pici wrote:oni žive u tom nekom imaginarnom elitističkom društvu, u njemu se kreču, nisu sami ima ih nije da ih nejma i snobizam, poltronizam i egoizam im curi iz ušHiju... nagledao sam se tih narcisoidnih samoživućih gadova za deset života, nije samo estrada u pitanju, tu su i političari, glumci, doktori, inžinjeri, direktori, ministri itd itd... obićan svijet je za njih priprost, glup, neobrazovan, primitivan... kratko rečeno niža vrsta, ČAST IZUZETCIMA ima ih al ako hoće u njihovom bazenu da plivaju onda moraju igrat prema eLITArskim pravilima...da sam ja na nekoga kivan od njih privatno pa hajde de, al samo im pročitati izjave i ponašanje s nekog olimpa a ne Vlašića i jasno ko beli dan... dabogda im svaki dan na jeepovima gume ispuhivale

sve je to fukara i bijeda moralna, oni su upravo ono cega se gnusaju... fali im još ganicka da se uslika u svom fensi stanu, sa dg posteljinom i drugim dizajnerskim sr****, a obican svijet nema još malo hljeba da jede...
a babo joj lani sjedi na jednoj svečanosti, rupe na čarapama samo tak'e

, ono kad te bude stid zbog nekog drugog sto si tu...
...za ove iz dijaspore, ne dajte dinara nikom, nikad pare iz dijaspore nisu stigle do koga treba, niti će ikad stići, deen i ostala bagra su produkt pljačke i otimačine ratne i poratne mafie...
babo zaim prodaje komad po komad zemlje unioninvesta u zmaja od bosne i vile po Gorici, a vi naivni se bavite cirkucom od evrovizije