Bruka na Vlašiću

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
klaki

#176 Re: Bruka na Vlašiću

Post by klaki »

Krivo Don-u sto je Jala sam pisao svoj dio i pokidao ostat pjeske u onako kretkom vremenu, pa ga ovaj napao

Iza Jale je mahala :thumbup:

Moj jala sto se prodade
al-em

#177 Re: Bruka na Vlašiću

Post by al-em »

Klupko se odmotava. Izgleda da se fudo jedini znao odbraniti, vjerovatno torbicom.
jazzer

#178 Re: Bruka na Vlašiću

Post by jazzer »

nema labavo kad Don Almir tuce :)
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#179 Re: Bruka na Vlašiću

Post by hrasno38 »

Image
hizo ramidovic

#180 Re: Bruka na Vlašiću

Post by hizo ramidovic »

amortizer wrote:
hizo ramidovic wrote:puna podrzka hani hadjiavdagic ljepoj bosnjakinji inek nas prestavlja unaj boljem svijetlu tamo dzegod dodze adusmana cebit vazdikan
Hizo, zar si i ti protiv preSjednika?
ni sam tija rodzo ni koga protiv jati samo daem podrzku nasoj ljepoj hani
bumerangss

#181 Re: Bruka na Vlašiću

Post by bumerangss »

addy_sa wrote:oglasila se na FB i Hana i Fudo eno ih na BHT :D :D
jesu li to bile vanredne vijesti? Evo na vijestima na RSG kazu da BiH vjerovatno nece nastupiti na eurosongu
asurbanipal

#182 Re: Bruka na Vlašiću

Post by asurbanipal »

Qoom wrote:Ovo je komedija!

Pazi naslovâ:

"U sinoćnjem krvoproliću, Ajanović nekoliko sati tukao i mučio Dalal Midhat!"

"Istina je, Almir Ajanović je i mene izmasakrirao!"

Usr'o sam sa u gaće od smijeha... :lol: :lol: :lol:
klaki

#183 Re: Bruka na Vlašiću

Post by klaki »

Upo im Don ko interventna :lol:

https://youtu.be/6rjB59H_FIk?t=145
BadBoy

#184 Re: Bruka na Vlašiću

Post by BadBoy »

Krvavi pohod Don Almira zaustavio je jedino Fudo torbicom
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#185 Re: Bruka na Vlašiću

Post by -LIBERO- »

Umirem od smijeha :mrgreen:
Istina sem Fude ne znam ko su ovi ostali uopste, vjerovatno vecinu ovoga na temi karikirate....al to jako dobro radite :D . Fakinski dobro :mrgreen:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#186 Re: Bruka na Vlašiću

Post by pici »

Šaćir Ameti o incidentu: Istina je, mene je pogodio flašom, Jali je rasjekao nos, Dalal je namlatio

http://--- NO LINKS ---/clanak/Alen/401126 ... e-namlatio

Sinoć se na Vlašiću desio incident tokom snimanje emisije Hayat Productiona, u kojem je napadnut jedan od predstavnika BiH na Eurosongu, Jasmin Fazlić Jala.

U ovom obračunu muzičar Šaćir Ameti je zadobio ozbiljnu povredu, nakon što ga je Almir Ajanović pogodi flašom.

"Istina je sve. Sada sam stigao sa Vlašića. Fotografija na kojoj je moja povreda je istinita, ja sam fotografisao. Sjedili smo onako kolegijalno, kolege muzičari su bili prisutni, snimali smo emisiju, a tu je bila i Eurosong ekipa koja je sve zakuhala, iz ne znam tačno kojih razloga. Stajao sam tu, a onda je Almir Ajanović, koji je pisao pjesmu za Eurosong, ustao i nešto raspravljao sa Jalom, reperom koji je također učesnik Evrovizije. Jala mu se nešto izvinjavao, i nije htio da priča s njim. Onda ja Ajanović počeo da prska sve redom, i u namjeri da Jalu pogodi flašom pogodio mene, cijelim donjim dijelom flaše me pogodio. To je bila velika flaša. Nikad do sinoć nisam ovakvo nešto doživio", kaže Ameti.

Ajanović, koji je pisao pjesmu za Eurosong je u alkoholiziranom stanju nasrnuo na repera i prilikom fizičkog obračuna navodno mu slomio nos.

"On je bio u totalno alkoholiziranom stanju, ali to ne opravdava nikako to što je uradio. Ovakvu scenu i ponašanje ne opravdava ništa na svijetu. Jala ima dva metra i on je promašio frajera od dva metra i pogodio mene, znači on je da momka od dva metra nije vidio. Onda je drugom flašom pogodio njega u nos i rasjeko mu nos, zatim su ga savladali i odveli van objakta", navodi Ameti.

Navodi sa da je Ajanović maltretirao i udarao i Dalal, ali Ameti tvrdi da nije prisustvovao tome.

"Ja sam otišao u bolnicu da mi previju ranu, i onda sam prijavio policiji, a kada sam se vratio gore u hotel da uzmem ličnu kartu i dokumente, jer je policije provjeravala sve redom, bilo nas je tridesetak, saznao sam da je on valjda iskoristio tu gužvu i do dolaska policija maltretirao Dalal. Nisam bio prisutan, ali od kolega sam saznao da je baš namlatio kolegicu Dalal", navodi Ameti.

Ameti na kraju za Source.ba kaže da će pokrenuti i krivični postupak protiv Ajanovića.

"Kriv je samo Almir Ajanović, ostali su nedužni. Tužit ću ga. Već sutra ću ja to pravno da pokrenem, doktori su napravili izvještaj i sutra ću da krenem sa postupkom", kaže Ameti.

Ana Rucner, Jala, Dala Midhat-Talakić i još nekoliko pjevača u restoranu na Vlašiću je slavilo Deenov rođendan, a do incidenta je došlo zbog velikih količina alkohola koje su gosti konzumirali.
Krvavi Pir Don Almira... pHicka mlati zenmske, sHo se na Fhudu nisi namjeriJo :mrgreen:

Ovo je za diskvalifikaciju... poslat drugi put Ziska jebo ove ostale Krkane :bih:
mali_balon

#187 Re: Bruka na Vlašiću

Post by mali_balon »

dezurni_ucenik

#188 Re: Bruka na Vlašiću

Post by dezurni_ucenik »

I narod za ovakve budalastine placa pretplatu.
asurbanipal

#189 Re: Bruka na Vlašiću

Post by asurbanipal »

karanana wrote:
Baltazar_khan wrote:evo sad i ona gura nosinu malo

Image
ko je sad ova?

Bosznyachky džet set

howdy

#190 Re: Bruka na Vlašiću

Post by howdy »

pici wrote:dobrom sam samo ne mogu s kreveta da ustanem :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:

volio bih da bas on ne ode na eurosong, lik je iritantan toliko da to nije normalno.
kao karijera krenula uzbrdo, snima pjesmu sa dadom polumentom. :lol: :lol:
hrak pljuc...
swanfilter

#191 Re: Bruka na Vlašiću

Post by swanfilter »

Ajme meni, kakav glas, mimika, gestikulacije ... Ne mogu je desetinku vremena slusati ...
GandalfSivi

#192 Re: Bruka na Vlašiću

Post by GandalfSivi »

Da su vutru pusili, ovo se nikada ne bi desilo...
It_is_a_Leclerc

#193 Re: Bruka na Vlašiću

Post by It_is_a_Leclerc »

Pošten svijet se ne druži, nema posla sa klanom Švrakića.

Tamo, u njihovom društvu, uvijek bude poneki "Don" spreman da nekom promjeni fizički opis.

Bruka und sramota, samo zbog toga što su ovo prenijeli svi mediji, što naši, što regionalni, i što će ovo, ako budemo sudjelovali, biti ono po čemu će nam upamtiti predstavljanje države.
bumerangss

#194 Re: Bruka na Vlašiću

Post by bumerangss »

U Federaciji danas ovo je prva vijest, cak prije Damira Dzumhura :-)
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#195 Re: Bruka na Vlašiću

Post by -LIBERO- »

GandalfSivi wrote:Da su vutru pusili, ovo se nikada ne bi desilo...
To :mrgreen: ...

Malo viski, malo koka kola, bijele cize vuku se sa stola... :D
I onda ode sve u 3lijepePM. :lol:
pici

#196 Re: Bruka na Vlašiću

Post by pici »

sHuti dobrom je kakvi su nam pjevaci i glumci dobrom se toljagama ne mlatimo po ulicama... sve nivo... ja kad odem u halu bolje se ponasHam od doticnijeH osoba :mrgreen:
pici

#197 Re: Bruka na Vlašiću

Post by pici »

malo belog smederevskog, udari u glavu :lol: :lol: :lol:
Freamon Lester

#198 Re: Bruka na Vlašiću

Post by Freamon Lester »

asurbanipal wrote:
karanana wrote:
Baltazar_khan wrote:evo sad i ona gura nosinu malo

Image
ko je sad ova?

Bosznyachky džet set

Draga Rialda ako te Alia opet bude mrzio slobodno se javi. Ja cu da te volim vise puta.
pici

#199 Re: Bruka na Vlašiću

Post by pici »

Image

ovo je ociti dokaz kad te pice spuca u glavu... :mrgreen:
megaman4

#200 Re: Bruka na Vlašiću

Post by megaman4 »

It_is_a_Leclerc wrote:Pošten svijet se ne druži, nema posla sa klanom Švrakića.

Tamo, u njihovom društvu, uvijek bude poneki "Don" spreman da nekom promjeni fizički opis.

Bruka und sramota, samo zbog toga što su ovo prenijeli svi mediji, što naši, što regionalni, i što će ovo, ako budemo sudjelovali, biti ono po čemu će nam upamtiti predstavljanje države.
Drug moj mi kao prvo nemamo države, pa nemamo sistema, pa nemamo narod, pa nemamo mozga. Mi smo goli kao qurac, da izvineš. BiH je do 1992 ličila na kakvu-takvu državu, a ovo danas ne možeš ni definisati. To je istina.

Zato i nemoj da te ovo čudi, jer mi nemamo Jet-set. Ovo su krkani i debili koji su umislili da su veći od drugih ljudi, pa kad digne glavu kao da je general ili predsjednik a ne zna dvije rečenice sastaviti. Takvi su i političari a takav je i nepismen narod, kojem je ovo smiješno, umjesto da jebu sve po spisku što se od njihovog novca finansiraju ovi pederi koji nas kobajagi trebaju predstavljati na eurosongu. BiH kao država ne postoji. Normalan svijet kojem ovo nije smiješno bježi glavom bez obzira, jer je ovo jadno i žalosno. I dragi Bog je od nas digao ruke.
Post Reply