Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
howdy wrote:kakve smetljari daju izjave. svi drugi su krivi, mi smo neshvaceni, mi smo poslali poruku mi smo ovo mi smo ono.
ljudi, najobicnije ste smetlje. jedino vece smetlje od vas je pjesma koju ste izveli. scenografiju i kostimografiju ne bih komentarisao
JoseMujica wrote:zlatna mladež nije naućila da im neko kaže mrš karinaši
tek kad izadžu iz babinih avlija suoće se sa relnošču svojih karinaških dometa
žalosno je uopče po ovo društvo da taki likovi jašu svakodnevno po ekranima i još prave naku filozofiju od svoje netalentirane mimikrije ojropskog pederluka....i mjesto da se poklope po ušima i skontaju da su zalutali u svijet zabave, a što bi svakom tovaru jasno bilo na temelju broja prodatih cdova ili karata za koncerte, oni nešta lametiraju kako niko ne konta jeftino iskorištavanje tudže muke u svrhu samopromocije svog kića i smeča
Ova ekipa jednstavno ima domet da haurliće samo tamo dže babo more sredit stvari
pošalješ kvalitetne igraće na ojroviziju i imaš nešto...pošalješ karinaše i oni ispadnu...simple as that...ko da se ja nafuram na trku sa Boltom i kad me ćoek podere serem okolo da je Bolt karinaš i da ga sudiej vole...to nidže na svijetu nema do u dinarskih ćobana sćeranih s vjekovnih ognjišta u beton
Usput, jeste znali da su Fudini korjeni iz Crne Gore?
Evo čitam: babo Zaim rođen 1954. u Podgorici, amidža Enver rođen 1958. u Podgorici, dedo Murat rođen 1930. u Podgorici.
julisiz es grant wrote:Usput, jeste znali da su Fudini korjeni iz Crne Gore?
Evo čitam: babo Zaim rođen 1954. u Podgorici, amidža Enver rođen 1958. u Podgorici, dedo Murat rođen 1930. u Podgorici.
Molio bih da se ne zaboravi da je naš uvaženi likovni umetnik, utemeljitelj, neimar, pisac, privrednik, stabilizator i Bošnjak prije svega iz Crne Gore
Bravo, I Sebija je Crnogorka
Sta je Zaim radio prije rata?
Završio mašinski fakultet i dvije specijalizacije (ne piše kakve). Radio u "Unioninvest" Sarajevo 1979-1986, Institut zaštite od požara 1986, pomoćnik direktora za investicije u "Pretisu" 1987.
Bravo, I Sebija je Crnogorka
Sta je Zaim radio prije rata?
Radio kao nizi referent u Pretisu u Vogosci. Kao Pantic iz Tesne koze...
Iz ovoga sto sam citao o Deenu zadnjih dana ja sam prilicno ubjeden da se covjek zajebaje s narodom - uplacujte papci javicu vam se iz Stockholma i Milana i poruciti sta je in proljece/ljeto 2016
Jebote život, niko od ovih kojima su davali izjavu da ih upita "a što ste radili još 5 dana nakon ispadanja u jednoj od najskupljih evropskih država i za čije pare?"...sad je jasno da su tamo išli da se zajebaju...
julisiz es grant wrote:Jebote život, niko od ovih kojima su davali izjavu da ih upita "a što ste radili još 5 dana nakon ispadanja u jednoj od najskupljih evropskih država i za čije pare?"...sad je jasno da su tamo išli da se zajebaju...
julisiz es grant wrote:Jebote život, niko od ovih kojima su davali izjavu da ih upita "a što ste radili još 5 dana nakon ispadanja u jednoj od najskupljih evropskih država i za čije pare?"...sad je jasno da su tamo išli da se zajebaju...
Vidim ovo nije aerodrom u Sa, i taman da pitam đe su ovo, kad vidim piše Tuzla. Znači koristili wizz air
Bar su na kartama uštedjeli