smatramo svojom.mO k3 wrote:luckylaka wrote:Ispravka od 1992 pa do danas i nadalje.ruud wrote:Ta po tebi neka pjesma, je bila tekst himne od 1992 do 1998, dok dušmani ne dođoše i ne počeše pametovat i nametat.
- supercali
#519 Re: BRUKA U DUBLINU
komotno moze i hej slaveni ondaluckylaka wrote:Ispravka od 1992 pa do danas i nadalje.ruud wrote:Ta po tebi neka pjesma, je bila tekst himne od 1992 do 1998, dok dušmani ne dođoše i ne počeše pametovat i nametat.
- supercali
#521 Re: BRUKA U DUBLINU
moze jer je ista kao i jedna jedina
- supercali
#523 Re: BRUKA U DUBLINU
moze i nije ista bolja je
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#524 Re: BRUKA U DUBLINU
ne može.
zastava, grb i himna su nam nametnuti, tOčka.
zastava, grb i himna su nam nametnuti, tOčka.
- ruud
#525 Re: BRUKA U DUBLINU
ne može, čisto iz razloga što je ta himna bila himna bivše i raspale sfrj, međutim po sticanju nezavisnosti republike Bosne i Hercegovine opće prihvaćena je himna Jedna si Jedina! Borili se i izborili, nažalost spletom okolnosti dolazi viša sila i nameće svoje! Iz teksta himni se jasno vidi velika razlika, moguće je da dio koji kaže "zemljo mojih snova, mojih pradjedova" je taj koji tebe i slične odbija jer se igrom slučaja ne poistovjećujete sa ovom prelijepom domovinom, iako ste njeni sinovi, to ne možete jednostavno promjeniti, ali možete promjeniti u najmanju ruku vaša mjesta prebivališta pa ne znam šta čekate. A to što je tebi bolja jedna od druge, je stvar lične preferncije i nekog ukusa, iako me to baš ne interesuje, al' kad smo kod toga i meni je Audi bolji od BMWa ili Mercedesa.