kakav je vovo bodi miki maus na njemu hahahhahaha ko beba da mu leĐŽa nisu golacLo wrote:"pozdrav za moju porocu"Baltazar_khan wrote:
oglasio se kapetan
oj likova
dobro je pa ne placam to govno od pretplate za govanjsku TV i drzavu
kakav je vovo bodi miki maus na njemu hahahhahaha ko beba da mu leĐŽa nisu golacLo wrote:"pozdrav za moju porocu"Baltazar_khan wrote:
oglasio se kapetan
pa bili su mu gluteusi na bilbordimapetunija wrote:_BataZiv_0809 wrote:Hahaha i ja. A ono nuspojave usmrkanog kokaina sa depiliranog dupeta Fuada Backovicakaranana wrote:ja reko tema o divljoj gradnji, peksinluku, baliluku a ono tema o nekakvim pijanicama
dobro, moze to potpasti pod baliluk.
ima li snimaka?Otkud znaš kakvo je
da da ovo nam je zlatna mladezJoseMujica wrote:nije ovo bruka nego mjera ovih babinih netalentovanih gologuzana

Možda mu je ova majica trofej poslije marisane, neko je osto ojađenVjecitiStudent wrote:
Jesu li na majici mace ili zeke?
Baltazar_khan wrote:evo sad i ona gura nosinu malo
daj stavite ovaj link gdje ste ovo procitali. Ja onaj ne mogu otvoritiQoom wrote:Ovo je komedija!
Pazi naslovâ:
"U sinoćnjem krvoproliću, Ajanović nekoliko sati tukao i mučio Dalal Midhat!"
"Istina je, Almir Ajanović je i mene izmasakrirao!"
pici wrote:dobrom sam samo ne mogu s kreveta da ustanem![]()
![]()
ko je sad ova?Baltazar_khan wrote:evo sad i ona gura nosinu malo
ovo ti je kćerka onog karahasanovića iz grupe sar e roma. gura je babo da napravi karijeru a veze nema s pjevanjem. još je silikone ugradila nedavno... a bila valjda i ona tamo na vlašićukaranana wrote:ko je sad ova?Baltazar_khan wrote:evo sad i ona gura nosinu malo
i o kakvoj poziciji predsjednika prica?
predsjednik cega? konacno nesto zabavno se desava.
Ne nam sta je ali znam da Šacira bas boli okoO'zone wrote:Qoom wrote:Ovo je komedija!
Ma ovo je marketingški trik jer nam ekipa pada na ljestvici pa malo da uzburkamo kako lokalne tako i inostrane medije i pučanstvo na Europskom tlu. Sad će se svi pitati kakve će to kabadahije na Eurosong
fakat ko festerdječak sa šibicama wrote:Ko je ovaj Addams family?

i ja se to pitam jer Jala djeluje onako jak kršan momak... obrukao se pred rajom jer je izvukao najdeblji krajBaltazar_khan wrote:naša starleta hana hadžiavdagić je nedavno napravila nove zube i sad zamislite da je ostala bez njih. al dobro je prošla mogo je i nju šahbaz žik žik
a taj jala glumi opasnog lika... kako nije uzvratio tom ajanoviću?