Bruka na Vlašiću

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
smijesni_ste

#251 Re: Bruka na Vlašiću

Post by smijesni_ste »

Jbg nije za zezanciju ako je cura stvarno pretučena :-?

Svi smo mislili da je samo ovaj nazovi reper nastradao pa se i moglo šaliti... :roll:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#252 Re: Bruka na Vlašiću

Post by _BataZiv_0809 »

Rijalda dodji da cika Bata bonu :evil:
piupiu

#253 Re: Bruka na Vlašiću

Post by piupiu »

mario001 wrote:
Ah, da. Biće da je za pijanstvo i agresivnost jednog muškarca opet kriva ... žena. Jakako. Jadan on. Još će na sudu završiti. Zbog ženturače. :twisted:

Inače, šta imaš protiv debelih ljudi?
Opustite se malo za pocetak, ja ne znam ko je za sta kriv, ali ne znam kako si izvukla ovo za zenu...valjda neka zenska logika...
Nemam nista protiv debelih, ako njima ne smeta meni jos manje
Pa, ti reče da si sjedio pored Dalal, koja je neodgojena, glasna, debela, itd, i pričala je protiv Jale, što je rezultiralo ovom tučom ... čak i neko pucanje pomenu - od revolta koji Dalal izaziva u tebi. :-)

Je, ženska logika, baš tako. :)

I muški šovinizam. :izet:
Krokodajl

#254 Re: Bruka na Vlašiću

Post by Krokodajl »

Znači Rialda je Roma wannabe Bosniak superstar.
Da ne bi i ona na Erosong, al nije ona onda konstitutivna ?
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#255 Re: Bruka na Vlašiću

Post by pici »

Fazla o incidentu na Vlašiću: Neka se kazne pojedinci, a ne država

Prvi predstavnik BiH na Eurosongu Muhamed Fazlagić Fazla oglasio se povodom incidenta koji se u utorak navečer sedio na planini Vlašić.

Image
jel to onaj sHo je peVo Sva bol svijeta je nocas u Bosni, ''OSTAJEM'' da bolu prkosim...pa osta u dijaspori :mrgreen: ...jebovas klixovci basH ga biberite :mrgreen:
Krokodajl

#256 Re: Bruka na Vlašiću

Post by Krokodajl »

Fazla otišo na Eurosong 93-e, vratio se sa delegacijom Eurosonga 97-e, kaže nije bilo mjesta u avionu :zzzz:
dezurni_ucenik

#257 Re: Bruka na Vlašiću

Post by dezurni_ucenik »

http://www.klix.ba/magazin/muzika/sanel ... /160413113

Sanela Jenkins: Ne smijemo izostati sa Eurosonga jer nismo izostali ni 1993. godine

E ne mogu da vjerujem :lol: :lol: :lol:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#258 Re: Bruka na Vlašiću

Post by pici »

gle sad ove e jebajga...SANELA UDOMI MEEEEEE !!!!!

Sanela Jenkins: Ne smijemo izostati sa Eurosonga jer nismo izostali ni 1993. godine
Image
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#259 Re: Bruka na Vlašiću

Post by japin_mutapi »

brat jala će hin po koljenima sve

Neka me citira Balaš, imam u gepeku kalaš ...

m_l

#260 Re: Bruka na Vlašiću

Post by m_l »

Ako si ikad slusao grupu Sar e Roma, pjevac grupe je Amir KArahasanovic i ovo ti je njegov ponos, njegova kcerka Rialda. Proslavila se ucescem na "vrhunskom" takmicenju ZMBT ili ti ga Zvijezda mozes biti ti. Onda je ugradila silikone pa sad i u seriji nekakvoj glumata. Elem gura babo ceru maksimalno, a talenta ni ispod nokta. Eto ukratko! :D :D
Ovaj?

Tema dana u drzavi :-)
mario001

#261 Re: Bruka na Vlašiću

Post by mario001 »

piupiu wrote:
mario001 wrote:
Ah, da. Biće da je za pijanstvo i agresivnost jednog muškarca opet kriva ... žena. Jakako. Jadan on. Još će na sudu završiti. Zbog ženturače. :twisted:

Inače, šta imaš protiv debelih ljudi?
Opustite se malo za pocetak, ja ne znam ko je za sta kriv, ali ne znam kako si izvukla ovo za zenu...valjda neka zenska logika...
Nemam nista protiv debelih, ako njima ne smeta meni jos manje
Pa, ti reče da si sjedio pored Dalal, koja je neodgojena, glasna, debela, itd, i pričala je protiv Jale, što je rezultiralo ovom tučom ... čak i neko pucanje pomenu - od revolta koji Dalal izaziva u tebi. :-)

Je, ženska logika, baš tako. :)

I muški šovinizam. :izet:
Lozis se, pa te lozim, inace potpuno pogresna adresa sa takvu vrstu price, fulila si cijelu planetu.. :thumbup:
Sto se tice Dalal iznio sam ono cemu sam svjedocio, po meni je neodgojena, glasna i objektivno gledano debela..Ako sjedis u restoranu i neko za trecim stolom cuje sta ti pricas onda si glasan, ako pri tome prostacis i psujes pred djetetom onda si neodgojen, ako imas viska kilograma onda si debeo...
Patriotska_Liga

#262 Re: Bruka na Vlašiću

Post by Patriotska_Liga »

Frajer otiš'o, tamo otpjev'o da ostaje i neki se još ibrete. Poruka je vrlo jasna, samo je treba shvatiti doslovno.
megaman4

#263 Re: Bruka na Vlašiću

Post by megaman4 »

m_l wrote:
Ako si ikad slusao grupu Sar e Roma, pjevac grupe je Amir KArahasanovic i ovo ti je njegov ponos, njegova kcerka Rialda. Proslavila se ucescem na "vrhunskom" takmicenju ZMBT ili ti ga Zvijezda mozes biti ti. Onda je ugradila silikone pa sad i u seriji nekakvoj glumata. Elem gura babo ceru maksimalno, a talenta ni ispod nokta. Eto ukratko! :D :D
Ovaj?

O ovome i govorim čitavo vrijeme. Yebo ih Eurosonog. :twisted: Životni prostor BiH sve manji i manji a oni pišu o ovim hajvanima. Još kada se probudimo, ako se probudimo, eto nas na 4 km od granice sa Srbijom, i 30 sa Hrvatskom, jer su nam blizu Vojkovići i Ivan prevoj.
Last edited by megaman4 on 13/04/2016 18:27, edited 1 time in total.
soccerfan88

#264 Re: Bruka na Vlašiću

Post by soccerfan88 »

Krokodajl wrote:Znači Rialda je Roma wannabe Bosniak superstar.
Da ne bi i ona na Erosong, al nije ona onda konstitutivna ?
Nego sta nego bi. Nju planiraju za iduci song. Dok se od muza razvede (on je koci) i onda ode Riki svijet da osvaja. Cura je mrtvi prosjek (talenta sto se tice) a od nje su napravili mega giga ultra super STAR kojoj bi Adele i Beyonce pozavidjeti mogle. Jos da si cuo ponosne roditelje kako komentarisu cinjenicu da je kcerka ugradila silikone- tacno osjetis tokom razgovora mozdane celije kako izumiru. :-D :novine: :novine:
soccerfan88

#265 Re: Bruka na Vlašiću

Post by soccerfan88 »

m_l wrote:
Ovaj?

Upravo taj. Do neki dan pjevao, pa malo u politiku, pa se opet "tamburice" uhvatio.
DaysleepeR

#266 Re: Bruka na Vlašiću

Post by DaysleepeR »

Almir je vlasnik studia Tempo a Jala radi u istom...
madridist

#267 Re: Bruka na Vlašiću

Post by madridist »

Ma najbolje da umjesto njih posalju Bozu.
Pobijedio bi garant.
Kinaski

#268 Re: Bruka na Vlašiću

Post by Kinaski »

jali se na cehri vidi da je dobar momak :D

e cuj jala :lol:
insomnia78

#269 Re: Bruka na Vlašiću

Post by insomnia78 »

Al Jala brat
Cuj brat
Djes bruda moj lijepi
Banksy

#270 Re: Bruka na Vlašiću

Post by Banksy »

megaman4 wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Pošten svijet se ne druži, nema posla sa klanom Švrakića.

Tamo, u njihovom društvu, uvijek bude poneki "Don" spreman da nekom promjeni fizički opis.

Bruka und sramota, samo zbog toga što su ovo prenijeli svi mediji, što naši, što regionalni, i što će ovo, ako budemo sudjelovali, biti ono po čemu će nam upamtiti predstavljanje države.
Drug moj mi kao prvo nemamo države, pa nemamo sistema, pa nemamo narod, pa nemamo mozga. Mi smo goli kao qurac, da izvineš. BiH je do 1992 ličila na kakvu-takvu državu, a ovo danas ne možeš ni definisati. To je istina.

Zato i nemoj da te ovo čudi, jer mi nemamo Jet-set. Ovo su krkani i debili koji su umislili da su veći od drugih ljudi, pa kad digne glavu kao da je general ili predsjednik a ne zna dvije rečenice sastaviti. Takvi su i političari a takav je i nepismen narod, kojem je ovo smiješno, umjesto da jebu sve po spisku što se od njihovog novca finansiraju ovi pederi koji nas kobajagi trebaju predstavljati na eurosongu. BiH kao država ne postoji. Normalan svijet kojem ovo nije smiješno bježi glavom bez obzira, jer je ovo jadno i žalosno. I dragi Bog je od nas digao ruke.
Tačno, sve polusvijet ...
bumerangss

#271 Re: Bruka na Vlašiću

Post by bumerangss »

m_l wrote:
Ovaj?

Ovooooo joj babo?! Nesto mi ne lice :roll: ja da sam na njegovom mjestu uradio bih DNK analizu da se uvjerim da je moja kcer :D
klaki

#272 Re: Bruka na Vlašiću

Post by klaki »

madridist wrote:Ma najbolje da umjesto njih posalju Bozu.
Pobijedio bi garant.
ma bozo je 20 klasa iznad njih

meni je ova pjesma remek djelo

Kaćunak

#273 Re: Bruka na Vlašiću

Post by Kaćunak »

Almira malo prenijelo...
Zoya

#274 Re: Bruka na Vlašiću

Post by Zoya »

Ja sad ništa ne kontam. Jesu li pretučeni ili nisu?
soccerfan88

#275 Re: Bruka na Vlašiću

Post by soccerfan88 »

Zoya wrote:Ja sad ništa ne kontam. Jesu li pretučeni ili nisu?
Jesu ali ocigledno da im je neko rekao da drze jezike za zubima kako nebi propao odlazak na Euroviziju. :D :D
Last edited by soccerfan88 on 13/04/2016 19:00, edited 1 time in total.
Post Reply