Bruka na Vlašiću

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#726 Re: Bruka na Vlašiću

Post by pici »

bumerangss wrote:Zuzi zu prica u Oslobodjenju o Vlasicu i tuzbi pa nek neko stavi link :D

ev ovako... dobrom zbori ZuZi... eeee nekad se i ona tarlaHala po turnejama al ostarilo se :izet: :mrgreen:

Reakcije: Zuzi Zu o tuči bh. predstavnika Eurosonga i hit spotu "Plava Banana"
O tuči bh. predstavnika Eurosonga na fešti na Vlašiću oglasila se i pjevačica Zuzi Zu, koja je trebala biti dio ovog tima.

"Neprestano mi zvoni telefon zbog afere "Vlašić" bh. Eurosong tima.
Pomakljali se moji bivši suradnici! Razlog je kažu piće, tablete za smirenje a bijelog kobajagi nije ni bilo. Sad tek vidim kako sam dobro prošla! Kada sam glavnom akteru afere saopštila da raskidam saradnju sa timom pamtim da je bio bijesan kao ris! Na sreću izbjegla sam flašu jer sam mu to saopćila preko telefona.

Inače smatram da oni nisu ne samo dostojni, nego ni legitimni predstavnici Bosne i Hercegovine! Oni su u stvari izabrani od strane jedne jedine osobe - Lejle Babović, rukovodioca Odjela za međunarodne poslove u BHRT-u. Desilo se to po njenoj priči bukvalno ovako: došao Deen kod nje u kancelariju i pustio joj pjesmu da čuje. Ona mu je odmah rekla "Idemo"! A tek poslije mjesec dana Upravni odbor BHRT donio je odluku da pjesma "Ljubav je..." ide na Eurosong i donio je Pravilnik BiH Eurosonga 2016. u kojem nema ni riječi o proceduri izbora pjesme i predstavnika. A proglašenje predstavnika je bilo odmah sutradan direktno u programu.

Znači ako želite biti predstavnik BiH Eurosonga pozovite obavezno Deena u ekipu, snađite se za 40.0000 eura za kotizaciju, razbijte glavu kolegi, a publicitet i ostalo će doći samo po sebi! Po povratku Eurosong tima iz Stocholma čekaće ih još jedan nastup i to na sudu - jer ja nisam odustala od tužbe - zbog korištenja mog glasa u audio i videosnimcima iako sam ja to izričito zabranila.

Do tada gledajte hit pjesmu "Plava Banana" koju sam pripremila za vruće ljeto i koja je čudesan spoj živopisnih boja i razigranog latino ritma! Ja sam veliki zaljubljenik crtanih filmova i stripova i zato sam se odlučila da animaciju za singl uradi jedan od najprestižnijih regionalnih animatora i strip umjetnika - Berin Tuzlić. Njegov najnoviji animirani film "Requiem for Pinocchio" nominovan je za nagradu na predstojećem Filmskom festivalu u Cannesu.

"Plava Banana" je moja autorska pjesma i nastala je kao šaljivi recept kako izaći na kraj sa plavušama koje muški rod privlače mnogo više od ostalih ženskih boja! Pogledajte i prosudite sami!"
uglavnomja

#727 Re: Bruka na Vlašiću

Post by uglavnomja »

It_is_a_Leclerc wrote:
Niemand wrote:Leklerk, haj prestani izvrtati svacije rijeci i prihvati nesto onako kako je napisano. Boli ljude briga jel on gej il nije. Al ih itekako briga ciji hljeb trpa u usta. Pardon, kavijar.
Ništa ja ne izvrćem. Samo citiram što je napisano na ovoj temi ;)

Ja sam samo objasnio komradu BatiŽiv zašto je, po mom mišljenju, medijski eksplodirala "priča sa Vlašića", a to je zato što mediji jednostavno žele pružiti svojim čitateljima temu o "debeloj i pederu, koji je uz to i sin političara (kojeg su građani, i to je zanimljivo, izabrali u državni Parlament), pa da imaju gdje da bljuju vatru, ismijavaju, nabijaju na kolac i slično. Naša posla.
nidje veze leklerkce

opet zastraniJo ...

imala je srbija i onog malog plavog feminizziranog

i ovu gospodicnu llani

Image

sa pjesmom prigodnog naziva: „Beauty Never Lies“

i nije problem u njima (sto su naizgled i(li) ocito gej i debela) jer su nesto kao znali pjevati i jer su pobijedili na nekim takmicenjama.

najcrnji komunisticki centralizam, sjevernokorejska diktatura ... bht kao privatnji vlasnik esc-a, po svom cejfu bira ko ce ici ...
ovi sto spominju komunjare i ono vrijeme u yu - pjesme su birane glasanjem i publike i zirija, bila je cast sudjelovati na samo izboru (i to su bili slager, opatija, i sl. a ne skupljene kunte i pante). a sad kvalitet je zadnje sto se trazi. samo pare. znaci idu lik nepoznatog zvanja i zanimanja, poznate sex orijentacije i jos poznatijeg oca, neka cura nidje veze, nesto tralalala sa drugaricom nekad, razredna drugarica ovog pprvog, sa ociglednim viskom kila i, naravno, sa poznatim ocem punim love, pa onda isu jedan reper, jedna violoncelistkinja (made in croatia), jedan don nekakav mafiJozo ... i svrakic prodaksn ... buckuris za uzimanje para.
aaaa i ona konjasta faca ... i ona je iz svrakiclanda.

pa normalno kad imas menazeriju da ces dobiti belaj.

sve u ovoj zemlji je senzacionalno, ekskluzivno, necete vjerovati ...
ljudi nemaju svoj zivot i hrane se tudjim
(hebatga, nisu su svi ispunjjeni i sretni i intuitivni kao leclerc)

i u cemu je problem konstatovati da je neko gej, debeo, plav, crn, mrsav, krakat, coro, cvikeras, gluh, ...nisu izmisljotine. ako neko ima 120 kila na 170 cm visine - onda je debeo.
sabina1
Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.

#728 Re: Bruka na Vlašiću

Post by sabina1 »

Samo jedna riječ sa svega tri slova.

F U J .
FreakyStyley

#729 Re: Bruka na Vlašiću

Post by FreakyStyley »

nema me tamo wrote:
FreakyStyley wrote:
hizo ramidovic wrote:tosto pojedinci nemogu prepoznat pravi kvalitet neke pijesme znaci danisu dobro pratili kasu isli uskolu pase treba te knjige prifatit
stavi znate stajeto umijetnos
takoe hizo brat moi. neznaju staje umietnost a nesto glume hejteri, daim je svima da budu ko jala brat moi liepi. uspiesan momak zene ga vole i ima para i pit bula teriera. vogosca iza njega a oni nesto glume, naijebace
Imam kalaš u gepeku boiiii
Imam kamen u bubregu, boooli
pici

#730 Re: Bruka na Vlašiću

Post by pici »

Jel to Leklerke ponovno u Don KiHotovskom poHodu na razvratne vjetrenjace :mrgreen:

ljudi moji u nedostatku cirkusa u nasoj dragoj Be i Ha ovo nam je neka satisfakcija... sHo bi stari latinjani rekli KruHa (Hljeba) i Igara, ja biH tu dodo i sexa al sta cu ja palamudit naspram stariH filozofa :mrgreen:
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#731 Re: Bruka na Vlašiću

Post by japin_mutapi »

Image
Freamon Lester

#732 Re: Bruka na Vlašiću

Post by Freamon Lester »

japin_mutapi wrote:Image
Dragi Japine da joj Don opali samar otpala bi joj sminka ko malter...
japin_mutapi

#733 Re: Bruka na Vlašiću

Post by japin_mutapi »

opalio bih joj ja više od šamara
"pod nama su pucali kreveti, malter je opadao sa zidova" - by japin
pici

#734 Re: Bruka na Vlašiću

Post by pici »

Image

ovo kad je Zuzi bila u prvoj postavi pa uljetila Ana... Don Papak Veliki Brat gleda iza... :mrgreen: de .BA da OBN i Hayat pokrenu zajednicki proJekt ''Kafana na Vlasicu''... normala samo eLITA ucestvuje u Live sHouetu... Don na kraju bira Najjaceg
pici

#735 Re: Bruka na Vlašiću

Post by pici »

Image

ima nestHa u ovoj sliKi samo ne znam sHa :?
Mali_Vuk

#736 Re: Bruka na Vlašiću

Post by Mali_Vuk »

Brko prekuco :lol: :lol:

Nego brko brate, kad budeš davao interFju za Al Jazeeru, sjeti se raje sa foruma pa nas spomeni koji put :lol:
Last edited by Mali_Vuk on 15/04/2016 18:28, edited 1 time in total.
japin_mutapi

#737 Re: Bruka na Vlašiću

Post by japin_mutapi »

ko je brko
O'zone
Globalni moderator

#738 Re: Bruka na Vlašiću

Post by O'zone »

pici wrote:Image

Viška?
Mali_Vuk

#739 Re: Bruka na Vlašiću

Post by Mali_Vuk »

japin_mutapi wrote:ko je brko
Brko autoritet :D

Riđobrki..
O'zone
Globalni moderator

#740 Re: Bruka na Vlašiću

Post by O'zone »

E čuj Zuzi Zu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Majke mi moje prvi put čujem za ovu/o i ismijah se ko blesav pa još proguglah da je Zuzi ustvari Zumreta i tu.....

Image
japin_mutapi

#741 Re: Bruka na Vlašiću

Post by japin_mutapi »

Mali_Vuk wrote:
japin_mutapi wrote:ko je brko
Brko autoritet :D

Riđobrki..
tek sad ne kontam ništa ... ostajem kod dalal
Mali_Vuk

#742 Re: Bruka na Vlašiću

Post by Mali_Vuk »

Ma tako je najbolje, zaboli te đon :D
It_is_a_Leclerc

#743 Re: Bruka na Vlašiću

Post by It_is_a_Leclerc »

Image

Srećom pa je Zumreta Midžić na vrijeme shvatila o kakvoj se "prevari građana i netransparentnom izboru" tiče, pa je na vrijeme napustila zločinački plan Deena i Lejle Babović... Evo, ovo je slika naprimjer sa predstavljanja ovih "netransparentnih izvođača" kada se još nadala da će guzica vidjeti puta. :lol:

Zaboravljate nekoliko stvari, zato što mrzite Deena do podne, Dalal od podne, a Jalu cijeli dan, pa vas je malo zaslijepilo. Prva je da BHT od 2006. interno bira ko će predstavljati BiH. Dakle, ovo se nije desilo prvi put. I naravno, kad je bio Laka pitali su "Ko je izabrao retardiranog ?", kad je bio Vukašin -"Ko je izabrao Srbina ?",kad je bila Maya Sar - "Ko je ova ? Jel ovo ona što pjeva sa Merlinom ?" Toliko o "netransparentnom izboruu". Što BHT ne pita građane, ne znam. Ali interno bira barem 50 % država Evrope, a ne samo BiH.
Druga stvar, BHT ove godine sudjeluje samo zato što su iz EBU-a BiH, k'o zadnjoj sirotinji kojoj druga djeca skupe da ide na ekskurziju, ponudii besplatno učestvovanje ove godine da ne bi bili jedini koji ne idu, a BHT je stavio cijenu od 40 000 eura koje inače plaća, a koje ove godine plaćaju ova korporacija švedskih kompanija čiji su šefovi Bošnjaci, pa BH Telecom, Oaza voda i Azel France. Ovi su poklopili financijsku konstrukciju, našli sebi sponzore, napisali vrlo pristojnu pjesmu i dali ponudu BHT-u. Da je u tom uspio neko drugi, pa valjda bi njega poslali, ali i tom nekom bi zapeli za zanokticu. Dogodine već nećemo ići na "paradu kiča", pa ćete odahnuti.
Treća stvar, opet kažem. Imate problem sa Deenom, ne volite ga jer je gay i jer je na spisku zaslužnih građana Kantona Sarajevo. Ok, i na to imate pravo. Slobodno smo društvo. Borite se, idite mu pod prozor galamite, a ne da mu izaberete oca u državni parlament. Što se mene tiče, lik je klasični primjer onih što su se, prema riječima B.I., "snašli poslije rata", ali ni prvi ni zadnji. No, na Deena se spotičemo jer je takav kakav je, pa nam se može. Jbga, javna je ličnost.

Ja samo ne podržavam vrijeđanje, pljuvanje, defacto javni linč koji se generišše u medijima zato jer je ljude, ako sam dobro shvatio, napala pijana budala.

Ispast će u polufinalu jer je konkurencija ove godine vrlo jaka i teška, pa ćete se opet odjednom nasekirati za eurovizijski ugled BiH. I to je uredu. I da pobijede, psovala bi im majku.

Naša posla.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#744 Re: Bruka na Vlašiću

Post by _BataZiv_0809 »

Je li te stid covjece?
uglavnomja

#745 Re: Bruka na Vlašiću

Post by uglavnomja »

ovo loma za leclerca, hamo vid' mu glave :D

zuzi zu

Image

deduktivnom metodom je negdje 1960. godiste.

lejla babovic izmedju 1965. i 68. :?: (boljee da ne stavljam slike :oops: )

hebote zivot, sakrivaju godine :lol: :lol: :lol: :lol: kao da niko nije isao s njima u skolu :-)

uglavnom, zuzi je za dalal pojam ljepote i zenstvenosti i pjevanja :run:

a lejla (sd)A babovic je inace dipl. pravnik po struKi ... m92 po zanimanju
bumerangss

#746 Re: Bruka na Vlašiću

Post by bumerangss »

pici wrote:Image

Da kako Marija moze Deenu dati nju a Deen njoj dati njega bile bi ispravljene Bozije greske :D
Freamon Lester

#747 Re: Bruka na Vlašiću

Post by Freamon Lester »

It_is_a_Leclerc wrote:bla bla bla
Ti danas zelene umjesto crvenih uzeo?
pumica

#748 Re: Bruka na Vlašiću

Post by pumica »

sumirprimus wrote:
pici wrote:http://www.klix.ba/magazin/muzika/autor ... /160414146

ode @Ridji u zvezde ko fHudo :mrgreen: jaraniko sad kad si poznat upoznaj me s Anom pleeeeeessss :izet:
aaj pa tek sad ovo vidjoh...wtf??? :lol: :lol: :lol:

mandjarasti brkenstajn klasa koji glas covjece :lol: :lol: imo si jedno dva spusta...al općarat sam... :D :thumbup: :kiss:
Ridjobrki wrote:
Eno ga chepuri se po twitteru ... isp'o i u avazu :babinsin:
Nije sala :-D sad mu moramo platit da nam se ovdje obrati :D
Last edited by pumica on 15/04/2016 19:04, edited 1 time in total.
japin_mutapi

#749 Re: Bruka na Vlašiću

Post by japin_mutapi »

Image
It_is_a_Leclerc

#750 Re: Bruka na Vlašiću

Post by It_is_a_Leclerc »

Freamon Lester wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:bla bla bla
Ti danas zelene umjesto crvenih uzeo?
Kad ti to kaže neko ko je pri, bit ću pretenciozan, zdravoj pameti napisao
Dragi Japine da joj Don opali samar otpala bi joj sminka ko malter...
onda je to čast. Ponos k'o zastava.
Post Reply